שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 36

נושא: האח הסיני

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: האח הסיני

ממה שאני יודע הסיני שולח טיסנים רק ב- EMS.
    ועלויות המשלוח+ מכס ומע"מ עדיין לא משתלמים בייחוד שזה מוצר סיני ואני גם בטוח שהאיכות שלו לא משתווה
    למולטיפלקס רובבה.

אני לא מאמין במוצרים הסינים. בעיקר לא במנועים, בקרים והסוללות הסיניות.
    ישנם טיסנים שאני לא אסכים לשים עליהם מנוע, בקר וסוללה סינית זולה.

כמה שהמוצרים האלה זולים גם האיכות שלהם בהתאם.

מנועים סיניים הנצילות שלהם נמוכה, צריכת זרם גבוהה ואיכות מגנטים והציר בהתאם.
    הסוללות הסיניות מאבדות מהר מהכח שלהם (מניסיון הייתה לי סוללת זיפי מדגם H) זאת הסוללה הנוראית ביותר שהייתה לי.
    ובקרים סינים אין לי ניסיון איתם אבל אני מניח שהם בסדר לדברים הבסיסים ביותר!

דורון ריבניק.

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: האח הסיני

ציטוט נכתב במקור על ידי דורונצ'יק צפיה בהודעה
    .

מנועים סיניים הנצילות שלהם נמוכה, צריכת זרם גבוהה ואיכות מגנטים והציר בהתאם.
    הסוללות הסיניות מאבדות מהר מהכח שלהם (מניסיון הייתה לי סוללת זיפי מדגם H) זאת הסוללה הנוראית ביותר שהייתה לי.
    ובקרים סינים אין לי ניסיון איתם אבל אני מניח שהם בסדר לדברים הבסיסים ביותר!

דורון ריבניק.
    דורון איך אתה יודע שהמנועים הסיניים הם גרועים אם אתה לא קונה מוצרים סיניים ,לכן אתה לא בדקתה את המנועים ,וגם אם יש לך מנוע סיני יש לך את הידע והאמצעים לבדוק נצילות של המנוע התנגדות פנימית חוזק מגנטים וכו'? י האם יש לך ציוד בסיסי כמו מד זרם ,מד סל"ד, מתקן לבדיקת דחף?
    האם אתה חושב שמוצר שמיוצר בגרמניה מיוצר ע"י מדעני גרעין גרמנים או פועלים מתורכיה?
    תיראה באתר של הסיני על כל מנוע AXI שהוא מוכר פעם ביומיים -במחיר אטרקטיבי- נמכרים כמה מאות מנועים סיניים.
    ראה את הדיונים שיש בפורום הזה ובאחרים על מטעני רובה הגרמניים כמה היתקלקלו תוך שנה או פחות ועכשיו צריכים לשלוח לתיקון בגרמניה שרק עלות המשלוח עולה יותר ממטען סיני(מעולה אגב) ושלא לדבר על הבלגן עם המכס והדואר במשלוח לחו"ל לתיקון.
    בקשר לסוללה מסידרה H זוהי אחת הסוללות הטובות שיש ואם היא נדפקה לך אז היתה לה או לך בעיה ספציפית (לא התאמתה אותה נכון למערכת-טעינה לא נכונה -קיבלה מכה אצלך או בהובלה וכו').
    אגב רק על מוצר אחד אני לא מתפשר אני משתמש רק במקלטי ברג כי אם מנוע או בקר יתקלקלו אז נינחת איכשהו אם הלך מקלט אז יש בעיה.
    דוד
    נערך לאחרונה על ידי leetal; 23-10-2008 בשעה 09:34:02.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •