Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
capusta (22-11-2012)
שלום,
הזמנתי לפני כשבועיים 3 חולצות מאתר החברה של אמריקן אפרל דרך האינטרנט. ההזמנה היתה על סך של 76 דולר (51 על ההזמנה + 25 על המשלוח). להפתעתי בדואר חיכה לי תשלום של 187 ש"ח נוספים לשחרור החבילה: מכס של 23 ש"ח, מע"מ 34, דמי אחסון 1.94, דמי טיפול 103 (!), אגרת מחשב 1.16, ואגרת ביטחון שחרור מהיר 23.66. אחרי שעיינתי פה בפורום הבנתי שהמשלוח בוצע בתצורת EMS ולכן נגבו דמי טיפול מטורפים על העסקה. בעת ההזמנה באינטרנט כלל לא ידעתי שאחויב בתשלומים כה גבוהים של דמי טיפול וזשההזמנה תהיה ב- EMS. מה אוכל לעשות? אפשר לפנות לחברה ולומר שלא ידעתי שמדובר ב- EMS ? (את הכסף כבר שילמתי, השאלה היא אם אפשר להחזיר איכשהו, מדובר בסכום גבוה בהחלט). אם אני מבטלת את כל העסקה, אוכל לקבל החזר על על דמי הטיפול, המע"מ וכו'?
בבקשה עזרו לי, אני אובדת עצות ואשמח לתשובה מהירה...
שלום,
הזמנתי משלוח ע"ס 12 דולר + כ- 7 דולר דמי משלוח. האם יש סיכוי שאצטרך לשלם דמי עמילות מכס לשחרור החבילה? פעם קודמת נדפקתי עם 200 ש"ח למשלוח של 51 דולר....
חברים יש לי שאלה,האם גם עכשיו יש את אותה הבעיה?כי גם אני הזמנתי ושלחו ב EMS הזמנתי סירה, ב 130 דולר ,ועוד משלוח 46 דולר.
האם היום אחרי שהבנתי שאפשר לקנות בחול עד 300 דולר ולא לשלם מכס.
זה נכון?
או שגם אני אכלתי אותה?
מידע על פריט : EE6
תאריך תאור
03/05/2012 13:01 פריט ה-EMS , נמצא בשלבי העברה ליעדו.
03/05/2012 10:57 פריט ה-EMS יוצא ממרכז מיון EMS בת"א.
03/05/2012 08:13 פריט ה-EMS בטיפול העמילות של חברת הדואר -ממתין לשחרור בישראל.
03/05/2012 08:13 פריט הEMS נקלט במרכז מיון הEMS בתל- אביב.
29/04/2012 01:17 פריט ה-EMS נמצא במרכז מיון EMS בסין העממית ושוייך למשלוח לישראל.
27/04/2012 19:35 פריט ה-EMS התקבל למשלוח ביחידת הדואר בסין העממית.
???
גולן.![]()
בקשת עזרה!!!
הזמנתי 2 מכשירי סלולאר דרך ספק באיביי. במהלך תהליך השחרור נתבקשתי להנפיק אישור תקשורת וכאשר פניתי למשרד התקשורת נמסר לי כי המכשירים אינם מאושרים לשימוש בארץ ולכן לא אוכל להכניסם למדינת ישראל. פניתי לספק ולDHL על מנת להחזיר את המוצר. DHL מסו לי שעל מנת להחזיר את המוצר לספק (שלא קיבלתי אותו עדיין) עלי לשלם מע"מ + מכס על המוצר ותשלום עבור דו"ח גילוי עבירה.
כל התשלומים מסתכמים בכ-1600 ש"ח עבור מוצר שאני לא אקבל לעולם ורק רוצה להחזיר לספק ולקבל את כספי בחזרה.
יש מישהו שיודע מהו ההליך התקין ומדוע דורשים ממני לשלם מע"מ+מכס עבור מוצר שלא יכנס לישראל?
תודה.
בהקשר זה
הזמנתי מהסיני והסטטוס של ההזמנות הוא 4 סימני וי-SHIPED
א. כמה זמן זה אמור להגיע ? אחת מהמחסן האירופאי והשניה מהעולמי
ב. יש שם TRUCKING NO - כאשר אני לוחץ הוא מפנה אותי לדואר הסינגפורי או הארופאי
איך אני מברר ? לא מבין כ"כ
תודה מראש על העזרה
ערן
http://www.bpostinternational.com/en...and_trace.html
תכניס את המספר הארוך באתר הזה ואז גם תוכל לעקוב אחרי החבילה וגם תקבל מספר מעקב שמתאים לדואר ישראל
הבעיה שכנראה דואר ישראל (EMS) קצת עמוס והוא לא בדיוק מחלק את החבילות בזמן האחרון...
eran_h (29-05-2014)
צריך עזרה עם אישור ממשרד התקשורת
הזמנתי לפני שבועיים בערך רחפן מהובי קינג (עלה לי בבלק פריידי 140$)
https://www.hobbyking.com/hobbyking/...dProduct=68865
אתמול קיבלתי מכתב שהחבילה במכס
היום התקשרתי לשאול מה הבעיה עם החבילה שלי
אמרה לי הפקידה שרשום לה שצריך להוציא אישור ממשרד התקשורת
הסברתי לה שברחפן שבחבילה הוא ללא שלט וללא מקלט כך שאין צורך בכל הפרוצדורה הזו
אמרה לי שלח מייל עם הסבר לכתובת שעל המכתב
שלחתי מייל כבקשתה עם הסבר ובצרוף קבלה
ענו לי בקצרה:
שלום,
הטובין דורש באישור ממשרד התקשורת.
נא לפנות אליהם ישירות להוצאת האישור.
לחפש בגוגל "משרד התקשורת" .