נכתב במקור על ידי leetal טוב הבנתי... אתה מוזמן להגיע אליי ונתקן את זה, כנראה שהתבלבלו בחיבור של הקונקטורים ללוח.. כן, זה מה שהנחתי, תודה רבה. נראה לי שכל שלט שלי באיזה שהיא נקודת זמן מוצא את דרכו אליך .
נכתב במקור על ידי liorz055 כן, זה מה שהנחתי, תודה רבה. נראה לי שכל שלט שלי באיזה שהיא נקודת זמן מוצא את דרכו אליך . ליאור, איך אני בודק את הגרסא של השלט? הבנתי ששלך B. תודה
נכתב במקור על ידי RoVal ליאור, איך אני בודק את הגרסא של השלט? הבנתי ששלך B. תודה אני מניח שזה B לפי זה שעל המקלט שקיבלתי רשום FS-R8B. כלל אצבע להבחין לפי אלכס זה האם יש לווין במקלט או לא, אם יש אז זהו A אם אין אז זהו B.
נכתב במקור על ידי liorz055 אני מניח שזה B לפי זה שעל המקלט שקיבלתי רשום FS-R8B. כלל אצבע להבחין לפי אלכס זה האם יש לווין במקלט או לא, אם יש אז זהו A אם אין אז זהו B. תודה
חוקי הפורום