נכתב במקור על ידי
zvok
Dbrosh-אתה צודק במאה אחוז לגבי פורומים בחו"ל בהשוואה למה שנעשה כאן. אכן אני קורא את ה Helifreak ונעזר בו הרבה. רמת הדיון טובה ולא חובטים שם באנשים ללא צורך. אם כל זה אתה לא חייב לענות לאף אחד אתה יודע מה אתה גם לא חייב להכנס לפורום. אבל אם אתה נכנס ומגיב כמו שהגבת היום זה לא מוסיף לרמת הפורום עליה אתה מלין. כתבתי שאני מתפלא על התגובה שלך כיוון שהרבה פעמים אני קורא תגובות שלך ומוצא בהם טעם רע. היום כנראה הוא יום לא מוצלח אז בחרת לחבוט בפותח השרשור ובאסף. אסף אולי חבר שלך אבל זה לא מכתב פרטי ביניכם אלא מכתב פתוח ולא כולם מבינים את מהות החבטות האלה.
לגבי ה 4G6 אם הייתי יכול לכתוב מאמר הייתי עושה זאת אבל אני עוד לא שם. למספר אנשים שהיו להם בעיות ניסיתי לעזור מתוך מה שעברתי בעצמי. התגובות היו טובות ושמחתי מאוד שזה עזר.
Edoman-מה שאתה עושה הוא פשוט בלתי נסבל לדעתי. אתה מצהיר שאתה לא מכיר את HoneyBee ואת ה Walkera אבל יש לך דעה. זאת פשוט חוצפה בלתי רגילה. אם תרצה אני אוכל להסביר לך בשיחה טלפונית ביננו למה לדעתי אתה מקשקש ושאין לך מושג ירוק על מה אתה מדבר.
עודד - אני מסכים אם מה שאתה אומר הרבה פעמים. רק בשיחה אם איש מנוסה בתחום נתן להתאים את המסוק לאדם. לצערי אתה מיצג אסכולה אחת של ה450 או 550. לא לכולם זה מתאים. אני דוגמא שזה בשלב הזה של חיי זה לא מתאים לי אז מה לא להכנס לתחום.
ידידי היקר, יש לך טעות קלה
אני לא מייצג שום אסכולה, וכשאנשים מתקשרים אלי אני מנסה כמיטב יכולתי (ויש לי יכולת לא מועטה בטיפול באנשים.יש לי אפילו תעודות לזה..) לקרוא את האדם הניצב מולי ולהציב לו עובדות טכנולוגיות, גישות שונות, תחומי האפשרויות וכו', ורק מתוך הכרות עם צרכיו, רצונו וציפיותיו אני מכוון אותו למקומות ששם ימצא מענה.
שגיא-מסכים אתך על גישתך ואני מעריך אותה. את אותו הזמן שמשהו משקיע כדי לרדת על איזה אחד חדש הוא יכול לשלוח לו קישור שיחסוך לו זמן רב כמו שאתה עושה.
תצליחו בחיים...............