
נכתב במקור על ידי
dbrosh
כולכם הייתם מוזמנים לפגישה, כולכם יכולתם להגיע להגיע לפגישה, ואל תגידו לא ידענו, שתו לנו - היו יותר מ-1800 כניסות בשבוע האחרון לשרשור בעניין שטחי ההטסה בגעש, ככה שאף אחד לא היה יכול להחמיץ את עצם קיום הפגישה עם נציג הקיבוץ, שאגב לא התקיימה במסתרים אלא בשטח, וכל מי שהיה שם - רון טוסמן, ערן הג'ינג'י, אנוכי - דורון, שמוליק טוסמן, ניקו, דוד, אסף שנאלץ לעזוב בדיוק בתחילתה - אגב, רק מסוקאים כפי שאתם שמים לב, לטיסנאים כנראה געש לא מדגדגת -
ובקיצור יכולתם לבוא לשם כולכם ואת כל הטענות שאתם חכמים גדולים לטעון כאן - מאתיים שקל פה, שלוש מאות שקל שם, סככה פה, מסלול שם - יכולתם לבוא ולטעון בעצמכם ולנסות לשנות ולהתמקח כמו שאנחנו התמקחנו, אגב והורדנו אותו הרבה מאוד בכסף - הוא רצה כפול - אבל אתם העדפתם להיות גיבורים גדולים בפורום ולהשאר בבית ולא לבוא לשם, אז עכשיו זה המצב. כשיכולתם לשנות לא נקפתם אצבע. אל תבואו בטענות למי שכן באו וכן עשו. תבואו בטענות רק לעצמכם.
אז זה המצב: 50 שקל לחודש. אמא'לה. ממליץ לכם, אחרי שתרגעו מהזעם הקדוש המטורלל שלכם לעשות מה שאני עושה כדי לגרד את הסכום הזה: אני מהדק את החגורה. אוכל פחות. אולי אני אמכור כליה. אולי אמשכן את התוכי. ומחר בבוקר אני אורז את המסוק והטיסן ונוסע לגעש. אשמח לראות שם את כולכם.