שלום לכולם!
אני חדש פה,ורציתי שתעזרו לי למצוא מסוק שיתאים לי אז ככה.
ניסיון:קודם כול יש לי מסוק "blade cx2" של חברת E-flite להטסה בבית וללימוד,אני שולט בוא די טוב ואני חושב שכדי שהתחיל להתקדם בתחום ולעבור למשהו קצת יותר רציני.
הבדיקות שעשיתי עד עכשוו הם להתקשר לחנות ב טיסני חולון ולדבר איתם על מסוקים מומלצים כמסוק שני דיברתי איתם על ה "blade 400" אל ה טירקס 450 ועל ה פרוטוס 500,על מחירים הצעות,המלצות וכול השאר. שאלתי תמוכר,"כשאני קונה תקיט וקונה את כול הרכיבים החסרים שצריך להשלים בשביל לקבל תמסוק מוכן להטסה(שאלתי אותו על T-REX 450SE V2 ועל ה PROTOS 500 התלהבתי מהמסוקים האלה הכי הרבה) אז הוא אמר לי ש ה טירקס מגיע ל6000 שקל. וה פרוטוס מגיע ל 8000 שקל.עכשוו רציתי לשאול אתכם האם אפשר להגיע אם הקיטים האלה ל מחיר.יותר קטן אין לי 6000 שקל להוציא על מסוק.האמת שאני עדיין בדילמה אם להתחיל אם טיסנים או מסוקים (אני מתחבר יותר למסוקים אבל המחיר גבוהה מדי בשבילי.)
עכשוו רציתי שתעזרו לי לחפש תמסוק שיתאים לי, (אין לי נסייון בתחום אני חדש) אז אני די צריך הסברים.
אני מחפש מסוק שיתאים לי לטיסה בחוץ אני רוצה שמסוק יהיה חשמלי ו אני רוצה להתקדם בעתיד ל טיסת 3D.
מה לגבי הזמנה מחו"ל האם זה יכול לצאת יותר זול,יש מכס על הדברים האלה?.זה אמור להיות מסובך להזמין מחו"ל דברים.האם דברים על שלט רחוק עוברים במכס.?
דרך אגב.אני בה מתחום המכוניות יש לי T-MAXX 3.3 אם זה משנה משהו.
אשמח שתעזרו לי .
תודה לכל העוזרים ואני מקווה להשתלב פה בקהילה......
![]()