אני אומר לכם אישית ותגידו ליורי נימצא דרך להטיס חופשי בגעש או בסכום של 10 ש"ח לכניסה להטסה או סכום כולל של עד 200 ש"ח לשנה באם יפתר העניין מהר ככל האפשר או שנימצא את הדרך ליגרום לקיבוץ להזיע קצת ואולי גם לאלה שרוצים לשלם ניגרום אולי קצת להתפקח וחוץ מיזה אני לא בא בשביל המטיסים אני בא להטיס בישבילי ולכן אם לא אטיס בישבילי בחינם גם אחרים לא יטיסו בתשלום אהה וניראה עוד חודש מה יהיה
אני מזכיר לכולם שוב לכל המטיסים תבואו להטיס חופשי חופשי אל תיפנו לאף אחד מהקיבוץ וגם אם פונים אליכם אל תיתיחסו תנו להם לטייל בין כל המטיסים שיעברו אחד אחד שיבקשו אישית מכל אחד שלא יגיע יותר ואז שכל אחד בתורו יגיד תזמין שוטר שיוכיח לי שהשטח בבעלות פרטית של הקיבוץ כמובן שחובתו של בעל השטח להוכיח לשוטר בעזרת מיסמכים רלוונטיים שהשטח אכן של הקיבוץ ושישנו אישור לקיבוץ להפעיל מינחת טיסנים בשטח חקלאי ללא היתר מרשות התעופה ומרשות מקרקעי ישראל ולוודע שאכן חשבונית או הקבלה מופעים בה את הנוסח מינחת טיסנים ולישאול האם הקיבוץ מפעיל ביטוח על השטח החקלאי במיקרה שניפגע רכב או אדם או כל צד שלישי אחר או האם השכנים יכולים להתלונן על רעש בשעות הבוקר המוקדמות בגלל אותם טיסנים מרעישים ובגדול האם הקיבוץ המציא את כל האישורים וההתרים הקיימים בחוק על מנת להוציא לפועל את מינחת געש בע"מ לעשירים בילבד ולחושבים על עצמם