שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 105

נושא: NINE EAGLES SOLO PRO ב75$

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    31
    הודה 180 פעמים ב 100 הודעות
    כניסות לבלוג
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: NINE EAGLES SOLO PRO ב75$

ציטוט נכתב במקור על ידי zvok צפיה בהודעה
    ישנם עוד מסוקים בגודל של ה NE DoloPro2 שטסים מצוין.

לא ראיתי שנכתב בשרשור זה על מסוקים 3 ערוצים.

אם 600 ש"ח זה שחיטה למה לקנות פה??

בגדול אסור לקנות בארץ שום דבר. לא מסוקים, לא חלקי חלוף, לא כלים, לא דבקים לא Loctite.

אין שום סיבה שפריטים אלה יעלו פי 2 ויותר בישראל.

לדעתי צריך לעשות שביתת צרכנים כדי שהם יורידו מחירים.

נסה פעם אחת כשאתה מוזמן למכס להגיד להם שמה שייבאת הוא לצרכים מסחריים.
    המחיר של החבילה שלך יכפיל את עצמו כל כך הרבה פעמים שאם תרצה למכור תיאלץ להעלות את המחיר של המוצר רק בשביל לא להפסיד עליו.
    עסק בארץ חייב לגבות 16% מע"מ על כל דבר, ומס ההכנסה לוקח בערך 30% מהרווחים, ועוד לא נכנסנו להוצאות של חנויות כמו ארנונה, חשמל, משכורות, ביטוחים ושלל זיוני השכל, אז תעשה חשבון ותבין למה שקית הורנים שעולה דולר וחצי אצל הסיני חייבת להימכר ב30 שקל בארץ. אתה לא מממן את הג'יפ של המוכר בחנות, אתה מממן את המשרד של שר האוצר.
    חוץ מזה שלהמתין שבועיים לדבק או לבורג במקום לקנות ליד הבית בחמישה שקלים יותר זו הגזמה.

אל תשכח שהיתרון בחנויות בארץ הוא לא בזמינות או במחיר החלקים, אלא דווקא בשירות. זו מילה שלא משתמשים בה בסינית. כשאתה קונה בחנות בארץ אתה יודע שתוכל לקבל הדרכה, אחריות ולפעמים אפילו הנחה או "צ'ופרים". נכון שיש עסקים שמפקיעים מחירים, ויש עסקים שמנצלים בורות של לקוחות חדשים, אבל יש גם לא מעט עסקים שהשירות והמקצוענות שלהם שווה את האקטרה.

להטיף לא לקנות בארץ זה לירות לעצמך במגלשי נחיתה...

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: NINE EAGLES SOLO PRO ב75$

ציטוט נכתב במקור על ידי אייל שפירא צפיה בהודעה
    נסה פעם אחת כשאתה מוזמן למכס להגיד להם שמה שייבאת הוא לצרכים מסחריים.
    המחיר של החבילה שלך יכפיל את עצמו כל כך הרבה פעמים שאם תרצה למכור תיאלץ להעלות את המחיר של המוצר רק בשביל לא להפסיד עליו.
    עסק בארץ חייב לגבות 16% מע"מ על כל דבר, ומס ההכנסה לוקח בערך 30% מהרווחים, ועוד לא נכנסנו להוצאות של חנויות כמו ארנונה, חשמל, משכורות, ביטוחים ושלל זיוני השכל, אז תעשה חשבון ותבין למה שקית הורנים שעולה דולר וחצי אצל הסיני חייבת להימכר ב30 שקל בארץ. אתה לא מממן את הג'יפ של המוכר בחנות, אתה מממן את המשרד של שר האוצר.
    חוץ מזה שלהמתין שבועיים לדבק או לבורג במקום לקנות ליד הבית בחמישה שקלים יותר זו הגזמה.

אל תשכח שהיתרון בחנויות בארץ הוא לא בזמינות או במחיר החלקים, אלא דווקא בשירות. זו מילה שלא משתמשים בה בסינית. כשאתה קונה בחנות בארץ אתה יודע שתוכל לקבל הדרכה, אחריות ולפעמים אפילו הנחה או "צ'ופרים". נכון שיש עסקים שמפקיעים מחירים, ויש עסקים שמנצלים בורות של לקוחות חדשים, אבל יש גם לא מעט עסקים שהשירות והמקצוענות שלהם שווה את האקטרה.

להטיף לא לקנות בארץ זה לירות לעצמך במגלשי נחיתה...
    אייל - אני מכבד אותך ומוקיר את דעתך ולא מסכים אתך. גם קראתי אין סוף שרשורים שלך על קניות שעשית באינטרנט ולא אצל הסוחרים הצדיקים שעוזרים (אני לא אומר שאין כאלה). אם אני לא טועה קנית mCX ואת ה DX7 בארץ ואת ה Gaui 550 קנית בחו"ל וגם לא ישנת כל הלילה בלילה של יום שישי השחור כדי לקנות מציאות.

אם בעלי חנויות מנצלים את הבורות של אנשים אז שייסגרו. סך הכל הקהל שלהם מצומצם ואם הם דופקים מישהו הוא הרי יבין ויותר לא יחזור.

כמו שאמרת סך הכל המיסים היא כ 45%. 800 ש"ח על מסוק שעולה 300 ש"ח כולל משלוח זה לא 45%.

עם HK מוכרים ב55 דולר הם לא מרוויחים?? ואל תגיד לי הובלה! הובלה מסין לארה"ב לא עולה פי 2 מאשר לארץ. אגב מחיר בהונג קונג לא שונה משמעותית ממחיר בארה"ב אפילו זהה.

הסוחר לא קונה את הסחורה במחיר המפורסם באינטרנט אלא בפחות!!

אין לי בעיה שהסוחר ירוויח להיפך אני רוצה שירוויח אבל שלא ישחט. אם הם היו יותר הגיוניים עם המחירים פחות אנשים היו קונים בחו"ל והם היו מרוויחים יותר. גם אני לא רוצה לחכות שבועיים ואפילו יותר כאשר אני צריך פריט כלשהו.

לא רק מסוקים כל פרט מיובא דבק CA כלי עבודה וכל מה שצריכים לדוגמא Cutter של Prokit שעולה 5 דולר כולל משלוח עולה בארץ 50 ש"ח. המתקן "שלוש ידיים" נתן להשיג ב 6 דולר בארץ 100 ש"ח.

מי שאין לו סבלנות שישלם ויחכה לצ'ופרים מהחנויות.

אותי זה פשוט מרגיז!!!

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •