רוני אם אתה רוצה שלט מעולה אני ממליץ לך על 2.4 - זה השלט עם הטכנולוגיה הכי חדשה, ויש לו המון כפתורים.
סתם, אתה צודק לגמרי בגישה של "לקנות שלט טוב כבר מההתחלה", זה הכי נכון וזה גם יחסוך ממך להחליף אותו בהמשך.
הבעיה היא שלא תקבל תשובה אחת חד משמעית לשאלה שלך כי יש לפחות ארבע חברות מתחרות בתחום הזה, ותמיד יהיו ויכוחים מי יותר טוב. בערך כמו להתווכח בין טושיבה וסוני...
אני לא אמליץ לך על מותג ספציפי, אני רק אמליץ לך לחשוב על הדברים הבאים:
- שלט באמת טוב יעלה לך קצת פחות מ2000 שקל. תכין את עצמך לזה.
- אם השלט שלך גרוע הטיסן\מסוק שלך בסכנת התרסקות בגלל בעיות קליטה.
- שלט אתה קונה אחד, אבל מקלטים לשלט אתה קונה כמעט לכל כלי טיס, והמחירים מאוד שונים בין החברות.
- כדאי שיהיה לך שלט פופולרי כדי שתוכל למצוא בקלות מדריך שיוכל להתחבר אליך עם כבל משלט זהה. אה כן, מאוד מאוד כדאי לך למצוא מדריך.
- לא כדאי להשתמש בשלט העיקרי שלך לאימונים בסימולטור, קנה שלט USB ב150 שקל ותשמור על השלט העיקרי שלך חדש לאורך זמן.
- לקנות שלט באי-ביי או בחנויות בחו"ל זה יותר זול מאשר בארץ, אבל אתה מסתכן במכות שהחבילה תחטוף, באחריות מפוקפקת למוצר, ובאפשרות של עיכוב במכס ודרישה להוצאת מסמכים ממשרד התקשורת. אם אתה קונה אותו בארץ אתה משלם יותר אבל תהיה לך אחריות של החנות, תוכל לקבל מהם גם הדרכה בסיסית על השלט, ובדרך כלל בסכומים כאלה תוכל לקבל הנחה או צ'ופרים.
אני אישית לא קונה דברים אלקטרוניים יקרים בלי אחריות.
תתכונן למלחמה, כי כמות המידע הסותר שאתה הולך לקבל פה תבלבל אותך לחלוטין.
SPEKTRUM DX7