שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 34

נושא: מעוניין להכנס לתחום

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: מעוניין להכנס לתחום

Dbrosh-אתה צודק במאה אחוז לגבי פורומים בחו"ל בהשוואה למה שנעשה כאן. אכן אני קורא את ה Helifreak ונעזר בו הרבה. רמת הדיון טובה ולא חובטים שם באנשים ללא צורך. אם כל זה אתה לא חייב לענות לאף אחד אתה יודע מה אתה גם לא חייב להכנס לפורום. אבל אם אתה נכנס ומגיב כמו שהגבת היום זה לא מוסיף לרמת הפורום עליה אתה מלין. כתבתי שאני מתפלא על התגובה שלך כיוון שהרבה פעמים אני קורא תגובות שלך ומוצא בהם טעם רע. היום כנראה הוא יום לא מוצלח אז בחרת לחבוט בפותח השרשור ובאסף. אסף אולי חבר שלך אבל זה לא מכתב פרטי ביניכם אלא מכתב פתוח ולא כולם מבינים את מהות החבטות האלה.

לגבי ה 4G6 אם הייתי יכול לכתוב מאמר הייתי עושה זאת אבל אני עוד לא שם. למספר אנשים שהיו להם בעיות ניסיתי לעזור מתוך מה שעברתי בעצמי. התגובות היו טובות ושמחתי מאוד שזה עזר.

Edoman-מה שאתה עושה הוא פשוט בלתי נסבל לדעתי. אתה מצהיר שאתה לא מכיר את HoneyBee ואת ה Walkera אבל יש לך דעה. זאת פשוט חוצפה בלתי רגילה. אם תרצה אני אוכל להסביר לך בשיחה טלפונית ביננו למה לדעתי אתה מקשקש ושאין לך מושג ירוק על מה אתה מדבר.

עודד - אני מסכים אם מה שאתה אומר הרבה פעמים. רק בשיחה אם איש מנוסה בתחום נתן להתאים את המסוק לאדם. לצערי אתה מיצג אסכולה אחת של ה450 או 550. לא לכולם זה מתאים. אני דוגמא שזה בשלב הזה של חיי זה לא מתאים לי אז מה לא להכנס לתחום.

שגיא-מסכים אתך על גישתך ואני מעריך אותה. את אותו הזמן שמשהו משקיע כדי לרדת על איזה אחד חדש הוא יכול לשלוח לו קישור שיחסוך לו זמן רב כמו שאתה עושה.

תצליחו בחיים...............

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

Dbrosh

מצטער נשמעת מילה רציתי לכתוב שאני מוצא בדבריך בדרך כלל טעם טוב.

אני מצטער ומתנצל.

תודה!
    56
    הודה 761 פעמים ב 594 הודעות
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי zvok צפיה בהודעה
    Dbrosh-אתה צודק במאה אחוז לגבי פורומים בחו"ל בהשוואה למה שנעשה כאן. אכן אני קורא את ה Helifreak ונעזר בו הרבה. רמת הדיון טובה ולא חובטים שם באנשים ללא צורך. אם כל זה אתה לא חייב לענות לאף אחד אתה יודע מה אתה גם לא חייב להכנס לפורום. אבל אם אתה נכנס ומגיב כמו שהגבת היום זה לא מוסיף לרמת הפורום עליה אתה מלין. כתבתי שאני מתפלא על התגובה שלך כיוון שהרבה פעמים אני קורא תגובות שלך ומוצא בהם טעם רע. היום כנראה הוא יום לא מוצלח אז בחרת לחבוט בפותח השרשור ובאסף. אסף אולי חבר שלך אבל זה לא מכתב פרטי ביניכם אלא מכתב פתוח ולא כולם מבינים את מהות החבטות האלה.

לגבי ה 4G6 אם הייתי יכול לכתוב מאמר הייתי עושה זאת אבל אני עוד לא שם. למספר אנשים שהיו להם בעיות ניסיתי לעזור מתוך מה שעברתי בעצמי. התגובות היו טובות ושמחתי מאוד שזה עזר.

Edoman-מה שאתה עושה הוא פשוט בלתי נסבל לדעתי. אתה מצהיר שאתה לא מכיר את HoneyBee ואת ה Walkera אבל יש לך דעה. זאת פשוט חוצפה בלתי רגילה. אם תרצה אני אוכל להסביר לך בשיחה טלפונית ביננו למה לדעתי אתה מקשקש ושאין לך מושג ירוק על מה אתה מדבר.

עודד - אני מסכים אם מה שאתה אומר הרבה פעמים. רק בשיחה אם איש מנוסה בתחום נתן להתאים את המסוק לאדם. לצערי אתה מיצג אסכולה אחת של ה450 או 550. לא לכולם זה מתאים. אני דוגמא שזה בשלב הזה של חיי זה לא מתאים לי אז מה לא להכנס לתחום.

ידידי היקר, יש לך טעות קלה
    אני לא מייצג שום אסכולה, וכשאנשים מתקשרים אלי אני מנסה כמיטב יכולתי (ויש לי יכולת לא מועטה בטיפול באנשים.יש לי אפילו תעודות לזה..) לקרוא את האדם הניצב מולי ולהציב לו עובדות טכנולוגיות, גישות שונות, תחומי האפשרויות וכו', ורק מתוך הכרות עם צרכיו, רצונו וציפיותיו אני מכוון אותו למקומות ששם ימצא מענה
    .

שגיא-מסכים אתך על גישתך ואני מעריך אותה. את אותו הזמן שמשהו משקיע כדי לרדת על איזה אחד חדש הוא יכול לשלוח לו קישור שיחסוך לו זמן רב כמו שאתה עושה.

תצליחו בחיים...............

אחזור על מה שאמרתי לא פעם, אבל אחדד ואדגיש נקודה למחשבה: איך זה שכשמגיע מתחיל יש מיד התנפלות עליו? איך זה ששירשורים ככל שהתועלת מהם קטנה יותר (בטיפול בחדשים) כך השירשור מתארך עוד ועוד?
    האם יש אפשרות שלא רק מקצוענות וטובת השואל ניצבת מול העיניים? אלא נסיון להוכיח עד כמה "אני" יודע ושולט בחומר?
    ותחשבו על זה....
    בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
    יעוץ טלפוני חינם
    ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
    עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110

נושאים דומים

1. [חדשות] צוות הרכבת נא להכנס ! הגמל מגיע :D
    על ידי sagi בפורום פורום מסוקי דלק
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 20-01-2010, 21:11:17
  2. רוצה להכנס לתחום...
    על ידי גיא ארצי בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 01-01-2010, 17:46:33
  3. כל החברים נא להכנס - חשוב !
    על ידי IronHawk בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 50
    הודעה אחרונה: 20-07-2009, 19:04:32
  4. לעוד מישהו יש בעיה להכנס ל - hobbycity?
    על ידי Death_Keeper בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 16-08-2008, 12:01:08

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •