שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 29

נושא: הפעלתי את המסוק!!!!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    מנחת הבית
    נען
    תודה!
    147
    הודה 548 פעמים ב 227 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    3 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: הפעלתי את המסוק!!!!

משה כמה שאני רוצה לתת יד(רק יד אחת! השניה מחזיקה את המלצמה) לפיאסקו שעתיד לקרות בכל הקשור אליך ולמסוקים אני חושב שלא הבנת את כוונתי.
    eFly הוא פורום מקצועי ואתה לא בדיוק תורם או רוצה ללמוד או משהו באמצע אתה רוצה "לעשות".
    אני נותן לך BAN של שבוע שלך כנראה יראה כנצח אבל אולי ירגיע אותך יגרום לך לקרוא את ים החומר שיש לנו פה לפני שתיפצע/תפצע מישהו.
    עד אז שלום.
    נ.ב.
    אל תפתח יוזר אחר בבקשה. אם אתה בצבא אתה יודע מה זה לחיות(רק שבוע) עם החלטה שאתה לא מסכים איתה.
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti

תודה!
    38
    הודה 231 פעמים ב 189 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי MDreamer צפיה בהודעה
    משה כמה שאני רוצה לתת יד(רק יד אחת! השניה מחזיקה את המלצמה) לפיאסקו שעתיד לקרות בכל הקשור אליך ולמסוקים אני חושב שלא הבנת את כוונתי.
    eFly הוא פורום מקצועי ואתה לא בדיוק תורם או רוצה ללמוד או משהו באמצע אתה רוצה "לעשות".
    אני נותן לך BAN של שבוע שלך כנראה יראה כנצח אבל אולי ירגיע אותך יגרום לך לקרוא את ים החומר שיש לנו פה לפני שתיפצע/תפצע מישהו.
    עד אז שלום.
    נ.ב.
    אל תפתח יוזר אחר בבקשה. אם אתה בצבא אתה יודע מה זה לחיות(רק שבוע) עם החלטה שאתה לא מסכים איתה.
    אני חושב שאתה טועה פה, הבחור אמיתי ועבר היום הסבר מקיף שאני בטוח שהוא לא זוכר חצי ממנו - יותר מדי חומר בפעם אחת..
    גם השאלה שלו לגיטימית ואני יכול למצוא פה שירשורים אחרים עם אותה השאלה בדיוק ועם תשובה רצינית. יש פה מישהו שלא מבצע שום תיקון למסוק בזמן ההמראה?

הדבר היחיד שמשה צריך ללמוד (בדחיפות) הוא להשתמש באפשרות החיפוש וביכולת הקריאה שלמד ביסודי לפני שהוא שואל שאלות שענו עליהן כבר מספיק פעמים - אבל גם פה יש מספיק משתמשים חדשים ששואלים שאלות קיטבג לפני שניסו בכלל לחפש ואנחנו עדים לשאלות כאלה שחוזרות על עצמן כמעט כל יום.
    Henseleit TDR
    DX7
    --------------------
    למכירה:

מסוק 700 TDR

תודה!
    3
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי wonderd צפיה בהודעה
    אני חושב שאתה טועה פה, הבחור אמיתי ועבר היום הסבר מקיף שאני בטוח שהוא לא זוכר חצי ממנו - יותר מדי חומר בפעם אחת..
    גם השאלה שלו לגיטימית ואני יכול למצוא פה שירשורים אחרים עם אותה השאלה בדיוק ועם תשובה רצינית. יש פה מישהו שלא מבצע שום תיקון למסוק בזמן ההמראה?

הדבר היחיד שמשה צריך ללמוד (בדחיפות) הוא להשתמש באפשרות החיפוש וביכולת הקריאה שלמד ביסודי לפני שהוא שואל שאלות שענו עליהן כבר מספיק פעמים - אבל גם פה יש מספיק משתמשים חדשים ששואלים שאלות קיטבג לפני שניסו בכלל לחפש ואנחנו עדים לשאלות כאלה שחוזרות על עצמן כמעט כל יום.
    +1.
    הבחור התנצל והבין איפה טעה.
    מציע להוציא אותו מהבאן. שלא יהרוג את עצמו בהטסות לבד.
    RcWorks
    ניר בורשטיין
    Nir Burshtein
    בנייה, הרכבה והדרכה
    ייעוץ וליווי מתחילים
    054-245-7838

מנחת הבית
    נען
    תודה!
    147
    הודה 548 פעמים ב 227 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    3 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

עשיתי את זה לרווחת הפורום בלב כבד. אם אתה אחראי לרסן אותו וללמד אתו מזה 'קיטבג' ומה זה 'חיפוש' ודואג שהוא לא יציף אני מוריד את ה BAN. זה לא היה BAN של תעוף מפה - חלילה - זה היה BAN של "מים קרים" לכמה ימים.
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti

תודה!
    56
    הודה 761 פעמים ב 594 הודעות
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אלעד, הבעייה של משה זה לא חוסר הידע, אלא האטיטיוד,ההתנהגות והתיפקוד. ואת זה שום הדרכה בכיווני מסוק לא יכולה לפתור.
    היום הוא איתך אבל מחר הוא מרגיש כמו אלן זאבו לפחות והולך להראות לכולם מאיפה משתין הדג, וזה לא השתנה וגם לא יישתנה בעתיד.
    אני מבין משהו במסוקים, אבל בבני אדם אני מבין (בצורה מקצועית) פי מליון....
    הבן אדם נשאר מסוכן
    בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
    יעוץ טלפוני חינם
    ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
    עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110

נושאים דומים

1. [שאלה] בעיה במסוק חדש
    על ידי titleman בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 29-12-2009, 16:33:18
  2. האם המסוק הזה שווה?
    על ידי לירון22 בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 02-12-2009, 09:18:17
  3. מכירים את המסוק הזה?
    על ידי szangvil בפורום פורום מסוקים חשמליים