כמו שהבטחתי, סקירה מסודרת במדור מאמרים וסקירות.
כמו שהבטחתי, סקירה מסודרת במדור מאמרים וסקירות.
אם יש לך כמה שניות הקלטה של באז אפשר להשתמש התוכנה הזאת למדידה.
איכות האודיו לא צריכה להיות הכי טובה
אם לא היית מגיב, או מסביר למה אתה לא רוצה לחשוף את השטח, הייתי שוקל הודעה פרטית.
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=3...09613&t=h&z=17
נערך לאחרונה על ידי KNO3; 01-08-2010 בשעה 15:47:21.
מצטער לאכזב אותך אבל המנוע הזה לא יביא פנג'ט למהירות של 270קמ"ש, היה לי פנג'ט רוצח עם 6 תאים 60c מנוע טייפון 1850w ובקר של קסטאל 125amp, על פי הדופלר הוא טס 290קמ"ש- מה שבמציאות קשה לי להאמין שאפשרי בכלל להגיע למהירויות כאלו עם טיסן שיש לו כול כך הרבה גרר, בטח לא מנוע מהסיני, אבל מהר זה הרגשה המספרים לא באמת חשובים..![]()
חוץ מהבומבות בצדדים אני לא רואה משהו מיוחד,גם התושבת מנוע ניראת אותו הדבר,בכל אופן לא מצדיק את המחיר,אני מכור לרגיל
טייסת בן גוריון בפיקודו של ללו
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
האלפור שונה - יותר קשיח לטענתם והצורה השונה במקצת מחדדת את הטיסה.
המחיר לא הרבה יותר יקר...![]()
לדעתי אם תשים לשניהם את אותו הסט אפ לא תרגיש בהבדל,מה שכן הוא יפה הוא בא צבוע,לעומת הרגיל שבא לבן,גיא בהזדמנות ניפגש נעשה מיבנה גם עם הפאנג'טים,וגם עם הF-16,אתה יודע אסור לך להיות יותר מהיר ממני אחרת אני לא יושן טוב בלילה,אתה מכיר את השריטה![]()
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
תגיד לי מגרד לך הגוף,אל תתחיל לילה עכשיו תן לישון בשקט,(אין כמו פוטאבה אל תגלה לאף אחד)הייתי חייב
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
סליחה, גם אני הייתי חייב....
I
my
חלק מהשי הציצי....
![]()
מרדף פאנג'טים - מדליק!
בשבת האחרונה איבדתי אורינטציה בשמש עם הפאנג'ט, לא הורדתי מנוע בזמן והוא נכנס באמא של האדמה ב-100 קמ"ש לפחות.
הוא איבד צלם אנוש, הייתי בהלם, דיכאון, כדורים והנחתי אותו בצד בידיעה שאצלי הוא לא יטוס יותר...
איש יקר ותותח (ללו שמו - תודה!!) הרים לי טלפון, נתן לי הסברים מדוייקים והודיע לי שהפאנג'ט יהיה שוב באויר.
לא האמנתי, לקח לי יום להתגבר ועוד יומיים לנסות מים רותחים (שהיו פחות מוצלחים) ולבסוף, בעזרת מייבש שיער החזרתי אותו לחיים בצורה מדהימה ומדוייקת!
לא יאומן שאפשר לעבוד עם האלפור בצורה הזאת.
מה שנותר הוא למצוא סגירה יפה לתא טייס כי שני הפלסטיקים של מולטיפלקס נשברו.
לפני....
אחרי
![]()
נערך לאחרונה על ידי guyst; 10-08-2010 בשעה 22:41:25.
יפה מאוד גיא.
עבודה מעולה ותודה על הטיפ של המייבש![]()
כל עוד הכנפיים לא נפגעו הוא יטוס טוב. קשה מאוד לשחזר את הכנפיים לדיוק המקור. מניסיון![]()
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
לפחות ללו למד ממשהו משהו . וגאי עבודה יפה.אגב זה כבר לא יטוס אותו דבר.![]()
חיים גיל תעשה תרגיל
כאילו איזה לופט געשפטר לא אמר לך ככה
לללו יש כח שיכנוע![]()
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
אז תן בבקשה הסבר מדוייק איך סידרת אותו עם פן????
אצלי הכנפיים התעבטו מהשמש ....
גיא אני שמח שהצלחת לתקן אותו הוא ניראה יפה ,לגבי התופסנים של החופה קח פרופ שבור שיש לך,ותחתוך ממנו 2 חתיכות זהות באותו הגודל של המקורי,תעשה חור בעזרת סכין יפנית חמה ויש לך אחלה תופסן.
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
וואו חוץ מהבליטה הקטנה באף הוא חדש, איזה ניתוח פלסטי פרפקטו!
ללו.. יש לי חבר שיש לו בעיה.. קליניקה-און לא הצליחו לעזור לו. אני שולח אותו אליך.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti