שמות משתמשים לתיוג

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 26 עד 32 מתוך 32

נושא: Walkera Creata 400 Helicopter Premium (2010 Limited Edition) שאלה

תודה!
    43
    הודה 28 פעמים ב 16 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: Walkera Creata 400 Helicopter Premium (2010 Limited Edition) שאלה

ציטוט נכתב במקור על ידי asafh1 צפיה בהודעה
    מאיפוא אתה יודע ?
    אתה מכיר את המסוק מקרוב ? הטסת אותו ?

בוא תזכיר לכולם מה היה לך בגעש בטיסת המבחן עם הTREX 500 החדש

די כבר עם דעות קדומות

ידידי הנכבד מר הופמן

מהיכרותי הארוכה עם מצבה הטראגי של משפחתך

יש לך וולקירה 4G3 שלא טעם טעמו של אוויר חודשים ארוכים.
    יש לך וולקירה 4G6 שאם אתה מצליח לעשות לו BIND זהו ארוע נדיר, ושלא לדבר על המראה בלי לפגוש שולחן או נברשת עקב ג'יירו תקול, קורונה טחונה, סרוו מת או כל אחד מאלף הארועים שהאלקטרוניקה שלו מזמנת לו פעמיים בשעה
    אשתך נאלצת לקבל בגדים ומזון בגמ"ח טיסנאים אנונימיים עקב הכספים הרבים שאתה מוציא בהזמנות חלפים ב-RC17.

אני מתחנן בפניך - די. רחמים. הרף לך מזה. הגעת לקוו האדום. אל תמשוך אחריך אנשים לתהום הזאת.

תודה!
    92
    הודה 45 פעמים ב 37 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

Angry תגובה להודעה: Walkera Creata 400 Helicopter Premium (2010 Limited Edition) שאלה

ציטוט נכתב במקור על ידי dbrosh צפיה בהודעה
    ידידי הנכבד מר הופמן

יש לך וולקירה 4G6 שאם אתה מצליח לעשות לו BIND זהו ארוע נדיר, ושלא לדבר על המראה בלי לפגוש שולחן או נברשת עקב ג'יירו תקול, קורונה טחונה, סרוו מת או כל אחד מאלף הארועים שהאלקטרוניקה שלו מזמנת לו פעמיים בשעה
    אשתך נאלצת לקבל בגדים ומזון בגמ"ח טיסנאים אנונימיים עקב הכספים הרבים שאתה מוציא בהזמנות חלפים ב-RC17.

אני מתחנן בפניך - די. רחמים. הרף לך מזה. הגעת לקוו האדום. אל תמשוך אחריך אנשים לתהום הזאת.
    עוד POST אחד כזה והמילה " ידידי " לא תהיה רלוונטית
    מהקטן לגדול

Blade MCPX
    TREX 500 ESP
    TREX 550
    TREX 700 NITRO FLYBARLESS

תודה!
    92
    הודה 45 פעמים ב 37 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: Walkera Creata 400 Helicopter Premium (2010 Limited Edition) שאלה

ידידי הנכבד מר הופמן

ZVOK
    תעזור לי אני לא עובד בפרץ ........
    מהקטן לגדול

Blade MCPX
    TREX 500 ESP
    TREX 550
    TREX 700 NITRO FLYBARLESS

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי asafh1 צפיה בהודעה
    ZVOK
    תעזור לי אני לא עובד בפרץ ........
    Dbrosh

אם זכרוני אינו מטעה אותי, לא מזמן רצית לקנות את ה 4G6? לבסוף ויתרת כיוון שהבנת שלא תוכל להתמודד עם מסוק על אחרי שנכשלת גם עם ה 4#3 שרצית למכור.

אם איני טועה הייתי בדרכי אליך כאשר סכמנו שתמכור לי שני 4#3 ב 150 ש"ח שהיו מעל ליכולותיךעד כמה שאני זוכר גם עם ה Blade 400 לא הצלחת כל כך.

נראה לי שלא אשתו של אסף נזקקת לגמ"ח אלא אשתך.

תודה!
    43
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי zvok צפיה בהודעה
    Dbrosh

אם זכרוני אינו מטעה אותי, לא מזמן רצית לקנות את ה 4G6? לבסוף ויתרת כיוון שהבנת שלא תוכל להתמודד עם מסוק על אחרי שנכשלת גם עם ה 4#3 שרצית למכור.

