אני רוצה לנצל את ההזדמנות, להגיד שלטעמי יש טעם לפגם בכינוי "הסיני" , זה כמו שמישהו מחו"ל יקנה מחנות בארץ ויקרא לה היהודי, אם מקרה כזה יקרה ישר נקפוץ ונתעצבן פה, וגם דיי בצדק. אני לכן מעדיף להישתמש בשם הוביסיטי שהינו נטול גזענות....
אני רוצה לנצל את ההזדמנות, להגיד שלטעמי יש טעם לפגם בכינוי "הסיני" , זה כמו שמישהו מחו"ל יקנה מחנות בארץ ויקרא לה היהודי, אם מקרה כזה יקרה ישר נקפוץ ונתעצבן פה, וגם דיי בצדק. אני לכן מעדיף להישתמש בשם הוביסיטי שהינו נטול גזענות....
meshushelly (01-10-2011),Nahhas (22-05-2014)
אם סגרת הזמנה והתחרטת על אחד הפריטים
מניסיויני תוותרו (פניתי אליהם פעם אחרי שעתיים ונאמר לי שזה בטיפול. לאחר יום קיבלתי מייל שההזמנה כבר יצאה לצערם). יש כאלה שבעזרת מיילים ובצ'אט אולי יוכלו לבקש החלפה של פריט כזה או אחר בהזמנה אבל הסיכויים לא גדולים. במיוחד מאז המחסן החדש שבו ההזמנה יוצאת בין יום ליומיים.
זיכויים וקופונים
כל הזמנה מזכה אותך בנקודות (כחצי דולר להזמנה של $50 - אז בלי ציפיות גדולות...) שהם שווי ערך לדולרים. מניסיון שווה לשמור נקודות אלה ולהשתמש כשההזמנה מגיעה לחמישים וקצת דולר, כך ניתן להוריד את הערך הכולל מתחת לחמישים (ולהמנע ממכס...)
בנוסף, אם אתם נותנים פידבק על אחד המוצרים אתם מקבלים קוד שמשמש כקופון בסגירת ההזמנה. ניתן להשתמש בקוד אחד להזמנה כאשר ערך הקופון, כחצי דולר.
הלוואי וזה היה ככה...
רציתי לשנות את ההזמנה פניתי אליהם בעזרת הצ'אט ונאמר לי שההזמנה שונתה ואקבל איימל לאישור.
כמובן שלא קיבלתי איימל אז יצרתי איתם קשר באיימל ונאמר לי שהחבילה כבר בטיפול במחסן ואין אפשרות לשנותה.
שעה לאחר מכן החבילה יצאה לדרך.
גועל נפש של שירות.
מחירים טובים שירות חרא.
ליאור, ההונג קונגים הם סינים בכל רמח איבריהם !!
אמנם קנטונזים ולא מנדרינים, אבל סינים. (כמו המקאואים)
פשוט , פעם לא עשו וח"קים על כל ספינה שכבשה חוף וכך הבריטים לקחו לעצמם חלקת ארץ זו בתואנות של בטחון המלכה האם
פשוט את פלסטינה הם עזבו יותר מוקדם![]()
אגב, מכיר את רשימת הטעויות של עם ישראל? ....
1. גירשנו את הבריטים
2. לא גרשנו את הערבים
3.הבאנו את את המ****![]()
4. הבאנו את ה....
נו טוב 3 ו-4 זה כבר גזענות![]()
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי