אני לא רוצה להיות מואשם בכתיבת סיפורים מלפני מיליון שנה... אבל אני לא יכול בלי, התחלתי לשחק עם הכרטיס הזה לפני יותר משנה וחצי. היו המון באגים וחוסר גדול בפיצ'רים. אפילו קריאת המתח לא הייתה מדוייקת. שלא לדבר על הממשק למשתמש.
מאז עבר המוצא כברת דרך רצינית ואין בכלל מה להשוות.
אתה בהחלט יכול להתקין ולהטיס בתוך שעות בודדות. כדי לייצב ברמה גבוה, לנווט בין נקודות, לנחות, להמריא נדרשת עבודה של כיול פרמטרים. לא מסובך אבל עבודה.
אבל אם רוצים להשתמש ברמה של RV-OSD, ייצוב, OSD וחזרה הבייתה. המערכת נותנת את זה בקלילות בביצועים טובים יותר ובמחיר נמוך יותר.
כמו שדרור כתב, השתמשתי בלוח היישן (350$) היום הלוח זול יותר, קטן יותר וטוב יותר..... אז אני שואל.... מה הכייף?
התשובה **** קוד פתוח ****
זה מעניין כי זה גם עובד.
א' יקר. בקיץ לא יוצאים מהבית - אני חזרה במחסן בונה כלי חדש ומבלבל את המוח בפורום
התחרות שאתה מדבר אליה היא ה"AUTBACK" שהתחילה לפני כשנה וחצי. שקלתי להרשם, אבל צריך צוות של משוגעים שיעבדו יחד. היום אני מבצע את כל המשימה שהם דורשים, מלבד הטווח (אני לא יוצא מקשר עיין) ונושא זיהוי מטרה ע"י עיבוד תמונה.
לגבי הנעילה על שתי מטרות.... (מניסיון) במידה והחזה מספיק גדול זה בהחלט אפשרי בלי לקבל פזילה![]()