חיברתי את המקלט כיוונתי את השלט ועכשיו הכל מצויין רק בעיה אחת קטנה שאני נותן מספיק טורים כדי שיתחיל להתרומם הוא מתחיל לקחת שמאלה.. ואז אני מפחד שהוא התרסק שמאלה אז אני מוריד ישר את המהירות מישהו יודע מה זה?
חיברתי את המקלט כיוונתי את השלט ועכשיו הכל מצויין רק בעיה אחת קטנה שאני נותן מספיק טורים כדי שיתחיל להתרומם הוא מתחיל לקחת שמאלה.. ואז אני מפחד שהוא התרסק שמאלה אז אני מוריד ישר את המהירות מישהו יודע מה זה?
אני חושב שמי שיענה לך נותן ידו לאסון!!! מזמן חצית את הגבול ,ואני מתחיל להאמין שאתה או חסר אחריות / מתחזה בכדי להטריד.
רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!
,אלון שדה.
הסוואשפליט שלך לא מאוזנת ....
אתה חייב מדריך עזוב אותך שטויות ... אם לא מדריך אז לפחות תסתכל בסירטונים של בוב פינלס ... זה באמת יעזור לך ! אל תהיה עצלן !
http://www.helifreak.com/showthread.php?t=53304
רק תרשם לאתר ותוריד כל מה שתרצה ... הוא מסביר בצורה יפה ומובנת ...
לפי מה שאני רואה אתה עקשן מידי ... תפתח קצת ... בהצלחה
גיא
עזוב אותך שטויות תעלה מצערת וטטוס באוויר כבר תאזן אותו אל תדאג![]()
אויי ויי זמיר כבר אמרתי?
משה- אתה מתכון לאסון! דאג להטיס באפוד מגן ולצייד את הסובבים אותך במגנים הולמים.
האקספרמנטים שלך לא יגמרו טוב...ביטוח כבר עשית? לדעתי חובה במקרה שלך...
חבל על המאמץ או שהבנאדם לא אמיתי ואם הוא אמיתי אז אין עם מי לדבר..
תחסכו בלאי למקלדת שלכם...
משתמש, עובד עליכם ואתם נגררים אחריו - תעצרו את זה פה.
gaui x5
hurrican 550 fbl
TREX 500
trex 450 sport
איציק רמתי
מכה קטנה עם פטיש על הסווש פלייט בצד ימין יסדר את העניין
ואם לא, תקשור לו משקולת בצד הנגדי
הכי חשוב זה להטיס קרוב מאד לפרצוף של חבר שלך כדי שיגיד לך לאן בדיוק נושבת הרוח וכך תדע לכוון את זה מושלם.
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
היי לכולם
אני במקרה עוקב אחרי כל השרשור הזה לגבי משה
ואני רוצה להגיד לכם שהוא לא מתחזה..היום הוא היה אצל חבר שלי .אלעד
שעזר לו לכוון לכייל וכל השאר.
משה הבנתי בחור נחמד שרוצה להכנס לתחום בהתלהבות יתרה
ציינו בפניו שזה צריך להעשות לאט ובשלבים נכונים....הוא הראה נכונות והתעניינות
לסיכום משה הוא לא מתחזה
תאחלו לו בהצלחה וכשיגמר טוב
בהצלחה לך משה
אורן
TREX 700n FBL
trex 700e 3gx v2 נמכר
vbar mikdo
JR X9303
SWIFT
תודה לך אורן שסוף סוף מישהו נותן בי אמון...
מה קורה לכם חברה אני שואל שאלה רצינית למה אתם חושבים שאני מתחזה שהולך להרוג אנשים?זה כבר ממש מעליב...
לא עשיתי שום צעד בלי מדריך היום הייתי אצל אלעד אחלה בחור זהב עזר לי ונתן לי כל שניה בזמן העבודה שלו בשביל המסוק שלי ישבנו וכיוונו את כל האיזון של הסרוואים והכל עכשיו יופים רק צריך להתחיל להטיס ועכשיו אני שואל שאלה בעקבות מה שקורה בהתחלת הטיסה... זה הכל למה כולם חושבים שאני רוצח?
מה שאתה כותב כאן מעיד שהמצב הרבה יותר גרוע ממה שנראה במבט ראשון
מילא מתחזה, עושה קצת צחוק, מטריד כמה אנשים, אבל לדעתי האיש פזיז וחסר אחריות בצורה קיצונית, עם בעייות קשב ריכוז וקבלת מרות חמורים ביותר , ולא משנה עם מי הוא יתייעץ, הוא נשאר מסוכן לעצמו ולסובבים אותו כשיש לו מסוק באויר.
אם הוא היה בן 15, זה היה סיפור שייתכן שיחלוף בבגרותו, אבל בצבא ובעמדת פיקוד? לא הייתי רוצה להיות בסביבה שהוא מטיס בה...
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
תגידו מה אני אשם שהתחלתי בגיל 23?.. אז אי אפשר טוב מצטער חברה אני מוכר את המסוק כי אי אפשר בגיל הזה כבר.....
מה ניסגר מה אני בא למישהו שמטיס טירקס 700 אני אומר לו שהוא סכנה לציבור?...
מה עשיתי לא בסדר?.. אני באמת שואל?..הלכתי למדריך לימד אותי הכל כיוונו הכל כמו שצריך מה עוד?..
משה, הלא מתחזה . העניין הוא לא שאנחנו לא מאמינים לך, אלא אתה שמפקפק בנסיון שיש לנו.
יש אנשים בפורום, שנפצעו, שכמעט ונגרם תאונה, שמסוקים התרסקו על ימין ועל שמאל ואת חלקם היה
ניתן למנוע, סוללות שכמעט גרמו לאסון ועוד היד נטויה. אנחנו יודעים למה הכלי מסוגל תאמין לנו.
כולם כאן באמת באמת מביעים דאגה לבריאותך ולבריאות אחרים ולמסוק בעדיפות אחרונה.
קבל בפעם השנייה עצה אל תטיס לבד בכלל, זה לא מסוק צעצוע ב 200 שקל שבמקרה הגרוע אתה שם
פלסטר.את הבטחון העצמי שיש לך תשמור אותו לשלב מאוחר יותר.
דרך אגב אם לא רצית לקבל כאלה תגובות, היית פותח את השרשור בתודה לאלעד שעזר לך לכוון, זה
כבר היה נראה אחרת, ואיש לא היה חושב שאתה עובד עליו.
gaui x5
hurrican 550 fbl
TREX 500
trex 450 sport
איציק רמתי
משה כמה שאני רוצה לתת יד(רק יד אחת! השניה מחזיקה את המלצמה) לפיאסקו שעתיד לקרות בכל הקשור אליך ולמסוקים אני חושב שלא הבנת את כוונתי.
eFly הוא פורום מקצועי ואתה לא בדיוק תורם או רוצה ללמוד או משהו באמצע אתה רוצה "לעשות".
אני נותן לך BAN של שבוע שלך כנראה יראה כנצח אבל אולי ירגיע אותך יגרום לך לקרוא את ים החומר שיש לנו פה לפני שתיפצע/תפצע מישהו.
עד אז שלום.
נ.ב.
אל תפתח יוזר אחר בבקשה. אם אתה בצבא אתה יודע מה זה לחיות(רק שבוע) עם החלטה שאתה לא מסכים איתה.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
איציק אמר דבר חכם ונכון
אם הייתי פותח את השרשור -הייתי אצל אלעד ו... זה היה נראה אחרת
בכל אופן שמח שהדבר התיישר והכל בא על מקומו
שוב פעם אני שולח לך (משה הצלחה וכל טוב
אורן
TREX 700n FBL
trex 700e 3gx v2 נמכר
vbar mikdo
JR X9303
SWIFT
אני חושב שאתה טועה פה, הבחור אמיתי ועבר היום הסבר מקיף שאני בטוח שהוא לא זוכר חצי ממנו - יותר מדי חומר בפעם אחת..
גם השאלה שלו לגיטימית ואני יכול למצוא פה שירשורים אחרים עם אותה השאלה בדיוק ועם תשובה רצינית. יש פה מישהו שלא מבצע שום תיקון למסוק בזמן ההמראה?
הדבר היחיד שמשה צריך ללמוד (בדחיפות) הוא להשתמש באפשרות החיפוש וביכולת הקריאה שלמד ביסודי לפני שהוא שואל שאלות שענו עליהן כבר מספיק פעמים - אבל גם פה יש מספיק משתמשים חדשים ששואלים שאלות קיטבג לפני שניסו בכלל לחפש ואנחנו עדים לשאלות כאלה שחוזרות על עצמן כמעט כל יום.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti