שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 32

נושא: T-REX 600/700 Nitro 3G הקיט המושלם ?!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    64
    הודה 108 פעמים ב 74 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: T-REX 600/700 Nitro 3G הקיט המושלם ?!

ציקי ידידי אני אסביר זאת בכמה מישורים, כשאני קורא שוב את תוכן ההודעה היא אכן מסורבלת,

1. אחד הדברים שהעלתי במעלה השרשור היה על שיטת השיווק של ALIGN,
    כולנו כצרכנים כבר קלטנו את השיטה, כל כמה חודשים "לשחרר" עוד מוצר חדש
    או עוד קיט חדש בתוספות כאלו ואחרות. לדעתי בתור צרכן זה יצר אנטיגוניזם, לא ארכוש כרגע
    קיט של 700 פלייבר לס כי עוד חודש- חודשיים ייצא קיט עם מנוע ואגזוז כזה או אחר שיהיה במחיר אטרקטיבי יותר. (סתם לדוגמא...)

2. ריבויי הכלים של ALIGN בשטח, לי כבר דיי נמאס (ולא רק לי אגב...) לראות את "אותה הגברת
    בשינויי אדרת" אין כלים נוספים בשוק הישראלי, ולכן אם הייתי היום לפני רכש של מסוק חדש
    לאו דווקה הייתי לוקח את הטירקס 700, יש כלים נוספים טובים הרבה יותר בתוספת מחיר שווה לדעתי.
    כך לדוגמא את הRAVE90.
    בהמשך לשיעמום הטוטאלי בהיבט של חוסר ריבוי הכלים בארץ אני מוצא את עצמי בתקופה האחרונה
    מחפש חלופות לטירקסים.

מקווה שהצלחתי להבהיר את דברי.

תודה!
    114
    הודה 331 פעמים ב 222 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: T-REX 600/700 Nitro 3G הקיט המושלם ?!

ציטוט נכתב במקור על ידי AMIR צפיה בהודעה
    ציקי ידידי אני אסביר זאת בכמה מישורים, כשאני קורא שוב את תוכן ההודעה היא אכן מסורבלת,

1. אחד הדברים שהעלתי במעלה השרשור היה על שיטת השיווק של ALIGN,
    כולנו כצרכנים כבר קלטנו את השיטה, כל כמה חודשים "לשחרר" עוד מוצר חדש
    או עוד קיט חדש בתוספות כאלו ואחרות. לדעתי בתור צרכן זה יצר אנטיגוניזם, לא ארכוש כרגע
    קיט של 700 פלייבר לס כי עוד חודש- חודשיים ייצא קיט עם מנוע ואגזוז כזה או אחר שיהיה במחיר אטרקטיבי יותר. (סתם לדוגמא...)

2. ריבויי הכלים של ALIGN בשטח, לי כבר דיי נמאס (ולא רק לי אגב...) לראות את "אותה הגברת
    בשינויי אדרת" אין כלים נוספים בשוק הישראלי, ולכן אם הייתי היום לפני רכש של מסוק חדש
    לאו דווקה הייתי לוקח את הטירקס 700, יש כלים נוספים טובים הרבה יותר בתוספת מחיר שווה לדעתי.
    כך לדוגמא את הRAVE90.
    בהמשך לשיעמום הטוטאלי בהיבט של חוסר ריבוי הכלים בארץ אני מוצא את עצמי בתקופה האחרונה
    מחפש חלופות לטירקסים.

מקווה שהצלחתי להבהיר את דברי.
    לא ברור לי איך אתה משווה עליות בין ה 700 ל RAVE כשהקיט של ה RAVE לבד עולה כפול.
    נכון אליין מציפים את השוק אבל מציפים אותו בכלים שהתמורה עליהם מלאה, החלפים זולים ביותר ולא פחות חשוב זמינים להשגה בכל מקום בעולם.
    תמיד יהיה טוב יותר השאלה באיזה מחיר וריסוק מסוק 90 זו בהחלט הוצאה שצריך לקחת בחשבון כשנכנסים לקטגוריה הזו.
    סתם לצורך השוואה קח את מסוק ה SDX שלאחרונה התרשמת ממנו ובדוק את עלות החלקים שלו מול ה 700, תופתע לגלות שתחזוקת ה 700 מבחינת חלפים יותר זולה מה SDX וכנ"ל לגבי מסוקי 50 אחרים וזה אומר הרבה.
    דבר נוסף וטוב שיש להגיד על אליין זה שהם מפשטים כל דבר, מסוק ה 600 וה 700 שלהם הם מהמסוקים הפשוטים שיש בשוק מבחינת המכלולים שלהם ובנויים בצורה קלה ביותר לתחזוקה.
    בא לך מסוק שנראה שונה באוויר, תחליף חופה וסגור עניין

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •