שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 36

נושא: רחפת?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    31
    הודה 180 פעמים ב 100 הודעות
    כניסות לבלוג
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: רחפת?

ציטוט נכתב במקור על ידי Tornadon צפיה בהודעה
    קניתה ?
    כן רמי, יש לי ליד הבית מגרש בית ספר ענקי אבל אני לא יכול להטיס שם שום דבר כי מסוק עושה הרבה יותר מדי רעש לשכנים וטיסן עלול לסיים מהר מדי בתוך הגדר.
    הייתי הרבה זמן בדילמה אם לקנות מכונית כדי להסיע שם, ובסוף החלטתי גם בגלל החורף וגם בגלל שאני אוהב פרופלורים ללכת על רחפת.

אחרי שאלמד קצת לתפעל אותה כמו שצריך אבוא למפגשי ההשטה ביום שישי.
    היא יכולה אפילו לשוט ליד המפרשיות ולעשות עליהן רוח

תודה!
    0
    הודה 2 פעמים ב 2 הודעות
    כניסות לבלוג
    2
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: רחפת?

ציטוט נכתב במקור על ידי אייל שפירא צפיה בהודעה
    כן רמי, יש לי ליד הבית מגרש בית ספר ענקי אבל אני לא יכול להטיס שם שום דבר כי מסוק עושה הרבה יותר מדי רעש לשכנים וטיסן עלול לסיים מהר מדי בתוך הגדר.
    הייתי הרבה זמן בדילמה אם לקנות מכונית כדי להסיע שם, ובסוף החלטתי גם בגלל החורף וגם בגלל שאני אוהב פרופלורים ללכת על רחפת.

אחרי שאלמד קצת לתפעל אותה כמו שצריך אבוא למפגשי ההשטה ביום שישי.
    היא יכולה אפילו לשוט ליד המפרשיות ולעשות עליהן רוח
    וואלה תתחדש אין לך מה לדעוג זה יותר פשוט ממכונית על שלט לא לדבר על זה ש אתה מטיס מסוקים
    הצטרף עוד היום לפורום סירות ו מפרשיות!
    www.the-rc.com
    הסרטים שלי

תודה!
    31
    הודה 180 פעמים ב 100 הודעות
    כניסות לבלוג
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

Post תגובה להודעה: רחפת?

הביקורת

אתחיל בזה שרחפות על שלט הן כנראה תחום מאוד אזוטרי, ולא הצלחתי למצוא כמעט שום מידע בעברית על הנושא. באנגלית יש פורום בRCGROUP אבל המשתתפים בו כמעט ולא מדברים על צעצועים קנויים אלא על בניה ושידרוגים.

בהמלצת עמרי הגעתי למוצר הזה: http://www.pilotage-rc.co.il/catalog.../10_20/RC8329/
    בהשוואה למגוון המוצרים שמוצע באי-ביי המחיר משביע רצון ביחס לגודל הרחפת, ולאחר שוידאתי כי מדובר במע' רדיו (ולא אינפרה אדום או משהו) ושהמידות נכונות קניתי את הרחפת הזו בסניף החנות בדרך מנחם בגין בת"א.
    מילה קצרה על החנות – למי שלא מכיר היא נמצאת ליד גשר מעריב. החנות מאוד אסטתית ונותנת תחושה של חנות לתחביבים הרבה יותר מהלוק המוסכניקי של רוב החנויות שאני מכיר.
    יש להם בתצוגה את רוב הצעצועים הנדירים שהם מוכרים כמו טרקטורים, מנופים, טנקים והרחפת הזו, וגם איזה שניים שלושה מסוקי וטיסני אינדור שאפשר לנסות בחלל החנות.
    דבר שהפריע לי אישית הוא המותג "פילוטאז'" שמופיע על רוב המוצרים שלהם, מה שמאוד הקשה עלי כמתחיל להעריך את טיב הטיסנים ומערכות הרדיו שלהם.
    אחרי שאני קורא כבר תקופה ארוכה השוואות וחוות דעת על מותגי התאגידים הרציניים זה אוטומטית הרגיש לי כמו חיקוי נחות, אפילו בלי שזה יצא מהקופסה. אני מודה שזה לא הוגן לשפוט ככה מראש (ע"ע קופטר איקס, הוביסיטי ועוד), אבל אני משתף אתכם בתחושה שהיתה לי.
    דבר נוסף ואחרון שאומר על החנות – באתר שלהם יש פירסום רב לנושא "כרטיס החבר" שניתן לצבור בו נקודות קרדיט בכל קניה ולנצל אותן בקניות הבאות, בפועל כשסיימתי לשלם וביקשתי את כרטיס החבר אמרו לי שלא אקבל נקודות על הקניה הזו כי "צריך לעשות את זה לפני התשלום".
    בעיני זה מאוד חבל שהמוכר לא דיבר איתי על זה בזמן, כי במקום שאני ארוויח מעט קרדיט אצלם – הם איבדו הרבה קרדיט אצלי.

פתיחת הקופסה ובדיקה ראשונית:
    מידות הרחפת כפי שמצויין באתר הן 54 ס"מ לאורך, 35 ס"מ לרוחב ו20 ס"מ לגובה באיזור המנועים האחוריים (כשהכריות מנופחות, אחרת הגובה הוא 16 ס"מ).
    באריזה מקבלים שלט וסוללת 9V רגילה, פק סוללת NICD 9.6V, מטען לפק הנ"ל וחוברת הוראות.
    הטקסט על הקופסה ועל הסוללה ברוסית, וגם חוברת ההוראות כתובה ברוסית, אבל יש לחוברת נספח באנגלית ובכלל יש בה איורים רבים ודי ברורים.

לרחפת יש שלושה מנועים, אחד ליצירת העילוי ושניים שנוהגים אותה. על השלט יש שתי ידיות כאשר כל אחת שולטת במנוע אחד בהתאמה ומפעילה אותו קדימה או אחורה. אין סנפירים ואין סרוואים, רק ההפרשים בדחף בין שני הצדדים.
    ה"חצאית" של הרחפת לא עשויה גומי מנופח באויר, אלא מבד ניילון לכאורה אטום למים שמתנפח בהדלקת הרחפת וונשאר מנופח בהזרמת אויר מתמדת.
    על השלט יש כפתור חירום לעצירת פתע שעוצר את הזרמת האויר לתוך החצאית ובעצם גורם לרחפת להתחכך בקרקע. יש הערה בחוברת אבל היא לא מספיק בולטת לדעתי – לא כדאי לעשות את זה כששטים במים.
    על השלט אין כפתור כיבוי והדלקה, ורק כשמזיזים את הידיות נדלק לד אדום במרכזו. האנטנה שלו עשויה גומי עבה וגמיש, הוא די קטן בשביל הידיים שלי, אבל הידיות שלו מצופות גומי מחוספס שעוזר באחיזה.

גוף הרחפת עשוי קלקר (לא יודע מאיזה סוג), תושבות המנועים, ומכסה הסוללה עשויים פלסטיק ומוברגים אל הקלקר.
    במלאי שהיה בחנות יש רק דוגמא אחת של מדבקות שמקשטות אותה. הקלקר לצערי לא מושלם ונטול שריטות, והצביעה וההדבקה מגבירות את תשומת הלב לעובדה שהצעצוע הזה מיוצר בסין.
    בחלק התחתון יש מכסה פלסטיק עם פתחים לדחיפת האויר. קצת מדאיג אותי שכשמביטים דרכם פנימה אפשר בקלות לראות אלמנטים אלקטרוניים שנמצאים מאוד קרוב לתחתית הרחפת ועלולים להירטב בקלות.
    על השלט ועל תחתית הרחפת יש מדבקה שמציינת את התדר בו היא פועלת (27MHz). משקל הרחפת כולל סוללה הוא 102 גרם.

בקרוב נסיעת מבחן והמשך הביקורת.
    התמונות:
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות Click image for larger version. 

Name:	HOVERJET (2).JPG‏ 
Views:	2863 
Size:	96.8 קילובייט 
ID:	20863   Click image for larger version. 

Name:	HOVERJET (3).JPG‏ 
Views:	194 
Size:	37.6 קילובייט 
ID:	20864   Click image for larger version. 

Name:	HOVERJET (4).JPG‏ 
Views:	184 
Size:	108.9 קילובייט 
ID:	20865   Click image for larger version. 

Name:	HOVERJET (5).JPG‏ 
Views:	186 
Size:	80.6 קילובייט 
ID:	20866   Click image for larger version. 

Name:	HOVERJET (6).JPG‏ 
Views:	175 
Size:	106.7 קילובייט 
ID:	20867  

Click image for larger version. 

Name:	HOVERJET (7).JPG‏ 
Views:	185 
Size:	63.7 קילובייט 
ID:	20868   Click image for larger version. 

Name:	HOVERJET (1).jpg‏ 
Views:	200 
Size:	67.0 קילובייט 
ID:	20869  

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •