שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 23 מתוך 23

נושא: שאלה על ה - predator

תצוגה בשכבות

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: שאלה על ה - predator

בכל משפט חייב להיות סנגור
    לכן אקח זאת על עצמי.
    אני מטיס PREDATOR FPV כבר חצי שנה ויותר וחייב לאמר שהטיסן הזה מרשים אותי בכל טיסה מחדש.
    ראשית הוא דאון ולכן יש להתיחס כאל דאון ולא כאל מטוס קרב.
    לכן כל המשחקים במהירויות גבוהות נמוכות הן לא לעניין, צריך לכבד את מגבלותיו ולהשמר בהתאם.
    אני מטיס עם מערכת הכולל גם יחידת ייצוב, די ישנה של FUTABA שהיא די כבדה ובנוסף סרוו רגיל בחרטום להיגוי גלגל קדמי.
    בסך הכל נושא המטוס משקל עודף די גדול ועם סוללה של 2200MAH LIPO 3 תאים אני טס כ20 ד' (לא מנסה יותר מזה) ויורד עם עתודות אנרגיה.
    ההמראה צריכה להתבצע תכליתית, מנוע מלא ריצה ארוכה ובלי משחקים אחרי המראה עד לצבירת גובה.
    לאחר מכן הורדת מנוע לצריכה של כ 3A מספיקה כדי להחזיקו בגלישה עדינה ויציבה.
    מבחינת סידור האלק', הייתרון שהמטוס חלול לכל אורכו כך שאני פתחתי דלתות בגחון וסדרתי את כל האלק' פרוסה לכל האורך ויש מקום רב לדחוס את הציוד.
    התא הקדמי בו ממוקם המקלט והסרוו, יש חלל מתחת לפלטת הסוללה, שם דחסתי סרוו (רגיל) לגלגל חרטום.
    את המצלמה מיקמתי על כן הנסע הקדמי עם סרוו נוסף להגבהה, כך שיש לי שליטה על כיוון המצלמה ימינה שמאלה מה RUDDER (לא חברתי מיקס RUDDER EL) והגבהה.
    טיסן מאוד מוצלח למשימות שיטוט בגובה רב ובינוני למטיסי FPV סולידיים, לא לטייסי קרב.
    יתרונותיו - יציב מאוד באויר ובמידה ותשקיעו באיזון משולם, יצאתי לחוות נחיתה משולמת אוטונומית ללא שריטה, כאשר איבדתי חשמל במטוס והמטוס היה ללא שליטה עד שנחת לבד.
    באותה טיסה מיותר לציין שהמטוס ריחף ללא מנוע כ 15 ד' יציב לחלוטין.
    פרסמתי כאן את הסיפור המלא באותה שבת מרגשת.
    לגבי הנחיתות הקשות שתואר למעלה- גם כאן חייב להסתייג - נחיתות מושלמות, כמעט בלי לגעת בסטיק, להתייצב מול המסלול ולתת לו לרדת לאט 1/4 מנוע, להוריד מנוע ל0 לאחר הנגיעה עם הגלגלים האחוריים.
    לגבי תאור מפגש הפרופ עם הקרקע - אני הוספתי מייצב כיוון תחתון המשמש גם כמגבל לזנב שאינו מאפשר לו לרדת לרמה בה הפרופ יפגוש את הקרקע.
    עוד יתרון מובהק - הוא נראה כמו מזל"ט לעזאזל.
    בקיצור - תענוג להטיס אותו בכל פעם מחדש.
    בהצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי אוהד; 23-11-2009 בשעה 20:08:11.
    אוהד

057-8125639

LANCAIR 90 - סקייל ------ ז"ל
    SPITFIRE 90 - סקייל
    REACTOR 50CC - GIENT
    SeaFuree - EP סקייל
    סקייל PREDATOR-EP -FPV
    AQUILA -EP סקייל

כיף כשזה טס נוחת וממריא
    אבל אין כמו להלל
    טיסני סקייל

DX6I- The Best one