שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

נושא: מה יש לכם נגד FXP?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: מה יש לכם נגד FXP?

אני מסכים עם זה שיש את כל הילדים שמחפשים צעצועים, אבל מה לעשות שFXP זה פורום גדול שמכיל בתוכו מעל 100 פורומים שונים וכשאנשים רואים פורום "טיסנים ומכוניות על שלט" חושבים שזה כל מיני צעצועי ניקו וטיסני ימינה שמאלה בום

אבל עדיין, אני לא חושב שזה הוגן להכליל את הקהילה הקבועה שם שמבינה בתחום וחולקת את הידע שלה עם המשתמשים החדשים (הרציניים)

ושם המשתמש שלי הוא DeLuSioN

תודה!
    60
    הודה 16 פעמים ב 16 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: מה יש לכם נגד FXP?

ציטוט נכתב במקור על ידי נדב בועז צפיה בהודעה
    אני מסכים עם זה שיש את כל הילדים שמחפשים צעצועים, אבל מה לעשות שFXP זה פורום גדול שמכיל בתוכו מעל 100 פורומים שונים וכשאנשים רואים פורום "טיסנים ומכוניות על שלט" חושבים שזה כל מיני צעצועי ניקו וטיסני ימינה שמאלה בום

אבל עדיין, אני לא חושב שזה הוגן להכליל את הקהילה הקבועה שם שמבינה בתחום וחולקת את הידע שלה עם המשתמשים החדשים (הרציניים)

ושם המשתמש שלי הוא DeLuSioN
    אהה חח DeLusSioN מה קורה? אני פשפש במכנסיים אם יצא לך לראות אותי.

צודק, אבל אפשר לומר שהמשתמשים יוצרים לפורום תדמית כזו, כמו שבטח שמת לב, עד לפני שנה וחצי בערך, כשהיו 4 מנהלים בפורום כשכל אחד הבין בתחום שלו, היה סדר והפורום היה רציני מאוד יחסית, כשבאמצע (בין התקופה של ה-4 מנהלים לבין התקופה עכשיו) הגיעו כל המנהלים (בזכות פרוטקציות) וכל המשתמשים מפורומים אחרים שרצו "לבחון" את המנהלים ולעשות קצת שמח, אז הפורום הדרדר ורוב המשתמשים שתרמו הרבה לפורום ויידעו הרבה פשוט עזבו ולא חזרו, וחבל שכך, הפורום היה טוב כשהם היו בו.

תאמין לי, כנס לפורום דיבורים\תמונות הגולשים, זה הרבה יותר מעניין

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •