זה שטח מופקר ופתוח לכל דיכפין ,כל המדינה משתמשת בשטח הזה ואתם תהיו ה "שעיר לעזאזל ".
גיא אתה זה שתמיד עושה רוורס על הממטרות, ותוך כדי חראקות על הדשא זורק אשפה מהחלון, לא?
אה, לא, רגע... בעצם אף אחד לא עושה את זה...
רון שלום,
אנא שים כאן את מס' הטלפון והשם של מי שהזדהה כבעל הקרקע
אני רוצה לערוך בירור קצר בעניין
בברכה, מיכאל
שכחתם שבאזורים מסודרים בהם אתה משלם אתה מקבל ביטוח,מסלול מסודר(ללא ממטרות) סככה מוצלת.....מה בעל השטח בגעש נותן לך?
מקומות הטסה יש בשפע....אפילו טובים יותר וקרובים יותר (בן שמן,גינתון,מסובים).
אני מגיע לגעש בשביל החברה בלבד.
אתה יותר ממוזמן להגיע לפגישה עם האדם שטוען כי הינו בעל השטח,אנחנו
מתכוונים להיפגש עימו בתחילת השבוע כדי לנסות להוביל מהלך שייטיב עם כל
הצדדים שלח את מ"ס הטלפון שלך בה"פ ונשמח ליידע אותך לגבי מועד ומיקום הפגישה,
אם אתה רוצה לערוך חקירות פרטיות ושאר מני פרובוקציות תהנה לך ואל תטריח אותנו בעניין.
תיהיה בטוח שכל הסדר שיושג יהיה חוקי ואין כאן אחיזת עינים של אף אחד...
אין ספק שמהלך כזה יחסל את מירב ההנאה שהיתה בגעש
מוקד המשיכה לשם זה האנשים ולא הדשא,אם חשקה נפשי רק בטיסן או מסוק באויר יש מליון מקומות שבהם אף אחד לא יפריע לי ויתפוס לי חתיכת שמיים.
אם המכורים פשוט יעזבו את געש לחודש, הכל יירגע, האיש ישכח מהסיפור או יראה שהממטרות ממשיכות להישבר (כי לא הטיסנאים שוברים אותן) וכשנחזור לשם יש סיכוי שלא יקרה כלום.
לעומת זאת ברגע שזה יתמסד, לעניות דעתי זה הסוף של געש כמקום מפגש חברתי מדהים , ולמרות כל ההסברים שחברי נותנים כאן, כניעה לסחטנות מעולם לא עשתה טוב, היום הוא רוצה ממטרות, מחר הוא ידרוש שנגזום את הדשא ונשלם על חברת שמירה וכו'.
אם אני צריך להצביע ולתת את קולי,פשוט להתעלם מהאיש, ואם הוא יביא משטרה לסלק אותנו, פשוט ללכת משם ולמצוא אלטרנטיבה גם אם היא תהיה פחות נוחה.
ההיצמדות לגעש בכל מחיר מדאיגה יותר מגובה התשלום.
ומעניין מי יגבה כסף ממבקרים, אורחים , עוברי אורח או מטיסנאים שבאים רק בשביל החברים ולא מטיסים.
מה שיותר ברור שלא בגלל הטינופת הוא מסלק אותנו וגם לא בגלל ממטרות שבורות, המניעים שלו (וזכותו לכל מניע) הוא אחר
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
אנשים,
פניתי לחברים שלי בגעש.
הובהר לו שאנחנו לא זרים ולא עושים את הנזק ושלא יטפל אלינו.
אם מאיים שוב שיזמין משטרה, אז בבקשה.