חברים,
דבר ראשון תודה רבה לכולם על הפרגון זה באמת עושה כיף להעלות ולערוך את הסרטונים. זה נותן המון מוטיבציה! יהיו עוד סרטונים
הלוגיסטיקה מסביב הייתה החלק הכי קשה: להשיג את כל החלקים לבניה בסן-טיאגו ובעיקר לשנע את הדאון מהוסטל להוסטל באוטובוסים בנסיעות של 20-15 שעות, זה לא כולל את ההתמודדות עם המבטים המוזרים של בחור שמסתובב עם מוצ'ילה גדולה, תיק קטן, קופסת קרטון לכנפיים וצינור PVC שמתוכו מבצבץ זנב (שזה אגב אחלה רעיון שאני מתכוון להמשיך איתו בארץ)
טענתי את השלט והסוללות בהוסטל כל פעם. מכיוון שלא קניתי מנוע והדאון הזה מיועד למנוע הייתי צריך להוסיף הרבה משקל לחרטום והייתי צריך להעמיס עוד משהו כמו 200-100 גרם בתור BALAST אין לי מושג כמה בדיוק כי אין לי משקל, הכל נעשה לפי תחושות 'אצבע' של משקל כנגד עוצמת הרוח, אגב מה שיש בסרטון זה ה TEST FLIGHT שהלך מעולה. עשיתי אפילו רול.
אחח איתי ייתכן והרסת הפתעה
התגלחתי כי שכחתי את מכונת התספורת שלי בהוסטל בצ'ילה... אגב שתי האמריקאיות היהודיות הללו היו כבר ב'פרויקט תגלית' והן יגיעו שוב לארץ. יש לי כבר מקום לישון בדרך חזרה שלי מדרום אמריקה דרך ארה¨ב. יותר מזה להסתבך זה כבר קשה
אין של האמריקאיות כי עדין לא העלתי וכיווצתי את התמונות אבל בינתיים קבל של שתי ההולנדיות שטיילתי איתן בצפון ארגנטינה. הבלונדה בצד ימין אחת הבחורות החמודות שיצא לי לפגוש
תאכלו טוב אנשים. ארגנטינה מדהימה
יצאתי לטרק של כמה ימים באיזור צ'ילואה שבצ'ילה כך שלא יצא לי להטיס אבל כנראה מחר יהיה סרטון לפנים. אירגנתי צלם.