קודם כל - תודה לכולם על התשובות.
למעשה את הכניסה הראשונית שלי לעולם הטיסני החשמליים עשיתי עת קניתי לבני את ה SKY FLY 2.
זה טיסן די נחמד, יציב למדי וסלחן לטעויות, כך שבטיסות עם בני זה נחמד, אבל שני דברים בכל זאת מפריעים לי בו, הראשון – זמן הטיסה, חמש דקות זמן טיסה בחצי מנוע לא נשמעות הרבה (גם אם קונים מספר סוללות), השני - הטיסה איתו קצת משעממת אותי ואני זקוק למשהו עם יותר טמפרמנט.
הרעיון שעלה לי בראש היה לבנות משהו קטן שיענה על הדרישות כמו , יותר זריז, בעל יכולות אירובאטיקה בסיסיות, ויוריד לי קצת את הקורוזיה מהאצבעות גם בבניה וגם בהטסה.
חשבתי לקחת טיסן כמו בננה ולשדרג אותו מעט, כלומר, לבנות אותו כנף תחתית עם מאזנות, לתת לו דיאדרל צנוע יותר ואולי גם לשנות מעט את פרופיל הכנף (עשיתי משהו כזה בעבר ואם זיכרוני אינו מטעה אותי זה טס לא רע רק שלא עם מנוע חשמלי).
אני חושב שטיסן כזה גם יאפשר לי טיסה קצת יותר מעיינת וגם ייתן לבני משהו לעבור אליו כשישתלט על הבסיס.
אם אני מבין נכון את הדברים שלחתם לי אז רשמית המכולת שלי אמורה לכלול את:
1. טיסן (כמו שציינתי)
2. משדר - חשבתי להשתמש באחד המשדרים הישנים שלי, או במשדר של ה SKY FLY שהוא 2.4 MHz.
3. מקלט וסוללות – אם אני מבין מכון אני אצטרך לקנות מקלט חדש שידע להסתנכרן עם אחד המשדרים שציינתי מעלה ושיקבל מתח ממקור בודד (סוללה אחת למנוע ולרדיו). המקלט הישנים עם פאק הסוללות הישן נשמעים לי כבדים מידי...
4. סרוואים - 3 מיקרו סרוורס (אשמח להמלצות על בסיס גודל הטיסן ומיקום יחסית להגאים)
5. מנוע ובקר
6. סוללה (X2)
7. מטען לסוללה
מה דעתכם?
תודה,
גדי