אך נבהלתי ? כמו מלתעות![]()
אך נבהלתי ? כמו מלתעות![]()
נערך לאחרונה על ידי דוד פלד; 10-05-2010 בשעה 09:57:28.
לא משנה מה אנשים אומרים לכם, מילים ורעיונות יכולים לשנות את העולם.
ניסגר כמו פה של תנין
יפה המוט הזה![]()
רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!
,אלון שדה.
מעת לעת, תלוי בסוג החופה, אני מתקין סגירה עם מגנטים.
בסגירה המוצגת בסרטון אני רואה שתי בעיות: אחת, המוט התומך (גימיק מיותר לגמרי, לדעתי) נשאר חופשי בתוך התא ועלול לגרום הפרעה בטיסה (נכון שכאן מדובר בדאון ואני מדבר על טיסן מנוע), והשניה, לעולם אני מאבטח את חלקה הקדמי של החופה. החופה לכשעצמה, בגלל צורתה המיוחדת דמוית פרופיל כנף, מייצרת עילוי בעת טיסה במהירות גבוהה. כתוצאה מכך פועל עליה כח חזק השואף להרימה ממקומה. הפתרון, כפי שאני עושה, הוא דיבל קדמי המאבטח את החופה, כמו הכנף לגוף, ומגנטים בחלקה האחורי. בסידור כזה אין חשש שהחופה תתעופף ממקומה בעת טיסה.
סה"כ נראה אחלה.
סחרור שטוח צודק, אבל המוט התומך לא מיותר אם הוא משרת את המטיס, ובהחלט רצוי לאבטחו שלא יזוז בטיסה - אם הוא מתכתי הוא גם יכול לגרום להפרעות רדיו. אפשר לקצרו משמעותית, להשתמש במקל/סיח עץ עם מגנט, ולקרבו לשורש/ציר החופה - אני רואה שם יופי של תושבת בצורת חור ב FW התומך בגב הטייס מתחת לציר החופה.
ולגבי החופה - אם הגוף לא דולף אזי גם אם החופה בנוייה בקימור שיכול לגרום לעילוי, ה"ואקום" יהדק את החופה - נראה לי שאם אפשר להרים את הדאון במשיכת חופה מעלה, היא תחזיק מעמד בטיסה נורמאלית +, אבל בספק אם בצלילה פרועה. בסירטון רואים בבירור שהרמת הדאון מהחופה, והחופה משתחררת בקלות מה .. מומלץ להוסיף מגנטים.
Airplanes don't mind if you like to look at other airplanes
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
הדהמתם אותי תודה על ההערות אתקן את זה![]()
בעסה
לחזור לשולחן השירטוטים
אפשר לחשוב אני בונה טומהוק![]()
דוד בכל זאת רעיון מגניב....
בברכה
גל אסולין....
Trex 700
Trex 250 se
protos 500
scaedu 50 evo
katana
cassna
hitec Aurora 9
rd 8000
מספיק לא?