השרשור מתעדכן אוטומטית כל 30 שניות .
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
טעינה מחדש
-
תגובה להודעה: מטיס האמינגבירד. למה להתקדם?
-
-
ניסן,
איזה אלקטרוניקה הייתה ממליץ לקיט? אנא, שמור אל פרופורציות - אני לא צריך הכל HIGH END אלא רק שיהיה מספיק בשביך להנות
-
-

נכתב במקור על ידי
knfevg
הוא יותר יקר מ450?
למי התכוונת ב"הוא"?
-
-

נכתב במקור על ידי
knfevg
הוא יותר יקר מ450?
לא יודע להגיד באופן מלא כי אין לי COPTERX ומן הסתם זה תלוי בעיקר באיזה SETUP אתה עושה לו.
מחיר בסיסי של קיט 550 הוא כ 250$ בחו"ל כבר כולל המשלוח (ללא מכס) אם קונים באתרים הנכונים. מן הסתם אתה רוצה לשים עליו ציוד יותר יקר מאשר היית שם על COPTERX אבל אם תתפשר תוכל למצוא חבילה מלאה במחיר זול למדי.
אני כרגע חוקר את הנושא והגעתי להבנה לגבי SETUP מלא וטוב (ציוד איכותי בהחלט) ב 550$ כולל משלוח (לא כולל מכס) שלזה צריך להוסיף חבילת רדיו מלאה DX7 (משתמש בסרווים משם). לדעתי אפשר לצאת בהרבה יותר זול עם הציוד שמקורי שבא בחבילה המקורית, תלוי על מה אתה מוכן להתפשר.
שים לב - אין לי נסיון אישי עם המסוק וגם עוד לא ביצעתי את הקנייה כך שקח את הכל בערבון מוגבל.
אבל ההמלצות עליו פשוט מעולות באתרים בחו"ל + ראיתי אותו טס בסמיכות ל COPTERX והוא נראה לעין הבלתי מקצועית שלי ברמה אחרת לחלוטין מ COPTERX, הרבה יותר נשלט גם ברוחות, והרבה יותר כיפי להטסה (הרבה יותר גדול).
זה גם תלוי במה אתה מחפש במסוק.
אם זה יעניין אותך אפשר לדבר.
-
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
-
חוקי הפורום