שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

נושא: מורה נבוכים בנושא "חישמול טיסנים" ....

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    מנחת הבית
    נען
    תודה!
    147
    הודה 548 פעמים ב 227 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    3 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: מורה נבוכים בנושא "חישמול טיסנים" ....

ציטוט נכתב במקור על ידי Gady צפיה בהודעה
    היי לכולם,

אשמח למורה נבוכים בנושא "חישמול טיסנים" ....
    עסקתי בטיסנאות לפני שנים רבות, וכעת אני מתחיל לחזור לעניינים על ילדיי, הם קטנים מידי מכדי לעסוק במנועי הבנזין (וגם מפחדים מהרעש) ולכן חשבתי להתחיל בטיסנים עם מנוע חשמלי.

יש לי מספר שאלות שאשמח אם תוכלו לסייע ל בהן:
    1. האם עדיין יש ערך לציוד הישן שלי? כלומר, איך מתגברים על המקלט ופאק הסוללות הגדול שליווה את המערכות הישנות? האם אני יכול לפחות להשתמש בחלק מהציוד הישן שלי (MHZ 72)?
    2. אילו טיסנים מומלץ לבנות? ראיתי בחנויות טיסנים מחומרים שונים כעת, שאני מניח שומרים על משקל קל יותר, אשמח להמלצות בנושא
    3. מה ההמלצות לגבי מנועים, בקרים, סוללות, מטענים (סוגים, עומסים, צריכת זרם, זמן טיסה) – מהמעט שקראתי עד כה הבנתי כי זמני הטיסה של החשמליים קצרים למדי (~5 דקות)
    4. שאלתי האחרונה היא בנושא קניית החלקים, בארץ או בחו"ל? בפעם האחרונה שניסיתי להביא משהו מחו"ל השינוע והמכס הביאו למחיר גבוהה מזה שהייתי משלם בארץ... אז ממי כדאי להזמין, באיזה סוג שינוע? האם יש משלוחים גדולים שניתן להצטרף אליהם?

תודה,

גדי
    1. כן, תוכל להשתמש בשלט הישן שלך והמקלט. לגבי סוללות צריך לבדוק אותן. הזמן לא עושה להן טוב
    2. אני ממליץ להתחלה בעיקר לילדים על איזי סטאר. יש עוד הרבה מידע פה:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...FA%E7%E1%E9%E1
    3. אחרי שתחליט על איזה טיסן אתה הולך אפשר לענות על שאלה זו. רק לסבר תא האוזן עם SETUP נכון אתה יכול לקבל עם איזיסטאר 40 דקות. ייתפס לך הצוואר לפני שתיגמר הסוללה.
    4. רק חו"ל! ועדיף 'מהסיני'

אתה מוזמן להמשיך לשאול!
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti

תודה!
    9
    הודה 5 פעמים ב 5 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: מורה נבוכים בנושא "חישמול טיסנים" ....

ציטוט נכתב במקור על ידי MDreamer צפיה בהודעה
    1. כן, תוכל להשתמש בשלט הישן שלך והמקלט. לגבי סוללות צריך לבדוק אותן. הזמן לא עושה להן טוב
    2. אני ממליץ להתחלה בעיקר לילדים על איזי סטאר. יש עוד הרבה מידע פה:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...FA%E7%E1%E9%E1
    3. אחרי שתחליט על איזה טיסן אתה הולך אפשר לענות על שאלה זו. רק לסבר תא האוזן עם SETUP נכון אתה יכול לקבל עם איזיסטאר 40 דקות. ייתפס לך הצוואר לפני שתיגמר הסוללה.
    4. רק חו"ל! ועדיף 'מהסיני'

אתה מוזמן להמשיך לשאול!
    לגבי המשפט "עם SETUP נכון אתה יכול לקבל עם איזיסטאר 40 דקות. ייתפס לך הצוואר לפני שתיגמר הסוללה."
    מה הסטאפ בבקשה אשמח לדעת באיזה מנוע בקר סוללה ופרופ

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •