תגובה להודעה: התחלה עם מסוק trex600 esp

נכתב במקור על ידי
dbrosh
עד שתגיע לרמת הטסה ושליטה במסוק מתקבלת על הדעת תרסק עשרים פעם - גם אם זה טירקס 600,
על סמך מה קבעת את זה ומאיפה הנתונים ?
גם אם הוא סלחני ויציב הרבה יותר ממסוק 450, גם אם תיקח מדריך - עוד לא נולד המסוק שלא מתרסק והמטיס שלא מרסק.
צודק אבל גם טועה
מחיר החלפים - להבים, גלגלי שיניים, בומים, סרבואים, קורונות - אלף האלמנטים שמרכיבים מסוק יגרום לך גם לדמם כלכלית וגם לפחד כפול מריסוק, שממילא יש אותו לכל מטיס.
אתה שוכח שגם מסוק קטן יגרום לך לדמם כלכלית אם תרסק אותו כל הזמן אומנם פחות אבל עדין
זה יאט אותך, זה יגרום לך לכניסה אכזרית לתחום, מה גם שטירקס 600 הוא מפלצת - הוא לא מסוק שאתה יכול להתאמן איתו בסוף היום במגרש החניה או בפארק הסמוך. אתה חייב לנסוע איתו למנחתים - האטה נוספת בלמידה, מכיוון שאם אתה רוצה להכנס לתחום אתה צריך להתאמן באופן רציף.
לגבי האימונים בחניה או בפארק אתה צודק אבל הוא גם עלול להתייאש ממסוק קטן וזה מניסיון שלי
האפשרות השניה היא לקחת מסוק 450 זול, למשל ה-HK שעודד פתח עליו נעוץ כאן בפורום - בלי השלט המומלץ - לקנות שלט טוב. החסרון: מסוק לא יציב, אבל, ותמיד שוכחים את הנקודה הזאת - זהו חסרון רק עד שמתגברים על הריחוף הראשוני. ואז אתה לומד את כל האוריינטציות, הקפות, אפילו 3D בסיסי שה-HK יכול. שברת? שעתיים עבודה ו-50 שקל והעגלה חזרה באוויר. שברת את הטירקס 600? אלף שקל תיקון ושלושה ימי עבודה ונסיגה של שבועות בגלל הפאניקה.
למד את הבסיס על HK במשך חצי שנה, יעלה לך 1500 שקל שזה תיקון וחצי של הטירקס 600, אחר כך מסגר את ה-HK וקנה בלב שקט טירקס 600.
עדיף כבר שילמד בסימולטור ולא על ה-HK וזה מניסיון של חבר שקנה אותם בשישיות ולא נהנה מאף 1 מהם !!!
שי לך לפי מה שאתה מרגיש בד"כ אנחנו לא טועים ! אני הוצאתי קרוב ל-3,000 ש"ח
על חלקים במסוק הראשון שלי (בלייד 400) בטירקס 450 ההוצאה ירדה משמעותית !!!
וב-600 בלי עין הרע לא הוצאתי שקל מלבד זה שהצלחתי לשרוף בקר
שיהיה לך בהצלחה !!!
בכבוד רב,
שגיא אדיר
T-Rex 700N LE
V-Bar SL Pro
Ys 120 3D
DX8
תלמד מאתמול, תחיה את היום, תקווה למחר והכי חשוב תהנה מהחיים !
Fly Hard Fly Low Fly 3D All The Way