שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 65

נושא: שאלה בהרכבת COPTER X

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    38
    הודה 231 פעמים ב 189 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: שאלה בהרכבת COPTER X

ציטוט נכתב במקור על ידי zvok צפיה בהודעה
    אדם שאינו מכיר לוקח חלק מורכב מפרק אותו שם לוקטייט ואז מתברר שנשארו לו ביד יותר חלקים או ברגים "מיותרים" או שהוא הרכיב בסדר לא נכון והוא צריך לפרק ולהרכיב שוב. אם הברגים מודבקים יתכן שהפתיחה תגרום להרס הברגים (זכור אדם שאינו מנוסה) ואז צריך לחפש ברגים או להזמין מהסיני ואז לחכות (תזכור האיש אינו מנוסה ואין לו עדיין מלא ברגים וכל סוגי הכלים).

מה שעודד אומר זה לעבור אם אני מבין אותו נכון תחזק את הברגים אחרי כל יום הטסה זה אומר גם לפני כל הטסה (כולל הראשונה) ואחרי זמן שהכל נראה מורכב נכון תשים לוקטייט.

מה לא הגיוני בזה??
    הסיפור לדעתי מאוד פשוט - תרכיב ותפרק כמה שאתה רוצה, אבל להעלות מסוק לאויר כשלא הכל מורכב כמו שצריך? ביד אחת השלט ובשנייה ברגים וחלקים שנשארו לך? נשמע לי כמו חוסר אחריות ממדרגה ראשונה.
    נשמע לך הגיוני להעלות מסוק לאויר כשחלקי הראש לא מודבקים?

גם אם דברים לא מכוונים כמו שצריך בטיסות הראשונות, אין הרבהמה לעשות בעניין אם לא רוצים לקחת סיכון מיותר. גם אצלי נחרשו ברגים ולפעמים נתקעו דבוקים, זה חלק מההתמודדות ולדעתי צריך לקבל את זה. אם אין לך ברגים נוספים או כלים מתאימים, אולי פשוט כדאי שלא תבצע את ההרכבה ותיתן למישהו אחר לבצע את זה בשבילך.

לסיום 2דוגמאות קטנות:
    1. לפני כמה שבועות מסוק אצלנו התרסק לתוך האספלט וכולו נשבר.
    ישבנו (בשטח!) והרכבנו את כל המסוק מחדש כולל הגוף. הבחור שהרכיב את הברגים כנראה התקמצן קצת או סתם התעצל ולא שם דבק על כל הברגים כמתבקש. אני לא התעקשתי איתו.
    התוצאה לא איחרה לבוא: לאחר כשתי דקות ריחוף, במרחק של כ 15 מטרים מאיתנו כשאני מטיס את המסוק, הבחנו במשהו משתלשל מגוף המסוק. קירבתי את המסוק אליי ואחד מתומכי הבום פשוט השתחרר מהחלק האחורי ונשאר תלוי מגוף המסוק. עכשיו לך תנחית אותו אם אתה מטיס מתחיל, נראה אותך..
    לשמחתי אני הטסתי אותו ולכן הצלחתי להנחית, מיד עברנו על כל הברגים שוב וכל אחד ש'הרחנו' עליו את הרצון לצאת לחפשי הדבקנו מחדש עם לוקטייט.

2. בחור שאני מכיר (לא, לא אני..) הרכיב עוד מסוק 450, בספינדל הוא לא שם דבק כי "עוד מעט נשים, קודם נבדוק שהוא טס..ואל תדאג, חיזקתי את הברגים טוב..", ריחוף ראשון עבר יפה, הנחתה, החלפת סוללה ולריחוף שני. המסוק לא הספיק להתרומם מהקרקע ושני הספינדלים עפו עם הלהבים. מזל שהוא לא עמד קרוב למסוק.

לפותח השירשור, בהצלחה בכל דרך שתבחר, רק אם אתה לא מדביק הכל מחדש, נא לא להטיס לידי.

אלעד.
    נערך לאחרונה על ידי wonderd; 28-01-2010 בשעה 10:58:33.

תודה!
    8
    הודה 29 פעמים ב 22 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי wonderd צפיה בהודעה
    הסיפור לדעתי מאוד פשוט - תרכיב ותפרק כמה שאתה רוצה, אבל להעלות מסוק לאויר כשלא הכל מורכב כמו שצריך? ביד אחת השלט ובשנייה ברגים וחלקים שנשארו לך? נשמע לי כמו חוסר אחריות ממדרגה ראשונה.

גם אם דברים לא מכוונים כמו שצריך בטיסות הראשונות, אין הרבהמה לעשות בעניין אם לא רוצים לקחת סיכון מיותר. גם אצלי נחרשו ברגים ולפעמים נתקעו דבוקים, זה חלק מההתמודדות ולדעתי צריך לקבל את זה. אם אין לך ברגים נוספים או כלים מתאימים, אולי פשוט כדאי שלא תבצע את ההרכבה ותיתן למישהו אחר לבצע את זה בשבילך.

לסיום 2דוגמאות קטנות:
    ישבנו (בשטח!) והרכבנו את כל המסוק מחדש כולל הגוף. הבחור שהרכיב את הברגים כנראה התקמצן קצת או סתם התעצל ולא שם דבק על כל הברגים כמתבקש. אני לא התעקשתי איתו.
    התוצאה לא איחרה לבוא: לאחר כשתי דקות ריחוף, במרחק של כ 15 מטרים מאיתנו כשאני מטיס את המסוק, הבחנו במשהו משתלשל מגוף המסוק. קירבתי את המסוק אליי ואחד מתומכי הבום פשוט השתחרר מהחלק האחורי ונשאר תלוי מגוף המסוק. עכשיו לך תנחית אותו אם אתה מטיס מתחיל, נראה אותך..
    לשמחתי אני הטסתי אותו ולכן הצלחתי להנחית, מיד עברנו על כל הברגים שוב וכל אחד ש'הרחנו' עליו את הרצון לצאת לחפשי הדבקנו מחדש עם לוקטייט.

2. בחור שאני מכיר (לא, לא אני..) הרכיב עוד מסוק 450, בספינדל הוא לא שם דבק כי "עוד מעט נשים, קודם נבדוק שהוא טס..ואל תדאג, חיזקתי את הברגים טוב..", ריחוף ראשון עבר יפה, הנחתה, החלפת סוללה ולריחוף שני. המסוק לא הספיק להתרומם מהקרקע ושני הספינדלים עפו עם הלהבים. מזל שהוא לא עמד קרוב למסוק.

לפותח השירשור, בהצלחה בכל דרך שתבחר, רק אם אתה לא מדביק הכל מחדש, נא לא להטיס לידי.

אלעד.
    אלעד עצה קטנה, אל תיגע במסוק שאתה יודע שהברגים לא מאובטחים, ויותר מזה נסה למנוע ממטיס כזה להמצות באיזורך.
    gaui x5
    hurrican 550 fbl
    TREX 500
    trex 450 sport
    איציק רמתי

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

לסיום 2דוגמאות קטנות:

אלעד.
    אלעד - זה פשוט נהדר. איפה ראית שכתבתי "...........להעלות מסוק כשלא הכל מורכב כמו שצריך? ביד אחת השלט ובשנייה ברגים וחלקים שנשארו לך? נשמע לי כמו חוסר אחריות ממדרגה ראשונה."

כרגיל קוראים ועונים על דברים שלא נאמרו ולא נשאלו וגם נותנים דוגמאות, מוזר לא??

תודה!
    38
    הודה 231 פעמים ב 189 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי zvok צפיה בהודעה
    אלעד - זה פשוט נהדר. איפה ראית שכתבתי "...........להעלות מסוק כשלא הכל מורכב כמו שצריך? ביד אחת השלט ובשנייה ברגים וחלקים שנשארו לך? נשמע לי כמו חוסר אחריות ממדרגה ראשונה."

כרגיל קוראים ועונים על דברים שלא נאמרו ולא נשאלו וגם נותנים דוגמאות, מוזר לא??
    אתה כנראה לא מבין מה שאתה כותב, השחצנות שלך קצת מוגזמת והעובדה שאתה מתעלם מהדוגמאות שהבאתי מראה שאתה לא באמת מנסה לעזור לדיון אלא לעזור לעודד להתגבר על חוסר ההסכמה בעניין הנ"ל.
    אולי אתה רואה את הדברים בצורה אחרת, אבל בין לפרק ולהרכיב כמה פעמים עד שיוצא לך כמו שצריך לבין להטיס כמה פעמים ללא לוקטייט יש הבדל גדול, מצידי אפשר להרכיב הכל ללא לוקטייט אם רוצים וכשהכל מורכב כמו שצריך לפרק בורג בורג ולהרכיב שוב עם לוקטייט.
    אחרי הניסיון הקצר שהיה לי אני לא הייתי מנסה אפילו להטיס ללא לוקטייט, מלבד הסכנה אין לי כסף מיותר או זמן מיותר לתיקונים.

בכל מקרה השירשור הופך להיות מגעיל ולכן גם אני מפסיק להגיב פה. (עוד תגובה אחת ודי..)
    נערך לאחרונה על ידי wonderd; 28-01-2010 בשעה 13:52:11.

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אתה כנראה לא מבין מה שאתה כותב, השחצנות שלך קצת מוגזמת והעובדה שאתה מתעלם מהדוגמאות שהבאתי מראה שאתה לא באמת מנסה לעזור לדיון אלא לעזור לעודד להתגבר על חוסר ההסכמה בעניין הנ"ל.
    אולי אתה רואה את הדברים בצורה אחרת, אבל בין לפרק ולהרכיב כמה פעמים עד שיוצא לך כמו שצריך לבין להטיס כמה פעמים ללא לוקטייט יש הבדל גדול, מצידי אפשר להרכיב הכל ללא לוקטייט אם רוצים וכשהכל מורכב כמו שצריך לפרק בורג בורג ולהרכיב שוב עם לוקטייט.
    אחרי הניסיון הקצר שהיה לי אני לא הייתי מנסה אפילו להטיס ללא לוקטייט, מלבד הסכנה אין לי כסף מיותר או זמן מיותר לתיקונים.

בכל מקרה השירשור הופך להיות מגעיל ולכן גם אני מפסיק להגיב פה.
    אין לי כל ענין להגן על עודד ומי שהפך את השרשור למגעיל זה אתה. הדוגמאות שלך הם לא דוגמאות כיוון שהם נתנו על דברים שלא אמרתי. כאנקדוטות הם מאוד מענינות אבל הן עדיין אנקדוטות.

אף אחד לא אמר שלא לשים Loctite אז מה אתה קופץ שאין לך זמן ואין לך כסף.......

תתאפב על עצמך חבוב

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •