נכתב במקור על ידי Boogle בעסה איתך, תראה מה מצאתי http://cgi.ebay.com/2-x-Folding-Spin...item1c0f8c583f באסה איתי?!?!?! באסה איתך ! תודה רבה... כזה פרופ מדהים לא ראינו כבר שנים.. מישהו רוצה לקנות ואני יקח אחד? גיא הטסחת לנו תמונות של הסידור בפנים לא?
נערך לאחרונה על ידי נח נח; 20-01-2010 בשעה 07:16:35.
הקם להשכימך, השכם להורגו.
נכתב במקור על ידי נח נח באסה איתי?!?!?! באסה איתך ! תודה רבה... כזה פרופ מדהים לא ראינו כבר שנים.. מישהו רוצה לקנות ואני יקח אחד? גיא הטסחת לנו תמונות של הסידור בפנים לא? אני כנראה אזמין אבל בוגל כבר ביקש אחד.... העלת כבר תמונות עם הכול מסודר אז חשבתי שהסתדרת....
נכתב במקור על ידי guyst אני כנראה אזמין אבל בוגל כבר ביקש אחד.... העלת כבר תמונות עם הכול מסודר אז חשבתי שהסתדרת.... לא הכל מסודר.. בטיסן יושב לו בנתיים המנוע והבקר, הסרוואים מחכים להם אי שם בהונג קונג, ומקלט צריך להיכנס... בכל מקרה אשמח אם תצלם לגבי הספינר, אין לי בעיה למכור את מה שהזמנתי מהיפני, ולקנות ביחד איתך את האדום.
נכתב במקור על ידי נח נח לא הכל מסודר.. בטיסן יושב לו בנתיים המנוע והבקר, הסרוואים מחכים להם אי שם בהונג קונג, ומקלט צריך להיכנס... בכל מקרה אשמח אם תצלם לגבי הספינר, אין לי בעיה למכור את מה שהזמנתי מהיפני, ולקנות ביחד איתך את האדום. אין בעייה, אפרסם תמונה. הולך להזמין את הספינר, אתה מגיע לאזור המרכז?
נכתב במקור על ידי נח נח באסה איתי?!?!?! באסה איתך ! תודה רבה... כזה פרופ מדהים לא ראינו כבר שנים.. מישהו רוצה לקנות ואני יקח אחד? גיא הטסחת לנו תמונות של הסידור בפנים לא? נח נח תמונות לבקשתך
צפייה בענן תגיות
חוקי הפורום