מהסתכלות בתמונה אני מבין למה, להוריד עומס מהסרוו. הזרוע הענקית הזו מעמידה את הפושרוד במרחק גדול מהציר דבר המאפשר יצירת מומנט גדול ע"י סרוו קטן.
הגרמנים האלה, נראה שהם יודעים מה שהם עושים
אלס גוט יא??![]()
מהסתכלות בתמונה אני מבין למה, להוריד עומס מהסרוו. הזרוע הענקית הזו מעמידה את הפושרוד במרחק גדול מהציר דבר המאפשר יצירת מומנט גדול ע"י סרוו קטן.
הגרמנים האלה, נראה שהם יודעים מה שהם עושים
אלס גוט יא??![]()
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
המשך בניית הכנפיים:
חיבור הסרוואים בכנף - מאזנות + מדפים.
הדבקה באותה שיטה - עוטפים את הסרוו עם סלוטייפ, דבק חם ומצמידים.
לפני ההדבקה חשוב מאוד למרכז את הסרוו (בעזרת סרוו טסטר - הזמנתי היום...) או לחבר את האלקטרוניקה. בלי מירכוז רגל הסרוו לא תהיה במקום ואח"כ צריך לפרק...
כדאי גם לפני ההדבקה לבדוק את המהלך המלא של המדפים.
בדיקת מהלך המדף (יש לשים לב שזרוע הסרוו מכוונת ב-70 מעלות ולא במרכז):
מכסה המנוע
את הקונקטור של חיבור המאריך לסרוו יש לקבור בכנף (למי שמתעצל לחתוך ולהלחים):
כדי שהכנף תהיה יפה שאתם עוברים מעל הראש (ולא בטיסה הפוכה...), קניתי באופיס דיפו סרט בד לבן וכיסיתי את החוטים ומוט החיזוק.
התקנת המנוע:
המנוע מותקן מאחורי הפיירוול לכן חשוב לבחור מנוע מתאים. בנוסף, מנועי טורניג'י לא מגיעים עם מתאם פרופ אז או שניתן לשנורר מבנצי או להזמין...
החיבור מתבצע עם 6 ברגים, 4 מהם (בפינות) הם על מנת לכוון את זוית המנוע.
טיפים:
- סרוואים להגה כיוון והגה גובה המתאימים בגודלם לפתחים הם כמו ה- MG14
- הפושרוד של הגה גובה וכיוון מתאימים בדיוק לכן כדאי למקם את הסרוואים כמה שיותר לאחור.
- יש לקנות בנוסף שני מאריכי סרוואים של 30-40 ס"מ ו-Y קונקטור (למאזנות)
- את המדפים לא חיברתי עם Y קונקטור כיוון שהם הפוכים בתנועתם. לכן חיברתי אותם לשני ערוצים ועשיתי מיקס ביניהם.
- את החוטים שמגיעים מהכנפיים יש לסמן כדי להקל על החיבור למקלט.
- האיזון אצלי חייב לדחוף את הסוללה מעל מרכז הכובד שהוא 80 מ"מ מה - LE.
- להנות כמה שיותר!
שלום רב.
יש לי בעיה לא קריטית אבל מציקה , בזויות הגה הכיוון . זוית ההטיה של ההגה שמאלה ( כשהפושרוד מושך ) קטנה יותר באופן די משמעותי
מהזוית ימינה ( פושרוד דוחף ) . שתי שאלות :
1. בורג החיבור של הפושרוד להורן בהגה הכיוון הוא כמו שמופיע בתמונה השישית בדף הראשון של השירשור הזה . איך אני פותח אותו ? ( לא הצלחתי לאבחן אם זה בורג אלן או בורג רגיל עם מוטרה )
2. איך לכוון את הפושרוד לאחר שחרור הבורג , כדי שזוית ההטיה של ההגה תהיה פחות או יותר זהה לשני הכיוונים ?
תודה , אבי .