משה עזוב אל תקשיב להם, הם מדברים שטויות. מדריך זה לכוסיות.
לי אף פעם לא היה מדריך ותאמין לי - מי שלא מרסק לא לומד!
ומי שלא חוטף מהרוטור חתך עמוק לכל אורך הפרצוף לא יוכל להיות שיעור לכל המטומטמים שיבואו אחריו. יאללה, זכית, אתה מועלה בזאת על המזבח למען יראו ויראו.
1. יש לך בקר מהירות, זה הדבר המרובע שמתחבר למנוע מצד אחד, לסוללה מצד שני ויש לו גם חוט שנראה כמו התקע של הסרוואים. קח את התקע הזה וחבר אותו למקלט איפה שכתוב THROTTLE. שים לב שעל המקלט יש לך בצד סימונים של פלוס מינוס ועוד איזה סימן. הצד הכהה של שלושת החוטים הולך בצד של המינוס, זה או שחור או חום. אתה קודם מנתק את המנוע, אחר כך אתה מחבר את הבקר למקלט ורק אחרי שתקרא את הסעיף הבא אתה מחבר את הסוללה לבקר.
2. בפעם הראשונה שאתה מחבר את הסוללה למקלט אתה צריך לעשות לו "בינדינג" עם השלט. אתה צריך את הפלאג הקטן שנראה כמו מין מחזיק מפתחות או משהו, זה חיבור של סרוו שיש לו חוט שיוצא מצד ימין ונכנס בחזרה לצד שמאל. את זה אתה מחבר איפה שכתוב Battery לפני שאתה מחבר את הסוללה וכשהשלט מכובה. אחרי זה אתה מחבר את הסוללה למקלט כמו שהסברתי לך ויתחיל להבהב עליו נורא מהר האור.
קח את השלט ותחלץ על הכפתור הזה שמאחורנית ורק אז תדליק אותו. אל תעזוב את הכפתור עד שהאור על המקלט יפסיק להבהב וידלק בחזרה באופן רצוף. מעכשיו המקלט והשלט מחוברים זה לזה.
3. נתק את הסוללה מהבקר, זה יכבה את המקלט. כבה את השלט ונתק את הפלאג של ה"בינדינג" מהמקלט.
עכשיו אתה יכול לחבר את הסרוואים למקלט, אני לא זוכר את הסדר המדוייק אבל בעיקרון שני הסרוואים שמקדימה מתחברים לערוצים Aile ו-Elev. אני לא זוכר לאן מתחבר הסרוו השלישי, כנראה לAUX1. הסרו ושל הזנב נכנס לג'ירו ומהג'ירו יוצאים שני חוטים, אחד מהם מתחבר לRudd והשני נדמה לי לGear.
4. מעכשיו אתה צריך להפעיל קודם את השלט ורק אז לחבר את הסוללה לבקר. כשתעשה את זה הסרוואים יתאפסו לפי השלט ותוכל להזיז אותם ולהיות מבסוט. אם השלט שלך לא מכוון, ואני מתערב על האשכים שלי שהוא לא מכוון, אל תצפה שהסרוואים יזוזו כמו שאתה רוצה.
5. אם אתה עדיין בחיים ולא שברת שום דבר זה הזמן להפסיק לדבר שטויות בפורום וללכת למישהו שידריך אותך. ב ד ח י פ ו ת !
6. אם משהו מהתהליך לא עובד - כנראה מכרו לך מסוק מקולקל. תחזור לחנות ובקש את הכסף בחזרה.