שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 23 מתוך 23

נושא: מבקש חוות דעת לסט אפ למגה מוגי

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: מבקש חוות דעת לסט אפ למגה מוגי

יש לי את המנוע הזה של ערסי, גם את הגרסה של 1300 שאני שם על הפוקס של וינדריידר וגם גרסה של 1000 שיש לי על האקסטרה. מנוע מעולה - 290 ואט של כוח עם פרופ 9X6 (נמדד ואומת) עם משקל של לא יותר מ-52 גרם; והמנועים של ערסי מעולים אחד אחד. מפתיע אותי למה אנשים פה לא מסתכלים על מנועים נוספים שלהם מלבד ה-2212 המפורסם, יש להם מנועים מעולים וכמעט לכל מטרה במחירים זולים ללא עלות משלוח! כנ"ל בקרים - הבקר שלהם של 30A עם אפשרויות תכנות מלאות, גם עם הכרטיס של טורניג'י, עובד מעולה ועולה רק 10$ ללא עלות משלוח. בקר מקביל אצל הסיני עולה באזור ה-12-14$ וזה עוד לפני העלות של המשלוח!

תודה!
    56
    הודה 761 פעמים ב 594 הודעות
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: מבקש חוות דעת לסט אפ למגה מוגי

ציטוט נכתב במקור על ידי Enn0L צפיה בהודעה
    יש לי את המנוע הזה של ערסי, גם את הגרסה של 1300 שאני שם על הפוקס של וינדריידר וגם גרסה של 1000 שיש לי על האקסטרה. מנוע מעולה - 290 ואט של כוח עם פרופ 9X6 (נמדד ואומת) עם משקל של לא יותר מ-52 גרם; והמנועים של ערסי מעולים אחד אחד. מפתיע אותי למה אנשים פה לא מסתכלים על מנועים נוספים שלהם מלבד ה-2212 המפורסם, יש להם מנועים מעולים וכמעט לכל מטרה במחירים זולים ללא עלות משלוח! כנ"ל בקרים - הבקר שלהם של 30A עם אפשרויות תכנות מלאות, גם עם הכרטיס של טורניג'י, עובד מעולה ועולה רק 10$ ללא עלות משלוח. בקר מקביל אצל הסיני עולה באזור ה-12-14$ וזה עוד לפני העלות של המשלוח!

מסכים עם כל מילה
    בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
    יעוץ טלפוני חינם
    ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
    עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •