שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 86

נושא: "רכבת לילה לקהיר..." + תמונות - ענק!!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    6
    הודה 7 פעמים ב 6 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: "רכבת לילה לקהיר..." + תמונות - ענק!!

ציטוט נכתב במקור על ידי lior_bar_ami צפיה בהודעה
    יורם - "לצערי" קצרה ידי מלהיות מחובר 24 שעות כשהייתי בחו"ל ולא היה לי התענוג המפוקפק לראות את מה שכתבת עלי כששהיתי בחו"ל, אך לא מעט אנשים סיפרו לי על התבטאויותך כלפי (שרובה נמחקה ע"י מנהלי הפורום).
    לאור הדברים הללו לא נותר לי אלא להבין שיש לך משהו אישי כנגדי, וסלח לי איני נאור מספיק - אך הצהרה פוליטית כמו זו שנתת (שכל תכליתה להוציא אותך באור טוב) אינה מספיקה.
    אם ברצונך באמת ליישר את ההדורים - אני מצפה להתנצלות, ללחיצת היד אני כבר אגיע.
    תתפלא ליאור, שאני לא מצפה ממך ומחבריך להתנצלות חרף כל הכינויים וההכפשות שטפלתם עלי באופן אישי.

אני משלים עם המצב, שאתם זה אתם ואנחנו זה אנחנו ולכן אני מבקש ממך שלא להציע יותר הצעות של פיוס או מפגש כלשהו, מאחר ואין לי ולשאר חברי עניין בכך.

אני מתחייב להגיב (במידה וארצה) להודעות הפלמ"חניקים רק בצורה מקצועית נטו ושלא להשמיץ / לפגוע / לשרשר איתכם הודעות התנצחות מעתה והלאה.

שיהיה לכם חג שמח במחוזותכם, ולכל חברי הפורום באשר הם!!
    יורם לוי
    צוות הרכבת
    פתח תקווה

One,Two,3D

למכירה שלט DX7i
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...ot-ת-הוד-השרון

תודה!
    188
    הודה 186 פעמים ב 131 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי levyoram צפיה בהודעה
    תתפלא ליאור, שאני לא מצפה ממך ומחבריך להתנצלות חרף כל הכינויים וההכפשות שטפלתם עלי באופן אישי.

אני משלים עם המצב, שאתם זה אתם ואנחנו זה אנחנו ולכן אני מבקש ממך שלא להציע יותר הצעות של פיוס או מפגש כלשהו, מאחר ואין לי ולשאר חברי עניין בכך.

אני מתחייב להגיב (במידה וארצה) להודעות הפלמ"חניקים רק בצורה מקצועית נטו ושלא להשמיץ / לפגוע / לשרשר איתכם הודעות התנצחות מעתה והלאה.

שיהיה לכם חג שמח במחוזותכם, ולכל חברי הפורום באשר הם!!
    לא הצעתי וגם אין לי רצון להציע שום הצעה של מפגש ו/או פיוס איתך כל עוד לא תתנצל.

הגבתי לקריאת ה"שלום" המרגשת שלך, ולהזמנות של חבריך למנחת למפגש - מצידי אתה יכול להישאר בדיוק איפה שאתה עכשיו.

אני כן יודע להגיד לך, שלי "קריאות" מזוייפות לא מספיקות, ואם כן תהיה מעוניין בפיוס - הדרך היא ע"י התנצלות שלך.

אני מקווה שלפחות הפנת שהבעיה לא היתה תגובות מקצועיות נטו בהודעות "הפלמחניקים", אלא בריבוי הודעות השטות באופן כללי בפורום מסוקים - תוצרת ידיך.

תודה!
    6
    הודה 7 פעמים ב 6 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי lior_bar_ami צפיה בהודעה
    לא הצעתי וגם אין לי רצון להציע שום הצעה של מפגש ו/או פיוס איתך כל עוד לא תתנצל.

הגבתי לקריאת ה"שלום" המרגשת שלך, ולהזמנות של חבריך למנחת למפגש - מצידי אתה יכול להישאר בדיוק איפה שאתה עכשיו.

אני כן יודע להגיד לך, שלי "קריאות" מזוייפות לא מספיקות, ואם כן תהיה מעוניין בפיוס - הדרך היא ע"י התנצלות שלך.

אני מקווה שלפחות הפנת שהבעיה לא היתה תגובות מקצועיות נטו בהודעות "הפלמחניקים", אלא בריבוי הודעות השטות באופן כללי בפורום מסוקים - תוצרת ידיך.
    את תגובתי להודעותיך, תקבל החל מרגע זה לאישי בלבד, מאחר ואינם עניינו של אף חבר פורום!
    בוא נשאיר את השירשור הזה במקומו הנכון, טיסת לילה ברכבת! אשמח אם תגיב לגופו של עניין!
    יורם לוי
    צוות הרכבת
    פתח תקווה

One,Two,3D

למכירה שלט DX7i
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...ot-ת-הוד-השרון

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •