ציטוט נכתב במקור על ידי ziki צפיה בהודעה
אשמח לקבל הסבר טכני ענייני במה המטען הזה עולה על פני מטען סיני מקביל אליו ששווה לשלם יותר מכפול עבורו.
נראה לי מיותר להשקיע סכום כזה במטען אלא אם אתה חובב מוצרי יוקרה.
טכנית, אין שום יתרון שמצדיק את ההשקעה, כולל הדיוק במדידות בזמן הטעינה (אני בודק את המטענים והסוללות שלי מידיי פעם עם פלוק מדויק ביותר והכל עובד כמו שעון).
אני בטוח שאם תבדוק אז תמצא שבחלק מהמטענים הסיניים ישנם פונקציות מעודכנות שימושיות שדווקא חסרות במטענים היקרים.
אני לא חשמלטור אז לא אוכל לתת הסבר טכני מפורט, אבל כן אוכל לתת כמה עובדות:
קרה הרבה פעמים שחברים שהסוללות שלהם הראו סימני גסיסה במטענים שלהם באו אלי כדי לבדוק עם המטען שלי יכול לעשות משהו בנידון, אין לי מושג איך\כמה\למה אבל אחרי 3 מחזורים של טעינה ופריקה ממש אפשר לראות שהקיבולת של הסוללה עלתה בכל מחזור עד שהיא הגיע כמעט עד לקיבולת המוצהרת, אני מודה שזה ניקר יותר בסוללות הניקל מאשר ליטיום אבל זה עדיין קורה.
עד היום חברים שלי באים מידי כמה חודשים עם הסוללות שלהם כדי לבצע את הפעולות האלה שמשום מה "מעוררות" את הסוללות. באמת שאין לי מושג למה זה קורה אבל זה קורה.
כעיקרון להשוות בין מטענים סיניים למערביים זה כמו להשוות את המנועים הסיניים והמערביים, הרי אין בכלל מה להשוות את המוצרים הסיניים בתחומים של נצילות\כוח\אמינות לעומת המנועים הגרמנים כמו HACKER או Plettenberg, אותו כנ"ל לגבי סרוואים, בקרים, סוללות, טיסנים וכו'...
בוא נסכם את זה ככה, מי שמספיק לו האיכות של המוצרים הסיניים אז זה בסדר גמור, אבל יש כאלה שלא מוכנים להתפשר על איכות (בעיקר חברה שמתחרים בתחרויות) ואז משקיעים במשהו איכותי שיספק את הצרכים שלהם.
איתן.