שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 16 מתוך 16

נושא: איפה אתם מטיסים?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    מנחת הבית
    נען
    תודה!
    147
    הודה 548 פעמים ב 227 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    3 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: איפה אתם מטיסים?

ציטוט נכתב במקור על ידי vinay צפיה בהודעה
    אפשר לעשות דברים כאלה די בקלות תוך שימוש ב Google Maps. זה ממש מיועד לזה ותקבל בנוסף את כל היכולות שיש ל Google. כולל מיקומים מדויקים, דרכי הגעה, תמונות לווין - מי יודע אולי יום אחד בזמן אמת , וגם שיתוף תמונות לפי מיקום (למרות שלא ברור לי אם אפשר להשאיר רק תמונות מקטגוריה מסויימת או לא).
    צריך גישה ל API של google earth זה כבר לא חינמי וגם די כבד. אני רוצה לחבר את זה לרשימת המשתמשים ב eFly.
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי MDreamer צפיה בהודעה
    צריך גישה ל API של google earth זה כבר לא חינמי וגם די כבד. אני רוצה לחבר את זה לרשימת המשתמשים ב eFly.
    אני מדבר על Google Maps. זה אינטגרציה בצורה של Mashup. למיטב ידיעתי הקומפוננטה של Google Maps מאפשרת לשתול מפה בדף HTML ולתת לה פקודות ב JavaScript בכדי להוסיף על המפה מידע. אתה יכול להביא מידע מאיפה שאתה רוצה ולחבר את זה למה שאתה רוצה ופשוט שהמפה תהיה של Google (בטח תוך כמה שנים נראה פתאום פרסומות על כל המפות בכל העולם אבל זה תשלום קטן לשלם).

צריך להירשם כדי לקבל גישה ל API אבל למיטב ידיעתי זה חינם (http://code.google.com/apis/maps/signup.html) לא ראיתי כל דרישה לתשלום ואני יודע שבעבודה כמה חברה שיחקו עם זה.

לגבי כבדות - הלוואי שכל האתרים היו עובדים ברמה של Google Maps... לדעתי אחד האתרים היותר טובים ומהירים שקיימים.

חיפוש של Google Maps Mashup ב-Google מביא הרבה דוגמאות והסברים, לא ראיתי שם שום דבר על תשלום. ובד"כ הדברים שלהם נותנים את התוצאות העי טובות בדרך הכי קלה שיש.

מנחת הבית
    נען
    תודה!
    147
    הודה 548 פעמים ב 227 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    3 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי vinay צפיה בהודעה
    אני מדבר על Google Maps. זה אינטגרציה בצורה של Mashup. למיטב ידיעתי הקומפוננטה של Google Maps מאפשרת לשתול מפה בדף HTML ולתת לה פקודות ב JavaScript בכדי להוסיף על המפה מידע. אתה יכול להביא מידע מאיפה שאתה רוצה ולחבר את זה למה שאתה רוצה ופשוט שהמפה תהיה של Google (בטח תוך כמה שנים נראה פתאום פרסומות על כל המפות בכל העולם אבל זה תשלום קטן לשלם).

צריך להירשם כדי לקבל גישה ל API אבל למיטב ידיעתי זה חינם (http://code.google.com/apis/maps/signup.html) לא ראיתי כל דרישה לתשלום ואני יודע שבעבודה כמה חברה שיחקו עם זה.

לגבי כבדות - הלוואי שכל האתרים היו עובדים ברמה של Google Maps... לדעתי אחד האתרים היותר טובים ומהירים שקיימים.

חיפוש של Google Maps Mashup ב-Google מביא הרבה דוגמאות והסברים, לא ראיתי שם שום דבר על תשלום. ובד"כ הדברים שלהם נותנים את התוצאות העי טובות בדרך הכי קלה שיש.
    שלח בבקשה את הטלפון שלך בפרטי, יש לי רעיון שמשלב את מה שאני מפתח עם מה שהצעת.
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •