שלום לכולם
איזה פרופ אני צריך להסים לטיסן קאטנה מנוע 46?
תודה לכולם
שלום לכולם
איזה פרופ אני צריך להסים לטיסן קאטנה מנוע 46?
תודה לכולם
Katana V2 46 3D ז''ל
yak 55 3D 46
calipso F3A
SD-10 2.4GHZ
עומר ביטון 0544595261
עומר,
אתה צריך מדחף שיתאים ל-3D.
יש שיאמרו לך ללכת על APC 12.25x3.75W, אבל למנוע 46. לרוב אין מספיק כוח 'לסחוב' אותו; ובמיוחד לא האיץ את הלהבים הכבדים שלו...
לדעתי, ה-APC 12x4 הרגיל, יעשה עבודה טובה יותר; גם אם הסחב המרבי שהוא יכול לפתח, פחוּת מזה של הראשון.
אל תתפתה ללכת על הצעות זולות יותר מהמזרח; ולא על Master Airscrew, שכן יעילותם פחותה.
...עד כדי כך שאתה יכול ממש לראות את ההבדל בטיסה.
אם תרצה עזרה בלהזמין כמה, צור קשר, כי החנויות בארץ 'ישחטו' אותך במחיר...
דר , הAPC שהצעת ראיתי וחוויתי יושב ומתופעל יפה על יותר ממנוע .46 אחד. אמנם OS שהם "***" של מנועים ולא ברור למה אלוהי המנועים לא משמיד אותם, אבל הOS 46AX סוחב אותו מאוווד יפה
בקיצור הפרופ הנ"ל הוא בול על הOS46!
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
שלום,
ובאותה נשימה, איזה פרופ ממולץ לFUNTANA S40 עם מנוע OS.55 ?
תודה רבה לכולכם
Katana V2 46 3D ז''ל
yak 55 3D 46
calipso F3A
SD-10 2.4GHZ
עומר ביטון 0544595261
אני חולק על קביעתך זו, בנצי.
ה-OS.46AX/FX, בקושי מצליח להראות 12K סל"ד עם המדחף הזה, בעוד ה-OS.55AX מגיע קרוב ל-13,300 ואפילו ה-OS.50SX מראה כ-13,100.
יותר מהסל"ד, ההחשה של מנועי ה-46. 'עצלה' באופן נשמע עם המדחף הזה, מזו של המנועים הגדולים יותר; עקב האינרציה העצומה של ה-'משוטים' הענקיים והכבדים שלו...
ה-APC 12.25x3.75W רחוק מלהיות 'בּוּל' על ה-46..
זכותך.
לא שכנעת אותי , הסל"ד לא מעניין אף אחד בייחוד ב3D שאתה משתמש בפרופ הנ"ל בחצי מצערת ולא
יותר.
יתרה מזו, הטסתי את המוסטנג שלי עם המנוע הנ"ל ופרופ 12X5 שמעמיס עליו יותר מהפרופ הנ"ל וקיבלתי ביצועים מעולים!
דר, רד מהעץ אתה נשמע כמו מטיף נוצרי מימי הביניים. עוד מעט תספר שמנועי OS עשויים מדם של ילדים כושים![]()
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
זכותך לדעתך, בנצי.
OS חושבים שגם 12x7 מתאים למנוע ה- OS.46AX...
כפי שכתבתי, הבעיה המהותית יותר היא חולשתו היחסית בהחשה, עם המדחף עתיר-האינרציה 12.25x3.75W. וזה הרבה יותר חשוב, לטיסת 3D!
פעם, לצורך ההמחשה, הפעלתי מנוע Testors-McCoy .049; כן, 0.8 סמ"ק, עם מדחף 10x6; והוא אפילו לא התחמם יתר על המידה מדי... זה לא אומר שהוא מתאים לו...
חוצמזה, מה אתה רוצה מהילדים הכושים באפריקה הרחוקה? מה קרה, כבר אין ל-OS ילדים סיניים באסיה הקרובה?! סתאאאם!
יום עצמאות שמח!