שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 18 מתוך 18

נושא: התייעצות - איך לבנות מאזנת

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: התייעצות - איך לבנות מאזנת

מבנה קורות יפתור את כל הבעיות.
    ככה אני הייתי עושה אילו זו הייתה המאזנת שלי על הכף. הולך למחסן (חנות) ובוחר לוח בלזה 6 בינוני וקורות 10*10 קלות. בעזרת הקורות 10*10 בונה מסגרת בצורה של המאזנת. משתמש בסכין וסרגל מטר (או "בלזה סטריפר") כדי להוציא מהלוח קורות ברוחב 10 מ"מ. בונה ניצב כל 8-10 ס"מ ואחר כך גאודט בין הניצבים. כמובן לשים לב שההדבקה אני כמו שצריך ולא חפיף... משולשים במקומות המתאימים (חיזוק להורנים, קצוות), ואז נייר גס (או שלייף מטר) ומוריד את העובי בזווית המתאימה, ואז חתך יהלום, או כל צורה שבה אתה עושה את הציר. את הכל מצפה את בציפוי רגיל, שהוא מעט כבד ולטעמי ומעט אלסטי לעבודה הזו, או נייר אורז מתוח טוב טוב (אפשר לעשות עליו פיניש וצבע ומניסיון יוצא בכלל לא רע.
    ככה אני הייתי עושה...
    קלוב התעופה סניף באר-שבע עומר
    www.aeroclub.co.il

מנחת הבית
    נען
    תודה!
    147
    הודה 548 פעמים ב 227 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    3 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: התייעצות - איך לבנות מאזנת

ציטוט נכתב במקור על ידי garfield צפיה בהודעה
    מבנה קורות יפתור את כל הבעיות.
    ככה אני הייתי עושה אילו זו הייתה המאזנת שלי על הכף. הולך למחסן (חנות) ובוחר לוח בלזה 6 בינוני וקורות 10*10 קלות. בעזרת הקורות 10*10 בונה מסגרת בצורה של המאזנת. משתמש בסכין וסרגל מטר (או "בלזה סטריפר") כדי להוציא מהלוח קורות ברוחב 10 מ"מ. בונה ניצב כל 8-10 ס"מ ואחר כך גאודט בין הניצבים. כמובן לשים לב שההדבקה אני כמו שצריך ולא חפיף... משולשים במקומות המתאימים (חיזוק להורנים, קצוות), ואז נייר גס (או שלייף מטר) ומוריד את העובי בזווית המתאימה, ואז חתך יהלום, או כל צורה שבה אתה עושה את הציר. את הכל מצפה את בציפוי רגיל, שהוא מעט כבד ולטעמי ומעט אלסטי לעבודה הזו, או נייר אורז מתוח טוב טוב (אפשר לעשות עליו פיניש וצבע ומניסיון יוצא בכלל לא רע.
    ככה אני הייתי עושה...
    מבנה קורות זה אחלה אבל לא לצוק בת ים, אחרי 2 הטסות אצטרך מאזנת חדשה בין אם זה ממכות או מקרעים בנחיתות. אני חושב שאלך על מה שהצעת קודם. אקח לוח בלזה 9 מ"מ אשייף אותו למידות ואפתח חללים אשוק אותו אם זה סביר אצפה בקרבון. אעדכן. תודה לכולם!
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •