שלום לכולם
אני אמשיך את הטרנד האחרון כאן בפורום וזה דאוני DLG.
אני רוצה לשתף אתכם בפרוייקט נחמד שאני עושה כבר כשבועיים והוא מתקדם נחמד ביותר - בניית דאון דיסקוס מהתחלה ועד הסוף.
בעבר הרכבתי את ה- Topsky מקיט וראיתי אינספור הרכבות של דאונים כאלה גם כאן וגם ב- rcgroups. אבל תמיד רציתי לבנות אחד לבד. בניה מחומ"ר היא חדשה בשבילי ולדעתי מאוד מאתגרת.
לאחר חרישה רצינית על שרשורים רלוונטיים ב- rcgroups (ד"א זה מקור מעולה לכל מי שרוצה לדעת יותר ולראות מה קורה בעולם, מאוד מומלץ) החלטתי שגם אני רוצה.
הדאון שננעלתי עליו הוא SuperGee 2 של Mark Drela: http://www.charlesriverrc.org/articl...SuperGeeII.htm
למה? ובכן הדבר הכי חשוב הוא שהתוכניות חופשיות לגמרי! יש המון מידע ברשת, הוא יפה והוא בערך המקור/הבסיס של כל דאוני הדיסקוס המודרניים. ובנימה אישית קצת, זה ה- DLG הראשון שנתקלתי בו ברשת (לפני כמה שנים) ואמרתי שפעם אני אבנה כזה.
המטרה כאן היא לא להגיע לשיאים משקליים/ביצועיים אלא להכיר טכניקות חדשות, חומרים חדשים ובעיקר (בשבילי) ליישם שיטות חדשות שאשתמש בהן בעתיד. ובסופו של דבר להגיע לכלי שמבצע מה שדאון כזה אמור לבצע. רוב השלבים שיוצגו כאן, אני עושה אותם פעם ראשונה או השניה. אשתדל לענות על כל השאלות שיהיו (אם יהיו) וכמובן אנסה להצביע על כל מיני כללים של עשה/אל תעשה.
דני