ציטוט נכתב במקור על ידי zvok צפיה בהודעה
אייל,

מישהו דבר נגד הבטיחות? אלה דברי הבל!!

דובר כאן על אדם שרוצה להטיס מסוק קטן בגינה. חוץ מ Gaui Trex יש עוד "זבלים מעופפים" שלא גורמים נזק. גם אם הוא חושב על 250 נתן להגיד לו שזה לא מתאים לגינה מבלי להוציא עליו פולסא דנורא.

מה הבעיה? אני אגיד לך מה הבעיה, גאוני הפורום חושבים שרק מה שהם עושים או עשו זאת הדרך. אז יש לי חדשות בשבילך הם לא החכמים היחידים בעולם!!

כל שנדרש הוא דרך ארץ והתיחסות רצינית גם למתחילים. להאזין בסבלנות למה הם מחפשים ולא להחליט בשבילם או לגנות אותם ולנזוף בהם.

זכור לא כל אחד רוצה להטיס Trex 700. אם אני זוכר טוב אתה התחלת עם mCX וקפצת ל Gaui550 ואז פתאום התיאשת והחלטת לעבור לטיסנים. אז כנראה שגם לך המלצות שקבלת לא כל כך התאימו.

לא נכון
אף מילה שכתבת כאן לא נכונה ולא קשורה לנושא שהתפתח כאן
לא מדובר כאן על מסוק בכלל, כנראה שכל מילה שאני כותב לא נקלטת.

מה שאייל כתב זה יותר ממדוייק, ואייל לא מצדד בשום מסוק,אייל רואה את התמונה בדיוק כפי שהיא

מה שניר כתב לא היה בוטה,להיפך, היה מדוייק ולעניין, בדיוק מה שכל בוגר היה צריך לכתוב לו היה יוצא מהקיבעון על "איזה מסוק הכי טוב".

כשילד מכניס אצבע לחשמל לא שואלים אותו איך קוראים לך ומי הגננת שלך, מעיפים אותו משם לפני הכל, ואם יש צורך, גם בבעיטה . נימוסים ודרך ארץ אחר כך...

אתה ממשיך באטימות את וויכוח "מסוק 700 מול פיקו Z",אפילו לשניה אחת לא היה כאן וויכוח כזה אלא התראה והתרעה על אדם חסר אחריות ולא בגלל העדפותיו המסוקאיות, אלא בגלל גישה והתייחסות שאין להם מקום בתחביב הזה.