אלעד, עכשיו אני מבין למה התמסטלתי ....
הפנמתי, בגלל שגם ככה אני עובד עם דרמל בסביבת זכוכיות, מתכות ופלסטיקים אני תמיד עם מסכה, אמנם פעם חתכתי קרבון ושייפתי אותו ללא מסיכה עם הדרמל, יותר אני לא יקצר תהליכים, תודה על המידע החשוב.
אמנון, יש לי כבר הרבה ניסיון מהמוגי לגבי סרוואים והדבקתם לצורכי תחלופה מהירה (הצלחתי לשבור 9 סרוואים), אני תמיד משתמש בדבק דו צדדי מיוחד וחזק מאוד של 3M המדורג כמדבקת VHB - very high bondage ואז תופס עם אזיקון כנגד כיוון התנועה של ההורן, רק לייחוס, מדבקת ה3M מצליחה להחזיק את הסרוו במקומו כל עוד העסק לא מתחמם...
בעזרת השם ביום שבת יהיה ניסוי כלים עם ה - Alleycat , אני קצת מודאג מהמשקל שמתקרב כבר למשקל המוגי שלי בגודל של 125% (המוגי שוקל כ - 860 גרם כולל הכול).
כרגע העסק שוקל :
הכלי + סרוואים + מקלט והקרבונים- 600 גרם.
צריך להוסיף בקר 40 אמפר - 47 גרם.
מנוע - כ - 90 גרם.
סוללה 2200 מקדימה - 180 גרם.
מגיע בערך ל - 920 גרם והצרה היא שהסוללה באף מאזנת את הכלי למרכז הכובד הרצוי מבלי שהמנוע והבקר מורכבים בחלק האחורי עוד, הסוללה גם ככה תהיה ממוקמת בחלק הכי קדמי של האף...
הפתרונות היחידים שיש לי כרגע הם לשים אולי סוללת 3300 מקדימה שתוסיף כ - 90 גרם מקדימה וכנראה תאזן את העסק, אני אדע בוודאות רק לאחר הרכבת המנוע באופן קבוע.
כל שאר הציוד, סררואים + מקלט גם ככה מורכבים מקדימה אחרי המרכז כובד, רק הסרוו של ההגה גובה בזנב ואני יכול להזיז אותו קדימה אבל כמה זה ישנה כבר ?
אשמח לקבל עוד פתרונות, צריך לקחת בחשבון שהכלי בגודל של 150% מהגודל המקורי והוא ממש ענק, כ - 90 על 100 ס"מ ובהתאמה בגודל המקורי היה אמור לשקול כ - 600 גרם אז נראה לי שזה סביר...