שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 50

נושא: !Calling all ground stations

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    מנחת הבית
    נען
    תודה!
    147
    הודה 548 פעמים ב 227 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    3 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: !Calling all ground stations

אני לא רגשי אבל אני לא מבין מאיפה יש לי זליגות? אני בגיל צעיר והפרוסטטה שלי תקינה..
    החלק של המפסקים שנוגע בקרבון ניטרלי. המחבר DC וה RCA באמת נוגעים בקרבון אבל זה טוב כי זה בעצם מחבר מינוסים.. פיספסתי משהו?
    לגבי נפח, יש שם מצבר 7A 12V, משפקיים, מפצל וידאו, מצלמה דיגיטלית ו..שלט + מטען. זה יושב הכל בדיוק. אפרסם היום בערב עוד.
    המפסקים האלו טובים לנגמ"שים - הם נראים בדיוק אותו דבר, נראה לי שגם פה הם בסדר
    לא תאמינו מה מוצאים היום בשוק הפשפשים
    אההה, יוסי כדי שלא תקנא אז אני אגיד שהארגז גם אטום למים עם גומיה כפולה + אטם לחץ והיא עמידה למכות באופן מטורף.
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti

תודה!
    9
    הודה 38 פעמים ב 29 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי MDreamer צפיה בהודעה
    אההה, יוסי כדי שלא תקנא אז אני אגיד שהארגז גם אטום למים עם גומיה כפולה + אטם לחץ והיא עמידה למכות באופן מטורף.

כן אני מכיר אותם מקרוב

תודה!
    9
    הודה 38 פעמים ב 29 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי MDreamer צפיה בהודעה
    אני לא רגשי אבל אני לא מבין מאיפה יש לי זליגות? אני בגיל צעיר והפרוסטטה שלי תקינה..
    החלק של המפסקים שנוגע בקרבון ניטרלי. המחבר DC וה RCA באמת נוגעים בקרבון אבל זה טוב כי זה בעצם מחבר מינוסים.. פיספסתי משהו?
    לגבי נפח, יש שם מצבר 7A 12V, משפקיים, מפצל וידאו, מצלמה דיגיטלית ו..שלט + מטען. זה יושב הכל בדיוק. אפרסם היום בערב עוד.
    המפסקים האלו טובים לנגמ"שים - הם נראים בדיוק אותו דבר, נראה לי שגם פה הם בסדר
    לא תאמינו מה מוצאים היום בשוק הפשפשים
    עד כמה שאני יודע בנגמשי"ם משתמשים ב- AIRPAX שהם הגנות זרם (מאמתי"ם).
    מפסק כזה עולה בערך 200$ ליח' (אל תתפוס אותי במילה אני רק משתמש קצה לא קניין), והוא משמש גם במטוסים עד כמה שאני יודע.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •