שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 44

נושא: התחלה עם מסוק trex600 esp

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    43
    הודה 28 פעמים ב 16 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: התחלה עם מסוק trex600 esp

עד שתגיע לרמת הטסה ושליטה במסוק מתקבלת על הדעת תרסק עשרים פעם - גם אם זה טירקס 600, גם אם הוא סלחני ויציב הרבה יותר ממסוק 450, גם אם תיקח מדריך - עוד לא נולד המסוק שלא מתרסק והמטיס שלא מרסק. מחיר החלפים - להבים, גלגלי שיניים, בומים, סרבואים, קורונות - אלף האלמנטים שמרכיבים מסוק יגרום לך גם לדמם כלכלית וגם לפחד כפול מריסוק, שממילא יש אותו לכל מטיס. זה יאט אותך, זה יגרום לך לכניסה אכזרית לתחום, מה גם שטירקס 600 הוא מפלצת - הוא לא מסוק שאתה יכול להתאמן איתו בסוף היום במגרש החניה או בפארק הסמוך. אתה חייב לנסוע איתו למנחתים - האטה נוספת בלמידה, מכיוון שאם אתה רוצה להכנס לתחום אתה צריך להתאמן באופן רציף.

האפשרות השניה היא לקחת מסוק 450 זול, למשל ה-HK שעודד פתח עליו נעוץ כאן בפורום - בלי השלט המומלץ - לקנות שלט טוב. החסרון: מסוק לא יציב, אבל, ותמיד שוכחים את הנקודה הזאת - זהו חסרון רק עד שמתגברים על הריחוף הראשוני. ואז אתה לומד את כל האוריינטציות, הקפות, אפילו 3D בסיסי שה-HK יכול. שברת? שעתיים עבודה ו-50 שקל והעגלה חזרה באוויר. שברת את הטירקס 600? אלף שקל תיקון ושלושה ימי עבודה ונסיגה של שבועות בגלל הפאניקה.
    למד את הבסיס על HK במשך חצי שנה, יעלה לך 1500 שקל שזה תיקון וחצי של הטירקס 600, אחר כך מסגר את ה-HK וקנה בלב שקט טירקס 600.

תודה!
    38
    הודה 231 פעמים ב 189 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

יש לי חבר שמטיס 450, מההתלהבות הוא קנה 600ESP, תנחשו את מי הוא מטיס יותר?
    רמז קל - לא את ה 600.
    אני מאמין שכשהוא יצבור יותר שליטה ובטחון הוא יעבור ל 600 באופן קבוע, בינתיים כל ריסוק שלו עולה גרושים וכמו שנאמר פה - שעתיים עבודה ו-50 שקל והעגלה חזרה באוויר.

זאת דעתי בלי לגרוע מהעובדה שאכן יותר קל עם היציבות של ה 500 וה 600 לעומת ה 450.

תודה!
    49
    הודה 38 פעמים ב 29 הודעות
    כניסות לבלוג
    11
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי dbrosh צפיה בהודעה
    עד שתגיע לרמת הטסה ושליטה במסוק מתקבלת על הדעת תרסק עשרים פעם - גם אם זה טירקס 600,
    על סמך מה קבעת את זה ומאיפה הנתונים ?
    גם אם הוא סלחני ויציב הרבה יותר ממסוק 450, גם אם תיקח מדריך - עוד לא נולד המסוק שלא מתרסק והמטיס שלא מרסק.
    צודק אבל גם טועה
    מחיר החלפים - להבים, גלגלי שיניים, בומים, סרבואים, קורונות - אלף האלמנטים שמרכיבים מסוק יגרום לך גם לדמם כלכלית וגם לפחד כפול מריסוק, שממילא יש אותו לכל מטיס.
    אתה שוכח שגם מסוק קטן יגרום לך לדמם כלכלית אם תרסק אותו כל הזמן אומנם פחות אבל עדין
    זה יאט אותך, זה יגרום לך לכניסה אכזרית לתחום, מה גם שטירקס 600 הוא מפלצת - הוא לא מסוק שאתה יכול להתאמן איתו בסוף היום במגרש החניה או בפארק הסמוך. אתה חייב לנסוע איתו למנחתים - האטה נוספת בלמידה, מכיוון שאם אתה רוצה להכנס לתחום אתה צריך להתאמן באופן רציף.
    לגבי האימונים בחניה או בפארק אתה צודק אבל הוא גם עלול להתייאש ממסוק קטן וזה מניסיון שלי

