אז ככה, לצרוב את הCL osd ללוח - הצלחתי אחרי ששברתי על זה את הראש יומיים. עובד יפה כל עוד אני לא משנה שום דבר בקוד וצורב את הקבצים המוכנים לצריבה מראש (מה שנקרא אחרי קימפול, אם אני מבין נכון את הז׳רגון?) בלי שום שינוי. הבעיה היא שהGPS לא מכוייל, יש לו פספוס של כמה קילומטרים. פעלתי לפי ההנחיות שפירסם מישהו בrcgroups: http://www.rcgroups.com/forums/showp...postcount=1632 , קימפלתי וצרבתי אבל מופיעים קווים קופצים על המסך בלי שום נתון קריא. שעות ישבתי בנסיון להבין מה אני לא עושה בסדר, בסופו של דבר צרבתי ללוח קבצים שאותו בחור פירסם כבר מעודכנים ומכויילים לפי הכיול שלו, והנה מסתבר ש-א. זה עובד, ב. עשיתי הכל נכון, העדכונים שלי זהים לשלו. ניסיתי להיכנס לקבצים שלו ורק לשנות במעט את הכיולים (יש עדיין סטייה של 200 מטר צפונה, שזה יותר טוב מ5 ק״מ מזרחה, אבל אני פדנט ) ואז שוב קימפלתי וצרבתי - ושוב קווים קופצים על המסך. הפעם לא שיניתי שום דבר מהותי בקוד רק את המספרים של הקליברציה במעט, מכאן הגעתי למסקנה שמשהו בתהליך הקימפול אני לא עושה נכון כנראה (הקבצים של הבחור כבר מוכנים לצריבה).
בקיצור אני אודה מאד אם מישהו שהתנסה בתהליך או מכיר את הנושא בכללי יוכל להסביר לי או כאן בכתב או בטלפון איך לעשות את זה נכון או מה הבעיה כי אני כבר משתגע... בגדול אפשר להסתדר ככה אבל אשמח לדעת למקרה שארצה לשנות שם עוד כמה דברים

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
------------------------------
T-rex 500E 3GX -
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9