אם איני טועה הייתי בדרכי אליך כאשר סכמנו שתמכור לי שני 4#3 ב 150 ש"ח שהיו מעל ליכולותיךעד כמה שאני זוכר גם עם ה Blade 400 לא הצלחת כל כך.

נראה לי שלא אשתו של אסף נזקקת לגמ"ח אלא אשתך.
    את המסוקים רציתי למכור לך כי לא היה לי סבלנות לזבל של וולקירה. לא מכרתי לך, כזכור לך בוודאי, וכפי שאתה מעדיף לא לזכור עכשיו, כי הם לא היו תקינים - וולקירה, אלא מה - והייתי הגון מספיק לא למכור לך מסוקים לא תקינים. אבל אתה שכחת. מה לעשות. הגיל. חוסר יושר. קורה.

לגבי ה-4G6, כזכור לך הצעתי לך לכתוב סקירה עליו, ואמרת שאתה עוד לא שם, וזה מפתיע. יש לך את המסוק תקופה ארוכה ואתה הרי מעיד שאתה מטיס בבית אלפי טיסות - אתה הרי מליץ יושר של המיקרו מסוקים ועל היתרון של להטיס בבית - ובכל זאת ZVOK, אתה לא מצליח להתקדם. חבל, ידידי, אבל אל תיכנע לחוסר היכולת שלך. בוא אלינו לשטח ואני אשמח לחנוך אותך עם כבל חניך מדריך, אעזור לך קצת בריחופים, לא משהו קשה בשבילך, יהיה לך מעניין, שונה, התחושה של להרים מסוק בלי לשבור אותו

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

את המסוקים רציתי למכור לך כי לא היה לי סבלנות לזבל של וולקירה. לא מכרתי לך, כזכור לך בוודאי, וכפי שאתה מעדיף לא לזכור עכשיו, כי הם לא היו תקינים - וולקירה, אלא מה - והייתי הגון מספיק לא למכור לך מסוקים לא תקינים. אבל אתה שכחת. מה לעשות. הגיל. חוסר יושר. קורה.

לגבי ה-4G6, כזכור לך הצעתי לך לכתוב סקירה עליו, ואמרת שאתה עוד לא שם, וזה מפתיע. יש לך את המסוק תקופה ארוכה ואתה הרי מעיד שאתה מטיס בבית אלפי טיסות - אתה הרי מליץ יושר של המיקרו מסוקים ועל היתרון של להטיס בבית - ובכל זאת ZVOK, אתה לא מצליח להתקדם. חבל, ידידי, אבל אל תיכנע לחוסר היכולת שלך. בוא אלינו לשטח ואני אשמח לחנוך אותך עם כבל חניך מדריך, אעזור לך קצת בריחופים, לא משהו קשה בשבילך, יהיה לך מעניין, שונה, התחושה של להרים מסוק בלי לשבור אותו
    זוכר גם זוכר. אמרת לי לבוא אליך וכאשר הייתי באזור התקשרתי אליך אמרת לי שהם לא תקינים.
    אני לא רואה מה פה חוסר יושר?? את הוולקירה 4#3B יש לי שנה ואותו אני מטיס כבר אלפי טיסות אם אינני טועה אתה הוא זה שלא הצליח להטיס אותו ולא אני. אם אתה רוצה אני מוכן להזמין אותך וללמד אותך להטיס אותו.
    אני זוכר כאשר רציתי לקבוע אתך אמרת לי שבאמצע השבוע קונים חלקים ומתקנים (התכוונת כנראה ל Blade 400 שהיה לך) כדי שתוכל להטיס בשבת. אז כנראה מי שלא מסוגל להטיס מבלי לרסק זה אתה.

זה שאיני מרגיש מוכן עדיין לכתוב מאמרים על ה 4G6 לא אומר דבר לגבי יכולת להטיס אותו. אתה כנראה אחד מאלה שחושב שאם אתה יודע את הא"ב אתה כבר יכול לכתוב ספר.

תודה!
    43
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ובזאת אגב הסתיים הדיון מוסיף הכבוד לכולנו

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

נושאים דומים

1. תל אביב והסביבה למכירה טירקס 600 Limited Edition
    על ידי סמיבנשימול בפורום מסוקי דלק
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 20-07-2010, 10:50:51
  2. מחפש trex 700 limited חדש למכירה
    על ידי gal15260 בפורום מסוקי דלק
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-01-2010, 20:41:40
  3. התחדשתי trex 600 limited edition