האפשרות השניה היא לקחת מסוק 450 זול, למשל ה-HK שעודד פתח עליו נעוץ כאן בפורום - בלי השלט המומלץ - לקנות שלט טוב. החסרון: מסוק לא יציב, אבל, ותמיד שוכחים את הנקודה הזאת - זהו חסרון רק עד שמתגברים על הריחוף הראשוני. ואז אתה לומד את כל האוריינטציות, הקפות, אפילו 3D בסיסי שה-HK יכול. שברת? שעתיים עבודה ו-50 שקל והעגלה חזרה באוויר. שברת את הטירקס 600? אלף שקל תיקון ושלושה ימי עבודה ונסיגה של שבועות בגלל הפאניקה.
    למד את הבסיס על HK במשך חצי שנה, יעלה לך 1500 שקל שזה תיקון וחצי של הטירקס 600, אחר כך מסגר את ה-HK וקנה בלב שקט טירקס 600.
    עדיף כבר שילמד בסימולטור ולא על ה-HK וזה מניסיון של חבר שקנה אותם בשישיות ולא נהנה מאף 1 מהם !!!
    שי לך לפי מה שאתה מרגיש בד"כ אנחנו לא טועים ! אני הוצאתי קרוב ל-3,000 ש"ח
    על חלקים במסוק הראשון שלי (בלייד 400) בטירקס 450 ההוצאה ירדה משמעותית !!!
    וב-600 בלי עין הרע לא הוצאתי שקל מלבד זה שהצלחתי לשרוף בקר
    שיהיה לך בהצלחה !!!
    בכבוד רב,
    שגיא אדיר

T-Rex 700N LE
    V-Bar SL Pro
    Ys 120 3D
    DX8

תלמד מאתמול, תחיה את היום, תקווה למחר והכי חשוב תהנה מהחיים !
    Fly Hard Fly Low Fly 3D All The Way

תודה!
    56
    הודה 761 פעמים ב 594 הודעות
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

עד שתגיע לרמת הטסה ושליטה במסוק מתקבלת על הדעת תרסק עשרים פעם - גם אם זה טירקס 600, גם אם הוא סלחני ויציב הרבה יותר ממסוק 450, גם אם תיקח מדריך - עוד לא נולד המסוק שלא מתרסק והמטיס שלא מרסק. מחיר החלפים - להבים, גלגלי שיניים, בומים, סרבואים, קורונות - אלף האלמנטים שמרכיבים מסוק יגרום לך גם לדמם כלכלית וגם לפחד כפול מריסוק, שממילא יש אותו לכל מטיס. זה יאט אותך, זה יגרום לך לכניסה אכזרית לתחום, מה גם שטירקס 600 הוא מפלצת - הוא לא מסוק שאתה יכול להתאמן איתו בסוף היום במגרש החניה או בפארק הסמוך. אתה חייב לנסוע איתו למנחתים - האטה נוספת בלמידה, מכיוון שאם אתה רוצה להכנס לתחום אתה צריך להתאמן באופן רציף.

כל מילה נכונה, אבל, יש אבל גדול
    מה שנכון לאחד, לא תמיד נכון לאחר
    אני אישית למשל לא רואה מספיק טוב ומסוק קטן מגיע מאד מהר למצב של אי זיהוי מצבים
    כל מילה שאמרת על ה600 נכונה, אבל לכן קיים ההוריקאן
    מחירו כמו מסוק 450 פחות או יותר וכנ"ל התחזוקה
    זול מאד, יציב מאד נוח מאד לתחזוקה ותיפעול, והכי קל ללמוד עליו. גם אלמנט החרדה מריסוק יקר כמעט ולא קיים שם.
    וכן, אפשר להטיס אותו ליד הבית....
    בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
    יעוץ טלפוני חינם
    ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
    עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110

תודה!
    1
    הודה 11 פעמים ב 7 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

Smile תגובה להודעה: התחלה עם מסוק trex600 esp

תודה באמת גדולה לכולכם על העזרה אני יפעיל את השיקול שלי
    לפי זה אבל אני מסכים עם כולכם אני פשוט יודע מה הכיוון שלי
    ומה שטוב לאחר לא תמיד טוב לשני אני יכול להיות אקנה את שתים ואת ה600 אשמור
    ואת 450 הטיס

תודה!
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

צודק כל מילה חשיבה נכונה
    טייסת בן גוריון בפיקודו של ללו
    funjet
    pylon
    axn pylon 6s
    tricopter extrim
    futaba 8uhps 2.4

תודה!
    17
    הודה 111 פעמים ב 86 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

עד היום הוצאתי הרבה יותר כסף על ריסוק ה450 שלי מאשר על ריסוק ה600\700, שעד היום לא פגשו קרקע (תודה לאלוהים, וישנו ואללה).

לילד לא הייתי ממליץ להתחיל עם מסוק 600, זו אחרי הכל מכונה מסוכנת ואם אתה רוצה לשרוד את הלימוד עליה - לפחות מבחינה כלכלית - אתה חייב משמעת עצמית.

אבל - אם אתה אחראי ויודע להתקדם בקצב מתון ולא לדחוף את עצמך יותר מדי מהר, ה600 הוא פרטנר אידיאלי. רוב הריסוקים ב450, לפחות במקרה שלי, היו כתוצאה מאובדן אוריינטציה עקב גודלו של המסוק. זה כמעט ולא קורה במסוקים הגדולים יותר. ב600 הכל קורה לאט יותר וגבוה יותר.
    אל תשכחו שלפני מסוקי ה450, המסוק איתו אנשים היו מתחילים את הלימוד כברירת מחדל היה 30., שהוא עם להבי 550 מ"מ - כמעט בגודל של 600.

אני לא מאמין בתיאוריית ה"ריסוק ב50 שקל". להבים טובים עולים כסף, לפעמים גם הולך סרבו וכו'.

כמובן שיש עוד מסוק אחד באמצע - ה500. מבחינה לוגיסטית מדובר בפתרון אידיאלי, לא מאסיבי כמו ה600 אבל גדול משמעותית מה450. העלויות קצת נמוכות משל ה600 (אך לא בצורה דרסטית), והוא טס נהדר.
    ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็

תודה!
    38
    הודה 231 פעמים ב 189 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי asafsee צפיה בהודעה
    איך 50 שח?
    רק להבים עולות 200 שח, ואני מתכוון לקרבון, ALIGN\MS וכו
    ציטוט נכתב במקור על ידי flyinglizard צפיה בהודעה
    עד היום הוצאתי הרבה יותר כסף על ריסוק ה450 שלי מאשר על ריסוק ה600\700, שעד היום לא פגשו קרקע (תודה לאלוהים, וישנו ואללה).
    גם שלי לא עד יום שישי..לילד לא הייתי ממליץ להתחיל עם מסוק 600, זו אחרי הכל מכונה מסוכנת ואם אתה רוצה לשרוד את הלימוד עליה - לפחות מבחינה כלכלית - אתה חייב משמעת עצמית.
    .............
    אני לא מאמין בתיאוריית ה"ריסוק ב50 שקל". להבים טובים עולים כסף, לפעמים גם הולך סרבו וכו'.

....
    להבים ל 450 בתקופת הלמידה עלו לי 5$ זוג..
    זו לא תיאוריה וגם לא קשור לאמונה, עלות ריסוק של מסוק 450 עם חלקים תחליפיים היא זולה מאוד ומתאימה למי שרוצה ללמוד ולהתקדם בלי לפחד מעלויות ריסוקים. זאת דעתי.

תודה!
    49
    הודה 38 פעמים ב 29 הודעות
    כניסות לבלוג
    11
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי wonderd צפיה בהודעה
    זו לא תיאוריה וגם לא קשור לאמונה, עלות ריסוק של מסוק 450 עם חלקים תחליפיים היא זולה מאוד ומתאימה למי שרוצה ללמוד ולהתקדם בלי לפחד מעלויות ריסוקים. זאת דעתי.
    אתה צודק אבל אתה מודע לזה שיש גם השלכות לציוד זול ?
    לצערי קניתי להבים של הסיני ולאחר כמה תרגילי 3D
    גיליתי שהמסוק קצת כבד לי בתרגילים .... להפתעתי
    ראיתי כי המוט (המשקולת) שנמצאים בלהב בולטים החוצה....
    דהינו עוד טיק טאק אחד והלהב הייתה מתפרקת לי באוויר .
    הלהבים של הסיני טובים לריחופים בלבד !!!! למי שרוצה
    לעשות או עושה תרגילי 3D חזקים ולא עדינים מומלץ להשקיע
    בלהבים כגון ראדיקס או רוטורטק או EDGE שאני כבר מתכנן להזמין !
    בכל מקרה כמו שכבר אמרתי לעלות זולה יש השלכות כמו כל דבר אחר !
    בכבוד רב,
    שגיא אדיר

