שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 326

נושא: סט אפ ל MUGI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    73
    הודה 92 פעמים ב 60 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: סט אפ ל MUGI

בוגל לצערנו הגודל המירבי שניתן להגיע בארץ הוא 150% בגלל שזה רוחב הלוחות שנמכרות בארץ, אני מאמין שאפשר לקנות פלטות גדולות יותר אבל זה אצל היבואן\יצרן ישירות אם מישהו בעניין אז גם אני אשמח לרכוש פלטה גדולה.
    גיא אני לא יכול להמליץ לך על מנוע אבל אני יכול להגיד לך שמוגי 150% ללא סוללה וללא מנוע שוקל קצת פחות מ 600 גרם אז לפי זה אולי אפשר לחשב איזה מנוע יתאים לדרישה,לפי דעתי גם את הסרוואים הייתי מחליף למשהו יותר גדול מ 9 גרם (למרות שאז צריך לחורר את החלק העליון כדי לתת לסרוואים מרחב פעולה). לגבי הצוק , אם יהיה לי זמן, אני חושב לבנות השבוע כנפיים מעופפות מסוג אחר בשם דייזי לפי RCG זה אמור לרחף טוב.
    מקווה שעזרתי
    ליאור
    קבצים מצורפים קבצים מצורפים

מנחת הבית
    ארסוף
    תודה!
    907
    הודה 1,001 פעמים ב 648 הודעות
    כניסות לבלוג
    41
    הוזכר
    6 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: סט אפ ל MUGI

ציטוט נכתב במקור על ידי liorz055 צפיה בהודעה
    בוגל לצערנו הגודל המירבי שניתן להגיע בארץ הוא 150% בגלל שזה רוחב הלוחות שנמכרות בארץ, אני מאמין שאפשר לקנות פלטות גדולות יותר אבל זה אצל היבואן\יצרן ישירות אם מישהו בעניין אז גם אני אשמח לרכוש פלטה גדולה.
    גיא אני לא יכול להמליץ לך על מנוע אבל אני יכול להגיד לך שמוגי 150% ללא סוללה וללא מנוע שוקל קצת פחות מ 600 גרם אז לפי זה אולי אפשר לחשב איזה מנוע יתאים לדרישה,לפי דעתי גם את הסרוואים הייתי מחליף למשהו יותר גדול מ 9 גרם (למרות שאז צריך לחורר את החלק העליון כדי לתת לסרוואים מרחב פעולה). לגבי הצוק , אם יהיה לי זמן, אני חושב לבנות השבוע כנפיים מעופפות מסוג אחר בשם דייזי לפי RCG זה אמור לרחף טוב.
    מקווה שעזרתי
    ליאור
    התוכניות נראות לי מאוד דומות לזאגי.
    בכל מקרה לכנפיים כאלה ללא מנוע עזר צריך לדעתי מעל 15 קשר מערבית ובחודש האחרון לא ממש פגשתי כאלה רוחות.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •