שלום לכל הטייסים
רציתי לרכוש מסוק חשמלי על שלט אך אין לי מושג בנושא.
אני קונה אותו עבור אחי במתנה וגם עבורו זו תהיה התנסות ראשונה.
רציתי לדעת מה אתם ממליצים למתחילים במחירים סבירים (עד 300)
תודה
ניר
שלום לכל הטייסים
רציתי לרכוש מסוק חשמלי על שלט אך אין לי מושג בנושא.
אני קונה אותו עבור אחי במתנה וגם עבורו זו תהיה התנסות ראשונה.
רציתי לדעת מה אתם ממליצים למתחילים במחירים סבירים (עד 300)
תודה
ניר
lama v4 משומש [אולי]
אחי אם אתה רוצה מסוק נורמלי אז אתה צריך מינימום copterx
אתה יכול לקנות מסוק שלושה ערוצים חמוד,
האם יש לך עניין להתקדם (או לאח שלך)?
אתם תוכלו להנות מהמסוק אבל לא ללמוד להמשך
מתן.
שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.
זאת התנסות ראשונית ואני יודע שאחי רוצה את זה כבר המון זמן, אם הוא יאהב את זה
אז אולי הוא ירכוש משהו קצת יותר מתקדם, אבל צריך להתחיל עם משהו בשביל זה, לא?
לדעתי זה לא יהפוך למשהו מקצועי מאוד
תקציב נמוך מדי.
מה לדעתך צריך להיות התקציב המינימלי?
2500+
הינה עכשיו יש דיל מבצע בFLYING-HOBBY
טירקס 450 ספורט רק 348$ ללא משלוחה
דיל מטורף לדעתי ...
http://www.flying-hobby.com/shop/ind...oducts_id=6345
האיש מוכן להשקיע 200 אני מניח שדולר אז מה אתה מציע 348 דולר ללא משלוחה??
זה רציני??
WIR 55 אם התכוונת ל 200 דולר לך על ה Walkera 4#6S Bell. ללמוד הטסה הבסיסית הוא מסוק מעולה נתן להטיס בבית ובחוץ וללמוד טיסה רגילה לא 3D.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...02_Transmitter
כולל משלוח כ 150 דולר. קח בחשבון מכס 30% סך הכל פחות ממ 200 דולר.
אם הענין ימצא חן בעיני אחיך הוא כבר ילמד ויחליט מה הוא רוצה.
אני רוצה להזכיר שזה לא צריך להיות מקצועי, אלא חובבני לחלוטין!
התנסות ראשונית בלבד..
2500+ זה לא גבוה בשביל זה?
או קיי... הבנתי שכנראה זה במחירים הרבה יותר ממה שחשבתי
אני יעביר את המידע הזה לאחי........ שיקנה בעצמו!!
תודה לכם, עזרתם לי מאוד!
הציעו לך את הוולקרה ... אז אני יכול להמליץ גם על ה BLADE MCX\MSR ....
תקרא את מה שכתבתי לך. כנראה ששתי ההודעות הצטלבו.
2500 ש"ח זה המון כסף. גם 1500 ש"ח זה הרבה. תלוי כמובן למה ובתקציב שלך.
וכמו שכתב GUYLEDERER זה מבצע מטורף. מטורף זה יכול להיות כל דבר תלוי בנקודת ההסתכלות שלך. אני אומר שאם אינך יודע ובסך הכל זו טבילת נסיון יותר מ 500-800 ש"ח זה מטורף.
Guylederer ו Tisanir לא מכירים אותך ואת אחיך אבל הם כבר יודעים מה הכי טוב בשבילך. הם מסתכלים על עצמם ואומרים לך בכנות אדוני אם אתה רציני ורוצה להכנס לתחביב למה לך לקנות דברים קטנים וזולים שיביאו אותך עד לנקודה מסוימת שאחריה תקנה ממילא את ה deal המטורף של Guylederer. הם צודקים מבחינתם. הם לא מתיחסים ברצינות לשאלה שלך מכיוון שרואים לפי השאלה שלך שאתה לא מכיר ולא מנוסה אז הם מחליטים שהם ידריכו אותך לכוון שאתה בכלל לא חלמת עליו.
אין כוונתי לפגוע בשני אנשים אלה חלילה. אני חושב בכנות שכוונתם טובה והם גם ישמחו ללמד ולהדריך אותך.
גם אם בסוף יחליט אחיך שההובי הזה הוא הדבר שהוא חפש, הוא כבר יחפש את ה Deal המטורף שיהיה בעוד מספר חודשים ואולי שנה.
בתחביב הזה יש התקדמת עצומה ותחרות עצומה ומה שתקנה היום ב 100 דולר תקנה בשנה הבאה ב 30 דולר ויותר טוב.
עצתי לך בקטן ובצעדים מדודים ואל תקפוץ מעל הפופיק ואז יש סכוי להנות ולא להצטער על כסף שהושקע שאינך יכול להנות ממנו כיווןשקנית משהו שלא מתאים לך אלא מתאים למשהו אחר
בהצלחה.
נכון מאוד
אני בהחלט מסכים עימך
TREX 700n FBL
trex 700e 3gx v2 נמכר
vbar mikdo
JR X9303
SWIFT
הי,
לפני שאתה או אחיך נכנסים לתחום המסוקים, צריך לעשות הפרדה ברורה בין מסוק 3 ערוצים שהוא סוג של צעצוע חמוד, לבין מסוק 4 ערוצים שיכול להיות התחלה כלשהיא בעולם המסוקים, לבין מסוק 6 ערוצים שהוא כבר מסוק לכל דבר.
כפי שאתה מתאר לעצמך, השמיים הם הגבול בתחביב הזה.
יש גם לקחת בחשבון כשנכנסים לתחביב שהוא התחביב הכי קשה מבחינת הטסה והן מבחינה מכנית מכל תחביבי השלט רחוק, ואולי גם הכי יקר.
אם אחיך סגור שהוא רוצה ללמוד להטיס מסוקים, אז באמת חבל לבזבז את הכסף על כל מיני צעצועים כאלה ואחרים. אך אם מדובר בסוג של גישוש התחלתי מאוד ובמטרה של קצת לעשות כיף באויר, אז בהחלט מסוק פשוט יכול לספק את הסחורה.
בתקציב שאתה מדבר עליו, אפשר להזמין מחו"ל מסוק 4 ערוצים קומפלט ומוכן לטיסה.
בכל מקרה, אם אחיך מעוניין ללמוד להטיס מסוקים בצורה מקצועית, אז הייתי ממליץ לך לרכוש לפני המסוק סימולטור טוב ולהתאמן עליו המון.
אם תרצה עזרה או ייעוץ, אשמח לעמוד לרשותך בטל'- 052-8566869.
בברכה,
ניסים.
סרג'יו, לעסק.
מה יש לכולם הוא רוצה מסוק קטן ונחמד, אתם יודעים הדבר הזה שלא עולה 2000 שקל, עם רוטור כפול בדרך כלל ושלט אינפרא אדום, מוכר לכם?
מתן.
שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.