T-Rex 700N LE
    V-Bar SL Pro
    Ys 120 3D
    DX8

תלמד מאתמול, תחיה את היום, תקווה למחר והכי חשוב תהנה מהחיים !
    Fly Hard Fly Low Fly 3D All The Way

תודה!
    17
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי wonderd צפיה בהודעה
    המשמעות של ריסוק היא לא רק כלכלית. אם הייתי אומר לך: תבחר, תרסק 10 פעמים בעלות של 10 דולר לריסוק או תרסק פעם אחת ב150 דולר, מה היית לוקח?

ריסוק גם מעצבן, גם עושה דימורליזציה בשלב הלימוד (ואלוהים יודע שזה הדבר האחרון שרוב המסוקאים המתחילים צריכים, דימורליזציה) וגם לוקח המון זמן לתקן ולכוון.

תודה!
    56
    הודה 761 פעמים ב 594 הודעות
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי flyinglizard צפיה בהודעה

לילד לא הייתי ממליץ להתחיל עם מסוק 600, זו אחרי הכל מכונה מסוכנת ואם אתה רוצה לשרוד את הלימוד עליה - לפחות מבחינה כלכלית - אתה חייב משמעת עצמית.

אבל - אם אתה אחראי ויודע להתקדם בקצב מתון ולא לדחוף את עצמך יותר מדי מהר, ה600 הוא פרטנר אידיאלי. רוב הריסוקים ב450, לפחות במקרה שלי, היו כתוצאה מאובדן אוריינטציה עקב גודלו של המסוק. זה כמעט ולא קורה במסוקים הגדולים יותר. ב600 הכל קורה לאט יותר וגבוה יותר.
    אל תשכחו שלפני מסוקי ה450, המסוק איתו אנשים היו מתחילים את הלימוד כברירת מחדל היה 30., שהוא עם להבי 550 מ"מ - כמעט בגודל של 600.

כמובן שיש עוד מסוק אחד באמצע - ה500. מבחינה לוגיסטית מדובר בפתרון אידיאלי, לא מאסיבי כמו ה600 אבל גדול משמעותית מה450. העלויות קצת נמוכות משל ה600 (אך לא בצורה דרסטית), והוא טס נהדר.

אתה מתעלם ממסוק נוסף שנותן את המענה הכי טוב לרוב המטיסים, וזה ההוריקאן
    גודל יותר גדול מה טי רקס 500, כמעט כמו ה600, שוקל 2 ק"ג, יציב בטירוף ומתאים מאד לכל מתחיל ביציבותו, ולעומת זאת עלויות התיקון זולות ביותר, דומה לעלויות התיקון של מסוקי 450.
    בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
    יעוץ טלפוני חינם
    ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
    עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110

תודה!
    17
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי wind556 צפיה בהודעה
    אתה מתעלם ממסוק נוסף שנותן את המענה הכי טוב לרוב המטיסים, וזה ההוריקאן
    גודל יותר גדול מה טי רקס 500, כמעט כמו ה600, שוקל 2 ק"ג, יציב בטירוף ומתאים מאד לכל מתחיל ביציבותו, ולעומת זאת עלויות התיקון זולות ביותר, דומה לעלויות התיקון של מסוקי 450.
    נכון, אפשר להוסיף גם את הOutrage 550 שנבדק ויצא כזול מבחינת חלקים, בערך ברמה של ההוריקן. הבעיה שלי עם אלו היא העדר הנסיון היחסי לעומת ALIGN, ובעיקר הקושי בהשגת חלקים בארץ. אני אמנם קונה את רוב החלקים מחו"ל, אבל לפעמים אתה צריך סתם איזה בורג ובלי להחזיק עוד מסוק שלם בצד, עם משהו שאינו אליין אתה יכול להיות מושבת לכמה שבועות, וזה כבר ממש מבאס.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •