סתם דאגתי לחינם - הפריט התקבל מהונג קונג ב 28/06/2010 ומועבר ליחידת הדואר הקרובה לנמען לשם מסירתו לנמען גלעד
נכתב במקור על ידי giladba סתם דאגתי לחינם - הפריט התקבל מהונג קונג ב 28/06/2010 ומועבר ליחידת הדואר הקרובה לנמען לשם מסירתו לנמען גלעד אתה כבר צריך לקבל פתק ,קרוב לוודאי שזה לא יהיה האדום/ורוד הרגיל ,זה פתק מנייר לבן גדול יותר מהרגיל.
נכתב במקור על ידי amnon אתה כבר צריך לקבל פתק ,קרוב לוודאי שזה לא יהיה האדום/ורוד הרגיל ,זה פתק מנייר לבן גדול יותר מהרגיל. למה אתה קורא לזה רגיל? אני מקבל פתק אדום/ורוד רק שכמדובר בחבילה/מכתב(לא רשום) בגודל שלא נכנס לתיבה דואר. כל מכתב/חבילה רשומה שאני מקבל זה רק הפתק הלבן.
נכתב במקור על ידי giladba סתם דאגתי לחינם - הפריט התקבל מהונג קונג ב 28/06/2010 ומועבר ליחידת הדואר הקרובה לנמען לשם מסירתו לנמען גלעד ערב טוב גלעד האם הגיע אליך השלט ? שילמת מכס ? האם היית צריך אישורים של משרד התקשורת ? עדכן בבקשה כי אני מעוניין לקנות את השלט תודה מוטי
נכתב במקור על ידי מוטי44 ערב טוב גלעד האם הגיע אליך השלט ? שילמת מכס ? האם היית צריך אישורים של משרד התקשורת ? עדכן בבקשה כי אני מעוניין לקנות את השלט תודה מוטי היום ראיתי שהסטטוס באתר של הדואר שונה - 30/6/10 נעשה ניסיון מסירה. מחר אם יהיה לי זמן אני אקפוץ לדואר לקחת אותו. לא הייתי צריך אישורים בכלל. מכס - מחר אני אדע. גלעד
חוקי הפורום