
נכתב במקור על ידי
DarZeelon
יוסי,
למה אתה פוסל ולמה באופן פוגעני?
אם יש משהוא שמצליח לקומם אותי, זה אמירות דיכוטומיות שיכולות להיות רק דעתו של אדם וכאלו שאינן מבוססות על ידע אמיתי הנובע מהשכלה פורמאלית או לא פורמאלית (נסיון מעשי בתחום המדובר).
אין לי מושג מה השכלתך הפורמאלית והלא פורמאלית - מה שבטוח שבתחום החשמל, קרי מנועים וכיוצ', אתה נוהג להפציץ בהצהרות דיכוטומיות שאין להן כל בסיס, וכשמעמידים אותך על טעותך אתה מתעקש להתפתל ולנסות ולבצע ספינים וירטואוזיים ע"מ "לצאת צודק" - לא כולם מטומטמים בפורום והתמרונים הוורבליים שאתה מבצע לא עובדים על האנשים - היכן שקיבלת הערות והארות שאתה טועה, אתה פשוט טועה !!!
השפה הגבוהה והניסוח המשובח (יאמר לזכותך) אינם הופכים את דבריך לנכונים יותר.
גם בפוסט זה (שוב תימרונים וורבליים שאינם מטעים את מי שמבין) אתה טועה :
מנועי בראשלס ללא חיישנים, כמו אלה בהם אנו משתמשים בטיסנים; הנדרשים לבקר המפיק גלים 'מרובעים' ושאינו נדרש לחיישני-מצב, הם טכנולוגיה עדכנית.(לא נכון)
רוב המנועים המיועדים לשימוש בזרם-חילופין, גם כאלה מסוף המאה השמונה-עשרה, הם הלכה למעשה 'בראשלס' ולא כוללים 'פחמים\מברשות'. (לא נכון !)גם 'מנועי מצב' (step motors), אינם משתמשים וגם אינם יכולים להשתמש, בטכנולוגיה של מנועי הבראשלס 'שלנו'. (שוב לא נכון, אין שום בעיה להפעיל מנוע STEP עם בקר שפועל באותו העיקרון שהם פועלים הבקרים המשמשים לטיסנים, יש חברות מסחריות שמציעות בקרים כאלו לכל מנוע).
האם, לדעתך, יש דמיון בינם ובין אופן פעולתם של אלה, לזה של מנועי הבראשלס 'שלנו'?(דעתי לא רלוונטית - המציאות קובעת זאת, ראה השורה מעלה).
ואגב, כמעט כל מנועי המאווררים בתוך מחשבים אישיים, היו מאז ומתמיד בראשלס, אבל שוב, מסוג שונה מאוד מאלה בהם אנו משתמשים.(לא שונה כלל וכלל - העיקרון זהה לחלוטין וגם אותם ניתן להפעיל עם הבקרים שהזכרתי קודם, הייעוד שלהם שונה ולכן הם בנויים בהתאם לייעוד)
הראשונים בהם השתמשו בטכנולוגיה הדומה לשלנו, היו מנועים לדיסקים קשיחים ול-CD-ROM; גם כן במחשבים.(לא נכון ראה מעלה)
האם תוכל להראות לי מנוע 'כמו שלנו'; רק משנות החמישים של המאה הקודמת?
(לא, ואני גם לא מתכוון להתאמץ ולנסות להשיג כזו הוכחה, אני יודע היטב במה עסקתי זה העיסוק שלי בשני העשורים האחרונים).
הפוסל, בּמוּמּוֹ הוא פוסל...
קרא את הפיסקה הראשונה שכתבתי, אולי תבין למה הכוונה.
וזה גם לא נושא הדיון.