שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 326

נושא: סט אפ ל MUGI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    מנחת הבית
    ארסוף
    תודה!
    907
    הודה 1,001 פעמים ב 648 הודעות
    כניסות לבלוג
    41
    הוזכר
    6 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: סט אפ ל MUGI

ליאור, חבל שאתה מתייאש על המוגי הקיים. תבוא בשבת ונעזור לך. ראית שהטסתי אותו ואפילו דאה מעולה. הייתה לך בעייה של כיווני הגאים ברדיו, זה לדעתי כל הסיפור.
    לגבי המוגי המוגדל, ראיתי רק שהשתמשו בו לדאייה בצוקים. אני חושב שלאף אחד מאיתנו אין עדיין ניסיון איך יתנהג עם מנוע (קשה או קל יותר מהרגיל).

תודה!
    73
    הודה 92 פעמים ב 60 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל מוגי 150%

אהלן,
    הנה תמונות של המוגי 150% , בסוף שמתי את המנוע הכסוף של טונרג'י עם פרופלור 9X3.8 (אני יותר מידי אוהב את המנוע האדום כדי להיות הרפתקן איתו) . לגבי מרכז הכובד אני פשוט הכפלתי את המרחק ב 1.5 כך שהמרחק הוא 33 ס"מ ושם סימנתי, כרגע גם עם סוללה 2200 אני צריך להוסיף משקל מקדימה. אני אבוא איתו ביום שבת בבוקר לגעש, ונראה מה התכונות של מוגי מוגדל.
    שמתי תמונה שלו מול מוגי רגיל כדי להמחיש את הגודל. עכשיו יש לי בעיה לא צפויה, המחאות של אישתי בגלל הגודל וזה שגם ככה אין לי מקום אחסון בבית.
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות Click image for larger version. 

Name:	DSC00008.jpg‏ 
Views:	118 
Size:	251.8 קילובייט 
ID:	18881   Click image for larger version. 

Name:	DSC00010.jpg‏ 
Views:	130 
Size:	260.6 קילובייט 
ID:	18882   Click image for larger version. 

Name:	DSC00009.jpg‏ 
Views:	106 
Size:	239.9 קילובייט 
ID:	18883  

תודה!
    73
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל מוגי 150% סיכום.

ביום שישי הגעתי איתו לגלילות שם בעזרתו האדיבה של חזי ושאר החברה , ערכנו את הכיוונונים למאזנות. בונוס גם ראיתי את פיילון רייסר המדהים של חזי http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=17160
    ללא ספק אומנות תוצרת בית, רק חבל שעקב בעיות קליטה\שלט הפיילון רייסר איננו עוד איתנו. אני בטוח שחזי יבנה עוד אחד וישבור איתו כמה שיאי מהירות.
    ביום שבת הגעתי עם המוגי 150% לגעש,כאשר אני הטסתי אותו, הוא לא ליקק דבש, אבל בידיים מיומנות יותר, כמו של עודד וצביקה אפשר היה לראות שמדובר בטיסן עם יכולת דאייה טובה שעונה על הקריטריונים שלגביהם הוא נבנה, אפשר אפילו לקרוא לו מוגי-טריינר, והייתרון הגדול שלו שהוא כמעט בלתי הריס ולבנות אחד לוקח 6 שעות וכלום כסף.
    הלקחים:
    - בגודל כזה חובה לשים מוט קרבון כדי שהוא לא ימחא כפיים, אבל גם כשהוא מוחא כפיים הוא מייד חוזר לצורה המקורית וממשיך לדאות (מנסיון ) . מכיוון שאצלי אין מוט קרבון בוגל הציע ,ועזר לי להדביק סיבי זכוכית לאורך הכנפיים כדי ליצור מתיחות והתנגדות.
    -המנוע של טונרגי http://www.hobbycity.com
    /hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6614
    יחד עם פרופלור 9X3.8 בהחלט מספק את הסחורה, במדידה עם המד הספק של בוגל נמצא כי הוא מספק 300W ב 29A כאשר הנתוני יצרן שלו זה 180W ו 20A (מוזר כי באתר הם ממליצים על פרופלור 9X3.8 ) , מעניין לכמה זמן המנוע יחזיק (ב 6 דולר אולי עדיין כדי לסחוט אותו)
    -בחירת צבעים חשובה ביותר כדי להבחין בו מרחוק.
    -דואה יפה וטס נחמד, טריינר זול וקל לתחזוק.
    -השתמשתי בסוללת 2200 של זיפי והייתי צריך להוסיף 8 מטבעות של 10 אגורות כדי לאזן את נק הכובד , כך שזה קצת ייקר לי את העלות של הטיסן.
    אם למשיהו יש שאלות לגבי הבנייה או הסט-אפ אני אשמח לעזור
    ליאור

ממשלת מאדים התחילה לגבות עמלת EMS אז הלכתי לחפש את צדק
    תודה!
    58
    הודה 80 פעמים ב 65 הודעות
    כניסות לבלוג
    6
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: מוגי 150% סיכום.

