ציטוט נכתב במקור על ידי ziki צפיה בהודעה
לא להסכים זה בסדר גמור, הבעיה מתחילה כשמנסים להכתיב מה צריך להיות ולא בצדק.
לדעתי שירשורי הזבל הינם הדדיים וחבל לטחון את הנושא שוב, מי שיכנס לשירשורים הללו ואוביקטיבי ימצא את המידע לבד.
אני ויורם אכן השתעשנו בכך ואין כל פסול בזה, כמו כן זכור לי שלאחרונה גם אתם השתעשתם בזה, אותי זה הצחיק
מגיעים אליכם כלים חדשים לצוות ואורחים אז בבקשה פרסמו, לדעתי יותר מעניין לראות תמונות וסרטונים של אנשים מהפורום מטיסים כלים מיוחדים מאשר סרטונים של אלופי עולם או יצרנים מפני שאז זה מאפשר לשאול שאלות ישירות את המטיס או הבעלים ולהתרשם ממקור ראשון.
ישראל הטיס כלי מאובזר להטסת לילה ואני בטוח שהוא יותר מישמח לענות על שאלות או לקבל חוות דעת לשיפור המסוק.
לגופו של עניין, מי הם אלו שאתה טוען שהם הרוב בפורום שבלעו את הצפרדע המון זמן?
אני ספרתי כ 10 אנשים בלחץ כולל צוות פלמחים שהעירו כאן בשירשורים האחרונים שזה מפריע להם לעומת מאות הכניסות לשירשורים הללו (חלק אף עברו את ה 1000) ועשרות תגובות החיזוק שאנחנו מקבלים מאנשים במהלך השבוע, רובם אגב לפרטי.
ליאור, אל תשכח שחלק ממטרת הפורום הזה הוא להביא למודעות את התחביב הזה ואני מדגיש שוב למי שכנראה שכח שזה רק תחביב ולדעתי צוות הרכבת נותן כאן שירות לא רע בעניין (בלשון המעטה).
המון אנשים נכנסים לפורום הזה לצפות בלבד, אדם שנכנס פעם שניה אינו נספר שוב ועם רייטינג לא ניתן להתווכח.תמשיך לפרסם את הדברים שאתה חושב לנכון, יש להם ערך מוסף גדול מאד אבל אין שום סיבה בעולם שתמעיט בערכנו או שתנסה להכתיב מה מעניין את הפורום ומה לא, הקוראים כאן מספיק אינטיליגנטים לעשות את ההבחנה בין העיקר לטפל ולדעת לבד על מה לדלג.
ושוב אני אומר, לא בא לכם לקרוא שירשור? דלגו הלאה,אל תדאגו הוא לא יפתח לבד
ציקי, פה בדיוק הבעיה שלך וחוסר ההבנה שלך למה זה מפריע!
אם היו בודקים כמה רייטינג יש לסרטים כחולים באינטרנט אני מבטיח לך שהסקרים היו מתפוצצים.
אז מה זה אומר, שזה טוב? שצריך מדליה? כמות הדפים המטורפת שאתם יוצרים במו ידיכם, יוצרת
ענייןלרוב האנשים שניכנסים לפורום, כולל אותי, וכאשר באמת פותחים את הדפים הללו, מה מוצאים?
+1, +++22, תבוא היום ,תבוא מחר....אז אם לכמות צפייות של אנשים סקרנים, שניכנסים ומתאכזבים אתה קורא רייטינג ,אז כנראה שאתה לא מבין גדול בשיווק!!
מעניין למה הרייטינג בשירשור ה"מזל טוב לאילן מטלון" שנמצא ב לא להבים ולא כנפיים , יוצר
רייטינג כזה נמוך? כי הוא נמצא במקום הנכון!!!!!!!!! אני בטוח שבמידה והוא היה בפורום מסוקים,
שגורף את ההיתעניינות הגדולה ביותר, הייתם דואגים להקפיץ את מספר ההודעות והדפים של
השירשור הזה וברור שאז גם הייתם מקבליםגם"רייטינג " גבוה, אם בכלל אפשר לקרוא לזה רייטינג.
לסיכום ציקי, אתה לא מוכן לקבל את העובדה שבני האדם לא שווים, ומה שיפה בענייך מכוער בעיניי,
להיתפשר ולהבין זה לא משהו שאתה קופץ עליו ,אז תעשה מה שבה לך ושיבושם לך.
צחי