ציטוט נכתב במקור על ידי b1yossi צפיה בהודעה

אם נפגעת ברמה האישית הרי שאני מתנצל, לא זו היתה כוונתי.
יחד עם זאת, ההתעקשות שלך להתווכח בנושאים שהידע שלך בהם מוגבל כותב דברים שגויים בעליל, התפלפלות חסרת התכלית הם משום זלזול באינטיליגנציה של הכותבים מולך, ובעיני זה פוגעני לא פחות.

כנראה שלא אני אחנך אותך, ואתה לא אותי, ע"מ שחלילה לא אפגע בך בעתיד, אשתדל להמנע מלהשיב לפוסטים שלך.

חג שמח
יוסי,

כנראה שאתה צודק לגבי סיומת הודעתך...

אבל אתה טועה מאוד לגבי הניתוח של גישתי לקוראי.
הידע שלי מבוסס ואיני 'מזלזל באינטיליגנציה של הכותבים מולי'... אשמח אם תוכל להראות לי היכן אתה חושב שכך עשיתי.

לגבי רוב ה-'פסילות' של דברי בהודעתך האחרונה, הייתי רוצה לראות אסמכתאות המעידות שאכן טעיתי... את 'האינטיליגנציה' שיש בבקר עכשיווי במשקל 6 גרם ובעלות של $7, לא ניתן היה עד לא כל-כך מזמן (בטח שלא לפני חמישים שנה), להכניס אל תוך חדר מחשבים שמשקלו 30 טון ועלותו מיליוני דולרים.

אז, אם בטכנולוגיה עסקינן, זו עליה אתה מדבר, גם אם לדעתך היא אכן זהה לזו של מנוע ובקר בראשלס עכשיוויים - היא לא!

יישום והיכולת לישם, הם חלק בלתי נפרד מהטכנולוגיה. מה שעשית עם מנועים שגילם חמישים שנה, שונה מאוד ממה שכולם בפורום עושים היום.

לגבי טענתך שאני משתמש ביכולתי הוורבלית, כדי לבלבל את קוראי ולצאת צודק מויכוח בו אני טועה בעליל... דהיינו: "אין לי מושג מה השכלתך הפורמאלית והלא פורמאלית - מה שבטוח שבתחום החשמל, קרי מנועים וכיוצ', אתה נוהג להפציץ בהצהרות דיכוטומיות שאין להן כל בסיס, וכשמעמידים אותך על טעותך אתה מתעקש להתפתל ולנסות ולבצע ספינים וירטואוזיים ע"מ "לצאת צודק" - לא כולם מטומטמים בפורום והתמרונים הוורבליים שאתה מבצע לא עובדים על האנשים - היכן שקיבלת הערות והארות שאתה טועה, אתה פשוט טועה !!!
השפה הגבוהה והניסוח המשובח (יאמר לזכותך) אינם הופכים את דבריך לנכונים יותר.
גם בפוסט זה (שוב תימרונים וורבליים שאינם מטעים את מי שמבין) אתה טועה
"...

השימוש שלך במילה 'דיכוטומיות' היא בלתי רלוונטית - כאן אתה מנסה להתפתל ולעשות דברים בהם אתה בדבריך מאשים אותי...

כאן אני דורש הוכחות ולא כאלה בהן שיניתי באופן חלקי את דעתי (מותר גם לי להשתכנע מדבריהם של אחרים!). ואין לי 'השכלה משפטית' רלבנטית, היכולה לאפשר לי להציג 'שחור' כ-'לבן'...

אני כלכלן בתוארי האקדמי ומהנדס בדיקות תוכנה, במקצועי בשתיים-עשרה השנים האחרונות.

למרות שנסיוני אינו בנושא מסוים, זה לא הופך שום טענה אותה אני טוען באותו נושא, ל-'לא נכונה' וגם לא ל-'לא רלוונטית'...
זה גם לא מחייב אותי להוכיח את טענתי זו ביתר שאת ולא מוכיח שאני מנסה 'לבלבל את האויב'...

חג שמח גם לך.