ציטוט נכתב במקור על ידי liorz055 צפיה בהודעה
    ביום שישי הגעתי איתו לגלילות שם בעזרתו האדיבה של חזי ושאר החברה , ערכנו את הכיוונונים למאזנות. בונוס גם ראיתי את פיילון רייסר המדהים של חזי http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=17160
    ללא ספק אומנות תוצרת בית, רק חבל שעקב בעיות קליטה\שלט הפיילון רייסר איננו עוד איתנו. אני בטוח שחזי יבנה עוד אחד וישבור איתו כמה שיאי מהירות.
    ביום שבת הגעתי עם המוגי 150% לגעש,כאשר אני הטסתי אותו, הוא לא ליקק דבש, אבל בידיים מיומנות יותר, כמו של עודד וצביקה אפשר היה לראות שמדובר בטיסן עם יכולת דאייה טובה שעונה על הקריטריונים שלגביהם הוא נבנה, אפשר אפילו לקרוא לו מוגי-טריינר, והייתרון הגדול שלו שהוא כמעט בלתי הריס ולבנות אחד לוקח 6 שעות וכלום כסף.
    הלקחים:
    - בגודל כזה חובה לשים מוט קרבון כדי שהוא לא ימחא כפיים, אבל גם כשהוא מוחא כפיים הוא מייד חוזר לצורה המקורית וממשיך לדאות (מנסיון ) . מכיוון שאצלי אין מוט קרבון בוגל הציע ,ועזר לי להדביק סיבי זכוכית לאורך הכנפיים כדי ליצור מתיחות והתנגדות.
    יחד עם פרופלור 9X3.8 בהחלט מספק את הסחורה, במדידה עם המד הספק של בוגל נמצא כי הוא מספק 300W ב 29A כאשר הנתוני יצרן שלו זה 180W ו 20A (מוזר כי באתר הם ממליצים על פרופלור 9X3.8 ) , מעניין לכמה זמן המנוע יחזיק (ב 6 דולר אולי עדיין כדי לסחוט אותו)
    -השתמשתי בסוללת 2200 של זיפי והייתי צריך להוסיף 8 מטבעות של 10 אגורות כדי לאזן את נק הכובד , כך שזה קצת ייקר לי את העלות של הטיסן.
    ליאור
    אני רק שאלה...
    מרוב התרגשות הפקרת את הצלוטייפ של אופיס דיפו בשטח, איך אתה רוצה לקבל אותו
    Boogle ולא Google קפיש?
    על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
    צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.

בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי

תודה!
    73
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: סט אפ ל MUGI

באמת כשהגעתי הבייתה שמתי לב שהוא חסר,כבר השלמתי שאני לא אראה אותו יותר
    שבוע הבא, אני מקווה שאני אהיה בגעש ואם לא אז שבת אחרי זה. בכל מקרה תודה.

תודה!
    56
    הודה 761 פעמים ב 594 הודעות
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי liorz055 צפיה בהודעה
    הלקחים:
    ליאור

הטסתי את המגה מוגי הזה היום בגעש והנה מסקנותי:
    קל מאד לשליטה והטסה, ועם הסט אפ הנ"ל פשוט ממריא בקלות וטס היטב,כמובן אחרי קיזוזים וכו'.

נושא בחירת הצבעים התגלתה כחשובה ביותר,במוגי הזה היה קשה לזהות מצבים למרות גודלו .

יש צורך ברור וחד משמעי בחיזוקים בגודל הזה.

הפוליגל אינו חומר קל מספיק, ובגודל הזה משקלו מורגש ולמרות שהוא דואה יציב ונשלט, יחס הגלישה שלו לא מרשים . זה עדיין לא דאון, אבל נראה לי שאם מישהו ירים את הכפפה ויבנה גודל כזה מחומר מוקצף ולא פוליגל, יהיה לו דאון אירובטי חביב ביותר.

לסיכום,כייף להטסה, ועדיין אין מתחרה לעלות מול תועלת של המוגי בכל גודל.

ולך ליאור, שאפו על היוזמה המבורכת,בקרוב תזכה בתואר מ"מ (מומחה מוגי).
    בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
    יעוץ טלפוני חינם
    ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
    עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110

תודה!
    73
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי wind556 צפיה בהודעה
    הטסתי את המגה מוגי הזה היום בגעש והנה מסקנותי:
    קל מאד לשליטה והטסה, ועם הסט אפ הנ"ל פשוט ממריא בקלות וטס היטב,כמובן אחרי קיזוזים וכו'.

נושא בחירת הצבעים התגלתה כחשובה ביותר,במוגי הזה היה קשה לזהות מצבים למרות גודלו .

יש צורך ברור וחד משמעי בחיזוקים בגודל הזה.

הפוליגל אינו חומר קל מספיק, ובגודל הזה משקלו מורגש ולמרות שהוא דואה יציב ונשלט, יחס הגלישה שלו לא מרשים . זה עדיין לא דאון, אבל נראה לי שאם מישהו ירים את הכפפה ויבנה גודל כזה מחומר מוקצף ולא פוליגל, יהיה לו דאון אירובטי חביב ביותר.

(מומחה מוגי).
    טוב, נראה לי שאני ארים את הכפפה, אני רוצה לבנות מוגי מוגדל מדפרון כדי שישמש כדאון, חשבתי על דפרון 6 מ"מ ורק את החרטום ואת ה exo-doubler לבנות מפוליגל כדי להקנות עמידות ע"י שילוב 2 חומרים. המנוע שאני חושב להשתמש זה המנוע המומלץ של עודד מתחילת הפוסט, ואם לא אני אשתמש במנוע אחר שנותן 760 גרם דחף. עשיתי חיפוש קל בפורום לגבי דפרון ויש לי כמה שאלות:
    1.גודל סוללה? יש לי סוללת 2200C של זיפי 167 גרם,להשתמש בה? או להזמין קלה יותר?
    2.דבק? מוגי בנוי ע"י שטח חפיפה רב המודבק זה לזה- האם להשתמש בדבק פלסטי, או ב FOAM SAFE מהוביסיטי או אפוקסי מדולל?
    3. שלב קיפול הכנף? האם להשתמש באותה טכניקה כדי לקפל אותה על עצמה או שצריך לחשוב על טכניקה אחרת? לדוגמא לחרוץ מספר חריצים כדי להקנות קיפול?
    אני אשמח לכל תשובה או הערה ,
    תודה ליאור.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •