-
תגובה להודעה: אני צריך יעוץ\המלצה למסוק חשמלי.
עודד היקר, בד"כ אני עומד מנגד לפרופגנדת ה COPTER X, אך אני מוצא מעט סתירות בדברים שרשמת (...To say the least)...
מחד אתה קורא לחבילה של הבחור עם ה BLADE (שכינית בינוני) - סוג של דפיקה, אך מאידך אתה ממליץ על הקופטר במחיר יותר יקר עם סטאפ "משובח" (אני מאוד מקווה שאתה לא מדבר על הסטאפ המקורי שלו), ולצד כל זה אתה קורא למטען סיני ב 37$ מטען טוב ולסוללות סיניות בפחות מ 20$ משובחות... 
הייתי אומר שקצת יש לך קצת סלט עם הגדרותיך לטיבו של ציוד, מה גם שאתה מנסה בצורה יתרה לכפות את דעתך על הקופטר - גם כאשר הבחור כבר החליט שהוא מעוניין במקור ולא בחיקוי.
אני חושב שהצורה שבחרת לפנות לטיסניר אינה הולמת, וכמו שכבר נאמר ולא אחת - מה שמתאים לטיסנאי/מסוקאי אחד לאו דווקא מתאים לאחר, ייתכן מאוד שאתה סבור שה BLADE אינו מסוק מדהים, אך כנראה לבחור שהמליץ יש ניסיון טוב איתו וע"כ הוא מבסס את המלצתו...
לעניין הקופטר X - אין לי ספק שמדובר בעסקה מאוד נחמדה ל CLONE או חיקוי של המוצר האמיתי (הטירקס), ושהוא אפילו טס מאוד נחמד, אך השורה התחתונה היא - זה לא טירקס, ובטח לא ה PRO.
היום כשמחירי הקיטים ירדו יחסית (לאחר יציאת ה PRO) וכשאפשר לקנות את הדגם החדש ביותר שעולה על הקופטר בעשרות מונים ב 530$ (עם שתי סוללות!) ואת הדגמים הקודמים (שהקופטר מקביל אליהם) בפחות מזה, אני לא מוצא סיבה לפזול לכיוון של חיקוי...
ולפותח השירשור, אם בחרת לקנות בארץ מסוק ולשלם גם על השירות והליווי שתקבל מהחנות, הרי שבחרת בחנות מעולה עם צוות נחמד ואדיב מאוד! ממליץ לך ללכת אליהם ולראות מה אתה מקבל עבור הכסף שלך, 4000 ש"ח זה סכום יפה שניתן להרכיב איתו עסקה נחמדה מאוד - גם של טירקס מקורי!
אם תצטרך עזרה צור קשר,
ליאור
0546686485
נערך לאחרונה על ידי lior_bar_ami; 26-05-2009 בשעה 11:04:22.
-
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
-
חוקי הפורום