שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 25

נושא: מפרט טכני של DX7?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    אורח Guest

ברירת מחדל תגובה להודעה: מפרט טכני של DX7?

ציטוט נכתב במקור על ידי knfevg צפיה בהודעה
    עמית, זהו מקלט ודין מקלט הוא לא כמו דין משדר
    וכמובן שאתה צודק, אפילו סמים שולחים לארץ בדואר, אז הכל ניתן להכניס...
    חלילה חלילה להיכנס לויכוח. אבל........
    תנסה להכניס את הדבר הזה לארץ.בתור "מקלט"
    מה שאני אומר זה שהחוקים שלנו מטומטמים.למה? כי עם המשדר המסכן של הטיסנים שהוא בוא נגיד 100MV אתה מקסימום יכול לשדר לטווח של ....כמה? 5 קילומטר בקו אוירי נקי? ......הדבר הזה יכול לקלוט כמעט הכל עד ל.....ארה"ב בלי שום בעיה.והנזק שאפשר לגרום עם מכשיר כזה הוא עצום.
    ומה עם מכשירי קשר DUPLEX שאפשר לקנות בארץ והם משדרים אפילו ל30 קילומטר? (ואני יודע שהתדרים שלהם מאושרים על ידי משרד התקשורת) ......

הכל דפוק

מנחת הבית
    נען
    תודה!
    147
    הודה 548 פעמים ב 227 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    3 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי עמית שיסל צפיה בהודעה
    חלילה חלילה להיכנס לויכוח. אבל........
    תנסה להכניס את הדבר הזה לארץ.בתור "מקלט"
    מה שאני אומר זה שהחוקים שלנו מטומטמים.למה? כי עם המשדר המסכן של הטיסנים שהוא בוא נגיד 100MV אתה מקסימום יכול לשדר לטווח של ....כמה? 5 קילומטר בקו אוירי נקי? ......הדבר הזה יכול לקלוט כמעט הכל עד ל.....ארה"ב בלי שום בעיה.והנזק שאפשר לגרום עם מכשיר כזה הוא עצום.
    ומה עם מכשירי קשר DUPLEX שאפשר לקנות בארץ והם משדרים אפילו ל30 קילומטר? (ואני יודע שהתדרים שלהם מאושרים על ידי משרד התקשורת) ......

הכל דפוק
    מה קשור?! אתה יכול להגיע עם 10mw ל 100KM הכל תלוי איזה אנטנה קולטת ובאיזה תדרים והאם הסביבה "רועשת".
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti

אורח Guest

ציטוט נכתב במקור על ידי MDreamer צפיה בהודעה
    מה קשור?! אתה יכול להגיע עם 10mw ל 100KM הכל תלוי איזה אנטנה קולטת ובאיזה תדרים והאם הסביבה "רועשת".
    נכון מעיין.אבל אנחנו מדברים על סביבה "רגילה". ולא "סטירילית" נטולת רעשים עם אנטנות של 120DB. מסכים איתי?

אגב ככה יצרניות הסלולאר בודקות זמן סוללה....הם מציינים שהיא מספיקה ל 4586 שעות המתנה/דיבור.מה שהם לא מציינים שאלו הם תנאי מעבדה. אנטנה עם עוצמת שידור של הלווין עמוס שעומדת 2 ס"מ מהמכשיר

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •